Akyazıda yapımı düşülen Stad’ın projesi çizildi. Proje onay alırsa stad dolgu yerine kazıklar üstüne inşa edilecek.
Reklam
Trabzon'un yüz akı
Akyazı için TBMM 'den onay çıkarken stadyum için de çeşitli projeler üretildi. 2011 oyunları için Trabzon'un Akyazı beldesinde yapımı düşünülen 35 bin kapasiteli stad için geri sayım başladı.
[FONT='Tahoma','sans-serif']Akyazı'da yapımı düşünülen stadyum için çeşitli projeler hazırlanırken en ilgi çekici olanı da dolgu yerine yere kazık yapılarak inşası planlanan proje oldu. [/font]
Dolgu maliyetinden kurtulmak amacıyla Tefken firması tarafından hazırlanan projede stadyum deniz yüzeyine çakılacak kazıklar üstünde inşa edilecek.
Projeye büyük destek gelirken Stadyum projesine onay verilmesi halinde en geç yıl sonunda inşasına başlanması bekleniyor.[/font]
valla harika olur,maçlara oltalarımızla gideriz,hem maç seyrederiz hem kefal tutarız ORDADA ACAİP KEFAL OLUR
şaka bi yana muhteşem olur teşke yapılsa
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
vay be...Görüntüye bak Denizde Stad...Dünyada bir ilkmiyiz acaba
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Trabzonspor'un yeni stadyum projesinin dolgu alanı olarak belirlenen Akyazı beldesi için yapılan ön izin ihalesinin Maliye Bakanlığı'nda onaylanmasının ardından bordo-mavili kulüp ile Trabzon Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arasındaki sözleşme noter huzurunda imzalandı.
Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılması ve tek katılımcı olarak ön iznin Trabzonspor tarafından alınmasıyla başlayan süreç Maliye Bakanlığı'nın 23 Kasım 2007 tarih ve 69578 sayılı yazısıyla onaylanarak kesinlik kazanmıştı. Buna göre 6 Aralık 2007 tarihinde Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü ve Trabzonspor arasında Trabzon 4. noterliğinde tasdik edilen ön izin sözleşmesi ile ardından düzenlenen teslim tutanağı bordo-mavili kulüp tarafından teslim alındı. İmza izin sözleşmesinin imzalanmasında Trabzonspor'u Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş ile Genel Müdür Sinan Zengin temsil etti.
proje guzelde 35 bin kişilik kapasite ts'ye yetmez en az 40 bin kişilik bi kapasite olması gerekiyor(kayseri'nin stadı bile 30 bin kişilik) ayrıca stad kapasitesi 40 bin kişilik olursa uefa finalini bile alırız cunku stad projesi gercekted diger stadlara gore daha degişik bir goruntusu var buda ts ye artı bi puan verir. benim görüşüm stad kapasitesi en az 40 bin kişilik olmalı
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
bu proje hakkında resmi siteden bir açıklama bekliyorum.biz mi çizdirdik bu projeyi,kapasite 40.000 olacaktı bu habere göre 35.000,bu projeden gsgm'nin haberi var mı gibi sorulara cevap verilmeli.
Bu proje için 'en ilgi çekici olanı' demişler. Peki daha az ilgi çekici olanları nasıl acaba? Görmek için sabırsızlanmaya başladım. Bu da güzel duruyor ama hepsini içeriden dışarıdan görmek lazım.
inşallah bu resimdeki şekilde olmaz eğer bu şekilde olursa projenin geri kalan yerleri yapılmaz ve eğer bu proje yapılacaksa neden aylarca yasanın çıkmasını bekledile çok saçma bişe trabzonspor yönetiminin bu projeyi kabul etmeyeğini umuyorum
Yorum