Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• almanlarin dalga konusu olmusuz...

projeyi gören "Mainzdan selam" diyor...

ne güzel Mainz 05 tamda suan rakibimiz olabilecek seviyede zaten... problem yok

Yorum

• O localar dolar. 2 katı da dolar. Nasıl pazarlayacağını, nasıl başarılı olacağını bilirsen. Fakat anlatamıyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2006da ajaxin, newcastlein, lissabonun stadini yapan hollanda firmasinla proje icin anlasip neden vazgecildi ve simdi birine yamanmayi bekleyen bir proje kabul edildi?

Yorum

• o loja 100 den asagi omiyacak.Sonra Dev reklam yerleri kiralacagin.Bir tarafa alanlarin zengin Trabzonlularin ismini yazip tesekür etmelisin öbür tarafada Almayan Trabzonlulara ismini yazacagn ve oraya canlari sagolsun Ezeli rakiplerin sikecilerin destekledikleri icin teskür edecen.Öyle afis edecen utanma varsa rezil olurlar.Etrafta Trabzonluyum diyede kolay kolay gezemez daha.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben gs'nin 186 locasıyla karşılaştırmayı daha uygun görüyorum. Yoksa Kayserispor'un stadında da 52 loca var...

Biz nasıl doldururuzun hesabında olmalıyız. Nasıl idare ederizin değil. Bu bir defa yapılacak. Büyüyen bir yapıdan mı söz ediyoruz yoksa küçülen yapıdan mı? Trabzonspor potansiyeli yüksek bir camia. Büyümesi beklenen bir camia

Sizin başarılı bir yönetiminiz, sahada da başarılı takımınız olsun bu stad da yetmez bu diyorum ama anlaşılmıyor

Bu arada sağ alttaki bina ne binası?
            Loca konusunda sana katılıyorum ama 100'den fazla locanın da gereksiz olduğunu düşünüyorum. Keşke 80 tane filan olsaydı. Ama dediğim gibi çok loca=çok kazanç demek değil. Bu localar 49 tane ama hepsi en güzel açıda. Kale arkasında olan bir loca ile karşılaştırılamaz. Fiyat olarak çok daha pahalı olacağı aşikar.

Kapasite konusunda ise 42 bin kişi, 20 yıl TS ye yeter. BU süre sonunda Almanya'da olan "taraftarlık" kültürü bizde de oluşursa ve şehirde gelişeceği için, stada belki 3. katı çıkarsın 60-65 bin olur. Ama şimdilik gayet yeterli bence.

Bu arada sağ alttaki bina ne binası?
            Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası.
            En son vasili tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 14:25.
            horyanli

Yorum

• başka resim yokmu daha geniş kapsamlı yakın çekim felan

Yorum

• Localar stadın etrafına yapılsaydı, açıları farklı olduğu için fiyat çeşitlendirmesi yapar optimum kazancı sağlardın

Bu stad bir kere yapılacak. Ayrıca 200 loca da olsa pazarlaman ve takımın iyiyse çok rahat doldurursun. Hem de yüksek fiyatlara. Ama esneklik elde etmek varken o esneklik istenmiyor, yerine elini kolunu bağlayan bir yol tercih ediliyor, buna inanamıyorum
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak nurhak sıvalıoğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başka resim yokmu daha geniş kapsamlı yakın çekim felan
                  Önceki sayfalarda bu maketin yakından resimleri paylaşıldı. Bakabilirsin.
                  horyanli

Yorum

Localar stadın etrafına yapılsaydı, açıları farklı olduğu için fiyat çeşitlendirmesi yapar optimum kazancı sağlardın

Bu stad bir kere yapılacak. Ayrıca 200 loca da olsa pazarlaman ve takımın iyiyse çok rahat doldurursun. Hem de yüksek fiyatlara. Ama esneklik elde etmek varken o esneklik istenmiyor, yerine elini kolunu bağlayan bir yol tercih ediliyor, buna inanamıyorum
                    Eğer 80-100 civarı bir loca olacak olsaydı zaten maraton ve kale arkalarınında arasına loca koyman gerekirdi. Bu daha uygun bir tecih olurdu, bende isterdim.

Ama hocam gerçekten Türkiye şartlarına göre düşünmek lazım. Yani 200 filan çok çok abartılı rakamlar. O locaların içi baya lüks oluyor. Ve yapımı da maliyetli. Sen o kadar loca yapıpta yarı fiyatına satarsan olmaz yani. Trabzon'u geçtim Türkiye'nin hayat standartı, ekonomisi belli. İstanbul'da bile yapamıyorsun o kadar.
                    horyanli

Yorum

• Gümrükçüoğlu'nun eline de hangi maketi versen resim çekiliyor garibim benim..

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer 80-100 civarı bir loca olacak olsaydı zaten maraton ve kale arkalarınında arasına loca koyman gerekirdi. Bu daha uygun bir tecih olurdu, bende isterdim.

Ama hocam gerçekten Türkiye şartlarına göre düşünmek lazım. Yani 200 filan çok çok abartılı rakamlar. O locaların içi baya lüks oluyor. Ve yapımı da maliyetli. Sen o kadar loca yapıpta yarı fiyatına satarsan olmaz yani. Trabzon'u geçtim Türkiye'nin hayat standartı, ekonomisi belli. İstanbul'da bile yapamıyorsun o kadar.
                        Örneğin sponsorluk anlaşmaları yaparsın. Tribünlere isimlerini verirsin. Karşılığında para alır, localarını yapar döşersin... Sonra o locaları Trabzonsporlu işadamlarına açarsın. Onları çekmek için sorumluluklar verirsin. Sponsorlara loca satarsın. Onlar da Türkiye'den Gürcistan'dan Azerbaycan'dan vs konuklarını orda ağırlar...

Yorum

Örneğin sponsorluk anlaşmaları yaparsın. Tribünlere isimlerini verirsin. Karşılığında para alır, localarını yapar döşersin... Sonra o locaları Trabzonsporlu işadamlarına açarsın. Onları çekmek için sorumluluklar verirsin. Sponsorlara loca satarsın. Onlar da Türkiye'den Gürcistan'dan Azerbaycan'dan vs konuklarını orda ağırlar...
                          Eğer bir mucize olurda projeyi değiştirtmeyi yada yeniden çizilmesini sağlanabilirse o zaman senin dediğin gibi 4 tarafa da loca koymak için çabalamalıyız katılıyorum. Ama 100+ loca dersen burda herkesin isyan ettiği 2 katlı apartmanı, sadece numaralı değil tüm tribünlere koymak zorunda kalırsın o zaman nasıl bir isyan çıkar allah bilir
                          horyanli

Yorum

• Stadın etrafına yaparsan çift kat olacağını sanmıyorum.

Bu stadyum insanları bir araya getirmek için bir çekim merkezi olmalı. Onun için çalışılmalı. Yoksa tekdüze bir yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Biz dolduramayız demek geleceği karanlığa boğmaktır

Yorum

• Hangi proje suanda kazandi veya yapilacak? Cünkü zaman zaman gördügümüz resimlerde catira benzeyen bir stad yapacaksalar hic yapmasinlar daha iyi... google amcaya yeni stadtlar diye arayin o projedeki stadta yakindan uzaktan benzeyen bir stadt yok... ha derseniz evet onun özelligide bu ya...hic bir güzele benzemeyen bie stad...

Yorum

• Konya ve Samsunun stadlari benim favorim. (suanda internette dolsa fotolara bakarak)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X