Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yorum yok, sen anladin beni
    Haa bi sen eksiktin...sakin yorum yapma..sinirlendirme beni

Futbol stadyumu olacak beni hasta etmeyin
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yıldırım kardeşim yeri değil ama şu herşeyi biliyormuş gibi konuşma tarzın hasta ediyor beni..

Takılmayım diyorum ama elimde değil

p.s: Selman sileceksin biliyorum
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• samet'i sinirlendirmeyin
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıldırım kardeşim yeri değil ama şu herşeyi biliyormuş gibi konuşma tarzın hasta ediyor beni..

Takılmayım diyorum ama elimde değil

p.s: Selman sileceksin biliyorum
          Hehe "28TS61" ile aramizda ciddi olmayan bi konusma sen bana bakma...

Valla Sadri Baba kosu pisti olmicak diyorsa daha bu konugu konusmaya bile gerek yok aslinda ama neyse...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            samet'i sinirlendirmeyin
            Yok ya ne sinirlenmesi öylesine yazyiorum öyle
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akyazı projesi konusunda teşekkür
              Akyazı’da yapılması planlanan stadyumla ilgili yasal engeli ortadan kaldıracak kanunun çıkması yönetim kurulumuzu son derece mutlu etmiştir.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nce 2011 Olimpiyatları’na yetiştirilmesi planlanan bu projenin ekonomik sıkıntısının da Bayındırlık ve İskân Bakanımız Sayın Faruk ÖZAK ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Atalay tarafından aşılacağını umuyoruz. , Trabzon’un çehresini değiştirecek böyle bir projenin Trabzonspor’a çağdaş imkânlar sağlayacağını düşünüyor, projeyle ilgili bugüne kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ben projeyi çok merak ediyorum
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• koyulmayan stad resmi kalmamış nerdeyse ama yeni stadın nasıl olacağı projede var zaten başka satad resimlerine ne gerek var anlamıyorum
                  Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    koyulmayan stad resmi kalmamış nerdeyse ama yeni stadın nasıl olacağı projede var zaten başka satad resimlerine ne gerek var anlamıyorum
                    öyle olmicak o stad...o sadece bi maket..
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akyazi projesi konusunda mail attim ve bana verilen cevab..

Şuanda Akyazı projesi proje aşamasında gerekli bilgiler resmi internet sitemizden bildirilecektir.ilginizden dolayı teşekküredriz.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yasal engelin kalkması iyi oldu inşallah bu proje olucak

Yorum

• inşallah ilerde tamamı da yapılır çünkü yıllık 50 trilyon geliri olacak diyorlar

Yorum

• Vay be hayal bile edemiyorum trabzonsporumuza 40 bin kişilik üstü kapalı tam futbol stadı. Harika olucak

Yorum

• Sadri başkan yeni stadın Atletic Bilbao'nun stadına benzeyeceğini söylemişti. Atletic Bilbao'nun stadının resimlerini bulabilir misiniz?

Yorum

• Akyazıda yapımı düşülen Stad’ın projesi çizildi. Proje onay alırsa stad dolgu yerine kazıklar üstüne inşa edilecek.
                                Reklam

Trabzon'un yüz akı
                                Akyazı için TBMM 'den onay çıkarken stadyum için de çeşitli projeler üretildi. 2011 oyunları için Trabzon'un Akyazı beldesinde yapımı düşünülen 35 bin kapasiteli stad için geri sayım başladı.

[FONT='Tahoma','sans-serif']Akyazı'da yapımı düşünülen stadyum için çeşitli projeler hazırlanırken en ilgi çekici olanı da dolgu yerine yere kazık yapılarak inşası planlanan proje oldu. [/font]

Dolgu maliyetinden kurtulmak amacıyla Tefken firması tarafından hazırlanan projede stadyum deniz yüzeyine çakılacak kazıklar üstünde inşa edilecek.

Projeye büyük destek gelirken Stadyum projesine onay verilmesi halinde en geç yıl sonunda inşasına başlanması bekleniyor.[/font]
                                En son Can tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 17:09.
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X