Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad işimiz zora girdi sanırım devlet ilgilenmiyor !
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad işimiz zora girdi sanırım devlet ilgilenmiyor !
      secime günler kala ilgilenirler

Yorum

• Trabzon kendisi ile ilgilenmeyenlere gereken dersi en iyi şekilde verecektir.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sivas bizden daha önce degilki.
          1-1,5 seneden beri GSGM ve Trabzon stad olayi var.

Suanki Hüseyin Avni Aker stadin yeri cok degerliyse, aynisi yapilir.
          Yeterki Trabzon sehirin'de uygun arsa bulunsun.

Yorum

• Türkiyede ki bütün stadlar şehir içinden kalkmalı bu benim görüşüm.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Türkiyede ki bütün stadlar şehir içinden kalkmalı bu benim görüşüm.
              bencede...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Çok iddialı bir şey bu.
                Futbolla yatıp kalkan bir şehir olan Trabzon'da bile stad şehir dışına çıkınca
                ne kadar seyirci çekebileceğini tahmin ediyorsunuz ?
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Türkiyede ki bütün stadlar şehir içinden kalkmalı bu benim görüşüm.
                  arkadaşa aynen katılıyorum. eğer şehrimizi büyük bir şehir olarak görmek istiyorsak böyle büyük yapıların şehir dışında olmasına alışmamız lazım. trabzon artık küçük bir şehir değil. stad işide devletsiz zor olacak gibi. mehmet atalay daha çok ısrarcı olmalı bu konuda.
                  YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok iddialı bir şey bu.
                    Futbolla yatıp kalkan bir şehir olan Trabzon'da bile stad şehir dışına çıkınca
                    ne kadar seyirci çekebileceğini tahmin ediyorsunuz ?
                    Merkezden Akyaziya kadar nekadar sürer senin tahmini görüsüne göre...
                    -araba
                    -dolmus
                    -benim gibi güzel havada yürümeyi sevenler icin
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• evet trabzon merkezinden akyaziya araba ile ne kadar zaman aliyor ve yürüyerek??

merak ettim.. hem avrupada mac bileti olanlar dolmuslar bedava kullanabiliyor trabzonda da öyle olmali!

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet trabzon merkezinden akyaziya araba ile ne kadar zaman aliyor ve yürüyerek??

merak ettim.. hem avrupada mac bileti olanlar dolmuslar bedava kullanabiliyor trabzonda da öyle olmali!
                        özel araban varsa ve yeni sahil yolundan gidersen maksimum 5 dakika.

araban yoksa, dolmuş şoförünün insaniyetine bağlı olarak 5-15 dakika arası değişir. ama maç günü dolmuşlar dolacağı için yolcu bekleme olmayacaktır, hatta dolmuşlar yeni sahil yoluna kayacaktır. çok fazla değişmez süre.

yürüyerek ne kadar sürer bilemiyorum.ama 1 saatte gidilir heralde.hava güzel olduğu zaman biz yürüycez mesela. sanki stad yapıldı da bi de yürümeyi planlıyoruz

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          özel araban varsa ve yeni sahil yolundan gidersen maksimum 5 dakika.

araban yoksa, dolmuş şoförünün insaniyetine bağlı olarak 5-15 dakika arası değişir. ama maç günü dolmuşlar dolacağı için yolcu bekleme olmayacaktır, hatta dolmuşlar yeni sahil yoluna kayacaktır. çok fazla değişmez süre.

yürüyerek ne kadar sürer bilemiyorum.ama 1 saatte gidilir heralde.hava güzel olduğu zaman biz yürüycez mesela. sanki stad yapıldı da bi de yürümeyi planlıyoruz
                          1 saat baya varmis benim gibi yürümeyi sevenler icin bile uzak gibi ama bos günlerde yürüyerek giderim(güzel havada tabi)

yani sehir disi okadar sayilmaz bence...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yaaa o macin havasinla insan 1 saat rahat yürür fark etmez bile

akyazi cok güzel bir yer. deniz gibi bir artimiz varken, bunu turistik ve dikkat cekme anlaminda cok iyi kullanmaliyiz.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaaa o macin havasinla insan 1 saat rahat yürür fark etmez bile

akyazi cok güzel bir yer. deniz gibi bir artimiz varken, bunu turistik ve dikkat cekme anlaminda cok iyi kullanmaliyiz.
                              hemde Bmn olarak toplu halde yuruyerek gideriz
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hemde Bmn olarak toplu halde yuruyerek gideriz
                                tezahüratlar falan...

böyle degil akyazi istanbula yürüsen ne yazar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X