Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadlar hakkında yorum yapabilenlere çok imreniyorum, Emirtes Stadium dışında bana hepsi aynı geliyor.

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadlar hakkında yorum yapabilenlere çok imreniyorum, Emirtes Stadium dışında bana hepsi aynı geliyor.
      Arsenal dimi harika gerçekten

Yorum

• Yaa bir yıldır bu sayfaya yazmadan sadece okuyorum, dayanamadım yine yazmak zorunda kaldım.
        Yaa arkadaşlar ne kadar eleştirel bir topluluk olduk farkındamısınız.
        Sadece eleştiri yapmayıp, yapılan işleride alkışlayan bir akil kişi bile çıkmıyor camiada,
        Hiç stada bahane bulmayalım. 10 numara bir komplex.
        Öyle taka'ya benzesin, kimliğimizi yansıtsın falan bunlarda boş işler.
        Kimlik yansıtılacaksa stadın dış görünüşü ile bu olmaz, içerdeki taraftarın yaratacağı atmosfer, ambiansla bu olur.
        Kusura bakmayın ama şuanda bizim kimliğimiz çekirdek çıtlatmaya daha elverişli.
        Mesela stadın çatısını çekirdek gibi yapabilirler !!!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arsenal dimi harika gerçekten
          Evet abi Arsenal'in stadyumu.

Stadyumun maliyeti de 390 milyon sterlin'miş, bizim boyumuzu birazcık aşıyor maalesef

Yorum

• Bursa dışında Anadolu'ya yapılan hiçbir stadyumda klüplerin görüşünün alındığını düşünmüyorum açıkcası. Hükümet yaptım oldu mantığıyla yapıyor malesef. İstanbul takımlarını örnek veriyoruz da malesef onlara yaklaşımları ile bize yaklaşımları arasında fark var. Bunda da oy potansiyelinin ve o oy potansiyelinin muhalefet gitme riskinin yüksekliğinin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Sadri Şener konunun dışında kalmak istemiyor. Konunun dışında tutuluyor. O da sitemle karışık alaya alıyor konuyu. Bu doğru bir davranış biçimi mi değil belki. Ama ben elinde yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadri Şener'in yapabilecekleri başbakanla yaptığı görüşmeden sonra bitmiş. Asıl irdelenmesi gereken o toplantı da neler konuşulduğu.

Son olarak İstanbul takımları ile aramızdaki farkın örneği, gs taraftarı eski başkanların aciz dedikleri için başbakanı yuhaladı ama bizim taraftarımız şampiyonluğu elinden çalan başbakana yuh çekmeye kalkanın ağzını burnunu kırıyor.

Yorum

• 1- Dikkat ederseniz projede stad altında geniş bir yapı mevcut, Bu yapı stad giriş çıkışlarını içinde barındıran ve içerisinde ticari üniteler(TS clup, cafe, restoran vb.) bulunduğu yapının bir kısmında külüp idari tesisleri, müze vb. bulunacak. stadın ticari gelirlerinin artması için bu çok iyi düşünülmüştür.
              2- Avni akerde 1 loca varken, trabzon gibi bir ilde 49 locaya az demek mantıklı değil,
              3- Akyazı bir komplex, başka illerin sadece stadyum projeleri ile kıyaslamayın. Kaldıki bu tesisler bir değer karşılığında yapılıyor. Mesela Bursada mevcut stad arsasınakarşılık belediye yapıyor. Diğer büyük illerde aynı şeklide mevcut arsalara karşılık toki yapıyor. burada önemli husus karşılık olarak vereceğiniz arsaların değerinin Yapacağınız stad maliyetini karşılaması, Hepimiz takdir ederizki arsa değeri olarak istanbul bursa, izmir, adana, gibi illerle trabzonu bir tutamayız. Bunu üzerine Trabzonda birde 40 Trilyona yakın dolgu maliyeti var.
              4- Kulup tesilerinin ve idari birimlerin ve spor salonunun burada yer alacak olması çok önemli, burası ileride Trabzonspor komplexi olabilir.

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener stadın 42 bin kişilik olacağını söyledi (41,565 in yuvarlanmış hali) ve stadın komple işletme hakkını BJK nin yaptığı şekilde bir şirkete satılması için görüştüğünü söyledi. Daha önce ki bir röportajda da Nurol ve Allianz arena yı işleten firma ortaklığı ile görüştüğünü söylemişti. Bunlar sevindirici gelişmeler. 70+ Milyon Dolar lık bir anlaşma TS için bir gömlek büyümek demek olur.
                Trabzonspor bu yönetim ve anlayışla 1 milyar dolar da gelse büyümez.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nden o kadar para geldi de ne oldu sanki.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer anlaşma yapıp parayı peşin alacaksak istemem kalsın derim. o parayı 1 senede yeriz ve önümüzdeki 10 sene parasız bekleriz.

yok anlaşma yapılacak ödemeler senelere dağıtılarak yapılacaksa bence mükemmel bir anlaşma olur. avanta bilet verilmeyeceği ve işletmeciliğin profosyonel bir firma tarafından yapılacağı için daha fazla bile kazanabiliriz.

dez avantaj, bilet firma kar amaçlı çalışacağı için bilet fiyatları nasıl olur pazarlama stratejisi ile belli olacak. belki umduğumuzdan pahalı, belki 40.000 kişilik stadı doldurmak için ucuz olacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dediğin de haklı olabilirsin. Ben gelecek olan garanti paralara bakıyorum.

İster beğenin ister beğenmeyin 42 bin kişilik 4 yıldızlı bir stadın olacak. Başka çok az kulüpte bulunan stadın yanı başında devasa bir antreman tesislerin olacak.

Kulüp binası tamamen stada taşınacak, toplantılar, yönetim her şey.

Akyazı Trabzonspor'un tüm birimleri ile merkezi olacak. Bu şekilde bir kulüp daha var mı bilmiyorum.

Stad işletmesinden yıllık 10 Milyon TL garanti gelir.

HES projesinden yıllık 10 Milyon TL garanti gelir.

Kulüp gerçek anlamda Avrupa standartlarında profesyonel bir seviyeye çıkacak. Bu kulübü yönetecek profesyonel yöneticiler olduğunda da başarılı olunmamak için bir neden yok.
                    horyanli

Yorum

• Akdeniz Olimpiyatları için Mersin'e yapılacak olan 25.000 kişilik statyum..

Akdeniz Oyunları için Mersin'deki tesislerin inşaatı tam gaz sürerken en çok merak edilen konu açılış törenlerine stadın yetişip yetişmeyeceğiydi. Eski firmanın sürekli sorunlar yaşaması nedeniyle TOKİ tarafından Limak'a devredilen 25 bin kişilik statta 3 vardiye halinde yoğun bir çalışma olduğu ve Haziran ayının başında teslim edileceği dün açıklandı. Stadın çatı kısmı da başka bir yerde bitirilip sonra montaj çalışmaları yapılacak.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akdeniz Oyunları için Mersin'deki tesislerin inşaatı tam gaz sürerken en çok merak edilen konu açılış törenlerine stadın yetişip yetişmeyeceğiydi. Eski firmanın sürekli sorunlar yaşaması nedeniyle TOKİ tarafından Limak'a devredilen 25 bin kişilik statta 3 vardiye halinde yoğun bir çalışma olduğu ve Haziran ayının başında teslim edileceği dün açıklandı. Stadın çatı kısmı da başka bir yerde bitirilip sonra montaj çalışmaları yapılacak.
                        Limak

Yorum

• Yedek kulübesi saha kenarında değil de tribünde olsun Sadece İngiltere'de mi oluyor acaba bu?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Limak
                            Nihat Özdemir'in şirketi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yedek kulübesi saha kenarında değil de tribünde olsun Sadece İngiltere'de mi oluyor acaba bu?
                              Türkiye'de olmaz

Yorum

• Konstrüksiyonun kontur hatları zaten zemine kadar iniyor . Tribün sırtlarındaki bu açıklıkların cam panellerle levhalanması hem ışığın kullanımını engellemez hem de maliyet farkı üretmeden bu alanlar , kapalı kullanım alanı haline getirilir . Bu tarz değişikliğin proje tadili çok ufak bir hadise . Görsel olarak Gintaş'ın yapmakta olduğu Konya stadının kaplamasını örnek verebilirim .

Benzer mimariye sahip olmasa da temelde anlatmak istediğim amaca dönük bir uygulama olarak Volkswagen Arena'yı daha önce örnek olarak göstermiştim , ana girişin olduğu bölüm cam giydirme cephe ile kaplanmış. Akyazı'da tasarım gereği ihtiyaç olan cam kaplama çok daha azı olacağı için stadyumun etrafını dönebilir .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 12:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X