Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akdeniz Olimpiyatları için Mersin'e yapılacak olan 25.000 kişilik statyum..

Bu stadı Haziran ayına nasıl yetiştirecekler gerçekten merak ediyorum. Akdeniz Olimpiyatlarına son 3,5 ay..
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Çıkılan ihalede yol inşaatı yok stadyum 2 senede bitirilecek deniliyor stat açıldığında ulaşım sorunu olabilir ki bizde her zaman böyle olmuştur.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• çok yavaş ilerliyor anadoludaki diger statlar bitmek üzere bile bune
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nihat Özdemir'in şirketi
          Hiç şaşırtıcı değil malesef.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Trabzona ne gibi yatirimlar yapiliyor?

Yorum

• Benim hoşuma gitmeyen antrenman tesislerinin direk yanına yapılması. Çok iç içe çok kaotik olacak. Antrenman tesislerinin daha tenha yerlerde olması lazım gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ulan m.ali yılmaz tesisleri Trabzonspor'un malı ama akyazı bitince hem stad'da kiracı olacaz hemde orda yapılan tesislerde nasıl oluyor bu iş....
                may tesisleri devletemi verildi?

Yorum

• Tuttunuz bi 4.1967 çıkardınız başlığın değişmesine sebep oldunuz
                  Kötü proje istemiyoruz gitmiş kapasite 40.00 gelmiş.
                  Koşu pisti olacakmı ki
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• projede hilal seklindeki yer ne oldu acaba? plaj olacak o noldu acaba?

"kim ugrasacak düz cek kapat bitsin"... tamam bey

Yorum

• Hesapsız kitapsız proje 'uydurulursa' plajda gider , su kanalları da ...
                      Belki ileride büyükşehir belediye Akyazı bölgesinin futbol sezonu dışında da canlılığını koruması için plajı kendisi yapar . Mevcut yönetimin kentsel dönüşümden sonra en çok önem verdiği konu sosyal alanlar üretmek .

Yorum

• Valla yönetim plajı kendi yapsın işletsin bir gelir de oradan gelsin. Belediyeye kalsa Trabzon'da plaj kalmayacak. Denize kıyısı olup bu kadar denizden izole şehir ben hiç bir yerde görmedim.

Yorum

• Bence proje çok güzel, M.Ali yılmaz tesislerinin buraya taşınmasıyla etrafındaki tesislerle birlikte zamanla Trabzonspora özel bir komplex olacak. sadri Başkanında söylediği gibi stad etrafında ticari üniteler koyulmazsa beklenen gelir sağlanamaz. Bu bakımda Stad altında bulunan geniş yapının içerisi çok iyi kullanılmalı. Burada müze, cafeler, Ts cublar, restorant ve oyun salonları gibi bölümler olmalı...

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stadı Haziran ayına nasıl yetiştirecekler gerçekten merak ediyorum. Akdeniz Olimpiyatlarına son 3,5 ay..
                            Günde 3 vardiya çalışıyor..Her vardiya 8 saat,yani tüm gün inşaat devam ediyor..

Bu gidişle yetişmesi çok zor değil...

İnşaat sektöründe yeni teknolojiler buna imkan veriyor artık...

Yorum

• Şu anda ihaleye çıkan alan çok büyük ama yapılar çok az ileride yeni binalar eklenebilir alan müsait.

Yorum

• Bu komplekste sinema tiyatro salonları da var mı acaba olsa güzel olur sadece spor ve ticaret değil sanat yapıları da olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X