Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadin sekli hircin dalgalari temsil ediyor. Cok begendim ben. "Karadenizin cicegi Trabzon" manasida cikar o desenlerden. Ben begendim. Mete Aratin ellerinden öpüyorum. Allah razi olsun ondan...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kulup birimleri GS de oldugu gibi tamamen yeni stadin alt katina tasinacak.

Kulup tesisleri Kamp Egitim Merkezi'ne tasinacak. Mevcut tesisler devlet tarafindan 2. Pist icin kamulastirilacak. 25 donum dedi bu arazi icin yanilmiyorsam baskan. Buyuk bir meblag olur.

Mevcut Avni Aker in yeri TOKİ ye kalacak ama o alan icin belediyenin ozel istekleri var. Mevcut yapisi korunabilir. Super olur.

Stadin degisme ihtimali daha oncede kendi fikrimi soyledigim uzere malesef yok.
      horyanli

Yorum

• ulan m.ali yılmaz tesisleri Trabzonspor'un malı ama akyazı bitince hem stad'da kiracı olacaz hemde orda yapılan tesislerde nasıl oluyor bu iş....
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• anlamadığım şu anki tesisler ne olacak havaalanı için pist olacak deniyor da ben öyle havaalanı büyütülecek kadar bir yoğunluk göremiyorum giresun a da hava alanı yapıldıktan sonra azalma bile olabilir yanlış mı düşünüyorum denizin kenarında mis gibi yer kim bilir kimlere kalacak
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ne ala başkanlık

"Yapılsın da nasıl yapılırsa yapılsın" mealinde sözler söyledi
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ulan m.ali yılmaz tesisleri Trabzonspor'un malı ama akyazı bitince hem stad'da kiracı olacaz hemde orda yapılan tesislerde nasıl oluyor bu iş....
              Ordan para gelecekte dedi. Artik futbolcumu aliriz ne yapariz bilmiyorum dedi...

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anlamadığım şu anki tesisler ne olacak havaalanı için pist olacak deniyor da ben öyle havaalanı büyütülecek kadar bir yoğunluk göremiyorum giresun a da hava alanı yapıldıktan sonra azalma bile olabilir yanlış mı düşünüyorum denizin kenarında mis gibi yer kim bilir kimlere kalacak
                ulan m.ali yılmaz tesisleri Trabzonspor'un malı ama akyazı bitince hem stad'da kiracı olacaz hemde orda yapılan tesislerde nasıl oluyor bu iş....
                Yapılacak olan şey son derece mantıklı. Buna kusur bulacağımıza umarız gerçekleşir. Büyük bir para gelir kulübe 20-30 Milyon TL belki daha fazla.

Kiracı olmak formalite bir olay, o stad ve tesisler TS nin 50 yıl boyunca (50 yılda formalite, birinin gelip kulübü çıkartacak hali yok).
                En son vasili tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 00:28.
                horyanli

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne ala başkanlık

Projenin sadece tesis kısmıyla ilgileniyor adam bir tüccar zihniyetine büründü ki sorma kanında Kayserililik mi var ne stadyum umurunda değil 40.000 kişi 50 loca benim işimi görür diyor isterse sarı laciverte boyansın.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mainz kabul etmedi biz edelim stad yapılsında diyor işte sözün bittiği yer beyler daha kafa patlatmaya şuna buna gerek yok bence
                    en azından; ne maynzı o da nedu demedi
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en azından; ne maynzı o da nedu demedi
                      Gece gece güldürdün beni..

Yorum

• Meynz dedi...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne ala başkanlık

Sanki bunu sitemkar bir şekilde söyledi...

Hani dolguyu bile zorla yaptılar ellerinden gelse statı bile yapmayacaklar...

Statı yapsınlar da nasıl olursa olsun der gibi...

Keşke böyle olmasa durum...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadin sekli hircin dalgalari temsil ediyor. Cok begendim ben. "Karadenizin cicegi Trabzon" manasida cikar o desenlerden. Ben begendim. Mete Aratin ellerinden öpüyorum. Allah razi olsun ondan...
                            sen heralde bursanın yeni yapılan stadını yada gs nin stadını görmemişsin 3 tane trübün bir trübün fuul loca sen beyenmeye davam et kardeş

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanki bunu sitemkar bir şekilde söyledi...

Hani dolguyu bile zorla yaptılar ellerinden gelse statı bile yapmayacaklar...

Statı yapsınlar da nasıl olursa olsun der gibi...

Keşke böyle olmasa durum...
                              malesef böyle oldu durum çünkü biz sadece forumlarda dret yandık birbirimize icrate geçemedik bu durum hakettğimiz bir durum aslında

Yorum

• bursanın stadnı beğenenler nesini bğeniyor ? beşiktaşın stadıda berbat ötesi fakirliğin temsilcisi
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X