İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 saat baya varmis benim gibi yürümeyi sevenler icin bile uzak gibi ama bos günlerde yürüyerek giderim(güzel havada tabi)
yani sehir disi okadar sayilmaz bence...) stada kadar yürümek hayalim açıkçası. bir süre vermiyim o zaman ama yürümeyi sevenler için uzak bi mesafe olmadığını söyliyim kesinlikle..
şehir dışı kesinlikle sayılmaz evet. bazı arkadaşlar şehir dışı lafını duyunca olimpiyat stadı örneğini getiriyolar akıllarına. öyle bişey yok, burası şehrin hemen bitiminde, ulaşımı çok kolay hatta dediğimiz gibi yürüyerek bile gidilir. yani eğer yapılırsa yeni stadımızın yeri çok tatlı bi yer, kuşkunuz olmasın.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum yanlış bi bilgi vermek istemem ama 1 saat sürer gibi geliyo bana. kesin bi süre değil bu tabi. ama dediğin gibi güzel günlerde yürüyerek gidilir yani. ben yürümeyi o kadar sevmem aslında ama denizi seyrede seyrede, arkadaşlarla sohbet ede ede, çekirdek çıtlata çıtlata (maç esnasında çıtlatmıycaz çünkü) stada kadar yürümek hayalim açıkçası. bir süre vermiyim o zaman ama yürümeyi sevenler için uzak bi mesafe olmadığını söyliyim kesinlikle..
şehir dışı kesinlikle sayılmaz evet. bazı arkadaşlar şehir dışı lafını duyunca olimpiyat stadı örneğini getiriyolar akıllarına. öyle bişey yok, burası şehrin hemen bitiminde, ulaşımı çok kolay hatta dediğimiz gibi yürüyerek bile gidilir. yani eğer yapılırsa yeni stadımızın yeri çok tatlı bi yer, kuşkunuz olmasın.
Ins. yakinda bisiler olur bu konuda...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
abicim düşünsene... molozdan başlıyosun bi grup yürümeye. ondan sonra faroz, ayasofya, kuran kursu, beşirli sırayla grup grup ilk gruba ekleniyo ve stad 40.000lik olsa yarısı tek grup halinde stadın önüne varıyo, 20.000 kişilik bi grup. harika görüntü olurdu ya.
Yorum
-
son krizden sonra bu işin özel şirket tarafından yapılma şansı azaldı bence.
devlet eliyle olacak her durumda.
ama kimselerden ses çıkmıyor .
içimdeki umut ışığı yavaş yavaş sönüyor.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon kendisi ile ilgilenmeyenlere gereken dersi en iyi şekilde verecektir.
Bu stat işi kanımca bitti.. 2011 Yılında hiçbir şekilde stadı yetiştireceğimizi zannetmiyorum.. Üstelik önce o kadar alan dolgu yapılacak ( ilk başta sadece stadın alanı , 2011 den sonra kalan kısımlar ) sonra o dolgu alan üstüne stadı kuracaklar...
Her geçen gün biraz daha imkansızlaşıyor.. Daha doldurmaya bile başlamadılar denizi.. Deniz dolacak , Zemin fizibiletesi yapılacak , sonra temel atılacakta stat başlayacak.. Üstelik bunlar 2011 e kadar yetişecekBence bunlar çok komik. 2009 a girdik sayılır.. Hala prosedürle uğraşırken hadi iyi niyetli olup yıl basında doldurulmaya başlandığını düşünelim. 2011 e 2 yılda hem dolgu hem stadın yetişmesi bence İMKANSIZ..
Bir kayseri , rize hatta urfa kadar olamıyoruz !!! YAZIK !!!
Bu şehir ne yatırım gördüki yıllardır.. Alış veriş merkezi yapılıyor onu bile hollandalılar gelip yapıyor.. Karadeniz sahil yolu yapılıyorrr yol için ferekli forunun bir kısmı dünya bankası tarafından karşılanıyor...
Devlet yatırımı olarak güney doğu anadolu bölgesinin bile gerisinde olduğumuzu düşünüyorum.
Yorum
-
Yönetimin ilk ve öncelikli hedefi sanıyorum ki "Borsa" Bu konuda çalışmalar yapıyorlar, stad işi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama fazla gerilerde kaldı gibi. Bir an önce bir kurul oluşturup bu stad işinde prosedürleri yürütmeli yoksa bu iş duracak gibi.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
trabzon artık bir köy değil şehirleşiyor. akyazı meydandan arabayla taş çatlasın 10 dakikayı geçmez. bu kadar bir mesafe (gerçek anlamda) şehir için normal bir süre. farozdan ötesi yürüyerek 1 saatten az bir sürede varır oraya. süreyi düşüneceğimize oraya stad yapıldıktan sonra nasıl ulaşım geliştirilebilir onu düşünelim. onuda ilgili kurumlar halladerler inşallah.( özellikle raylı sistem önemli)YA SEV YA TERKET
Yorum
-
Bugün sivas'ın yeni stadını TOKİ'nin yapacağı haberleri vardı ulusal basında.Benim anlayamadığım bu memleketlere stad yapımını TOKİ üstlenebiliyorken Trabzon'a stad olayı neden ve mantıkla yaklaşık üç yıldır proje aşamasından öte geçemiyor.Anlaşılamayan nedir?Trabzon'a stad yapılmasının gereği mi?Yoksa altta yatan başka sorunlar mı vardır bize yansıtılamayan?Bu memlekette 2011'da gençlik olimpiyat oyunları tertip edileceği haberleri de gerçeği yansıtmıyor mu yoksa?Nedir bu boşvermişlik?Yarın bu oyunları tertip komitesi denetime gelse ve oyunlara 2 yıldan az zaman kalmış olmasına rağmen ortada hiç bir hazırlık olmamasını tespit etse ve oyunları başka bir ülke ve şehre alsa bu durumda oluşacak rezaleti kim izah edebilecek?Hayretler içindeyim?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum