sayfalarini inceledim.Yaptiklari projeler ve calisitklari yerler itibari.Bunlar bu isleri rüsvet karsiligi aliyorlar.En fazla rüsveti bunlar veriyor diye kaniya vardim.Bunlar 1-2 canta yollayip bu projeyi kaptilar.akari yok kokari yok proje zaten hazirdi.Hic kafa yorma yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMete aratta bu çadırdan esenlenip bu stadı çizmediyse benim adımda vampir değilhttp://forum.bordomavi.net/images/icons/icon10.gif bu arada mete aratın tvit yada web sitesine girip bu resmi göndermek lazım al sana çadır bize reva gördüğün çadır
Yorum
-
yok ötesi
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yeni statları rezil ötesi ama sen Mainz'ın koşullarına göre tarlanın ortasına yapılacak bir stat projesini aynen Akyazı sahiline Trabzon'a ve Trabzonspor'a uygulayamazsın insan biraz utanır yeni proje hazırlar.Adamlar bizim için yeni proje yapmaya üşenmiş var mı ötesi.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yeni statları rezil ötesi ama sen Mainz'ın koşullarına göre tarlanın ortasına yapılacak bir stat projesini aynen Akyazı sahiline Trabzon'a ve Trabzonspor'a uygulayamazsın insan biraz utanır yeni proje hazırlar.Adamlar bizim için yeni proje yapmaya üşenmiş var mı ötesi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCati sistemi mete arat ile pek alakasi yok.. kendisi de demisti zaten.. Cati sistemi belirli mimarlar tarafindan tasarlaniyor.. o da bu catiyi aliyor, cizdigi stadin üzerine "yerlestiriyor".. yani bunu kabul eden sonucta yine devlettir.. mete aratin bir sucu oldugunu düsünmüyorum.. degistirilsin dese kendisi degistirirdi bundan eminim
Yorum
-
İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim acaba bu belirli mimarlar bayağı düşünp uğraşmışlarmı bu çatıyı bulmak için acaba yoksa trabzona çadır görünümlü stad yapalım fikrini atıp biri ortaya ok lemişlermi aralarında ama sonuçta son okeyi mete vermiyormu olmaz bu stada gitmez aynı çadıra benzedi diyememişmidir demek metede çadırı beyenmiş(acaba gs ye niye çadır yapmamış sormak lazım)..
Yorum
-
Maketlerde tribünlerin stadyum dışından görülüyor olmasının gerçekte , burada anlatıldığı ölçüde prefabrik stadyum görüntüsü verecek bir detay değil zannediyorum . Stadı kaplayan dış cephe o görüntüyü maskeleyecektir . Yaklaşık 70 milyon euroya yenilenen 52.000 seyirci kapasiteli Imtech Arena (Volksparkstadion) , Hamburg
Akyazı stadyumunun kotu Imtech Arena'ya yaklaşık olacaktır .
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 19:53.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyisiyle kötüsüyle proje bize yapılacak.
Kimseyi eleştirmek istemiyorum ama ayıptır ya; sirk çadırı koyuyorsun sonra bizim staddan güzel diyorsun.
Eleştireceksen al sana örnek:
Su yukaridaki iki resim ile asagidaki iki resmi karsilastirabilirmisiniz bir zahmet?
Yukardaki resimler ayni projenin Mainz kulübüne önerilmis hali. Asagidakiler ise Mainz kulübü bu projeyi begenmeyince ufak tefek bir kac degisiklikle dogrudan Trabzonspora yamanmis hali.
Ülkenin dört bir yanina o yöreyi temsil eden projeler cizilmisken, Trabzonspora bu yapilan terbiyesizlik degilde nedir??En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 19:42.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyisiyle kötüsüyle proje bize yapılacak.
Kimseyi eleştirmek istemiyorum ama ayıptır ya; sirk çadırı koyuyorsun sonra bizim staddan güzel diyorsun.
Eleştireceksen al sana örnek:
#26832Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
biz yıllarca trabzonlular olarak bu vatanı hep sevdik, eğer trabzonlular zamanında yapılan haksızlıkları vatandır diye sineye çekmeseydi, son 2 yılda yaşadığımız rezillikleri yaşamamış olurdu, başkaları gibi herşey itiraz edeceksin, herşeye muhalefet olacaksın ki iyi olasın, şimdi soruyorum size trabzona son 2 yılda yapılanlar diyarbakıra yapılabilir miydi?
Yorum
-
@ibrahim
Mainz olayını bırakalım. Yeter, daha o kulübün neden projeyi yapmadığını bilmiyoruz.
Üstüne üstlük o projeyi beğenmedi diye Akyazı'yı eleştiriyorsunuz ama şimdiki Coface Arena çok mu iyi?
Sen bırak Mainz'i falan; bu proje senin ihtiyacını görüyor mu? Eksikleri neler, nasıl giderilir?
Localar kötü diyorduk, gördüğümüz kadarıyla arada 2 kat loca var onun dışında 34 sıra (25+9) tribün var. Diğer üç kısım 25+26 51 sıra tribün. 15 sene sonra sığmadın mı oraya? Atarsın bir kat, 65-70 bin kişilik stadda oynarsın. O zaman istediğin gibi çatı da yap. Şu aşamada bazı tepkilerden ben bile utanıyorum. Evet, bize yapılanlar tabi ki lütuf değil ama bazı tepkilerin şekli hiç uygun değil.
Kale arkası tek kat değil diyorsun, FB stadında her yer iki kat 16 senedir orada boğuluyoruz atmosfer olarak.
Biraz da sende biter iş.
Belki Serdar Atasoy'un dediği gibi o merdiven kısımlarını doldurarak oluşacak alanları başka şekilde değerlendirebiliriz.
Ben bunlar dışında kesinlikle ortalığı ayağa kaldıracak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
EK.
Yöreyi temsil eden ne olabilir merak içindeyim. Sorduğumuz zaman bir kere cevap alamadık mantıklı?
Bir yapı yöreyi nasıl temsil eder?En son alper* tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 19:58.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum