Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dolum tek yerden mi oluyor acaba?
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Anladığım kadarıyla ilk aşamada doldurulması gereken alan belirleniyor, uzaktan çekilen fotoğraflardan birisinde kepçe çalışıyor denizi içinde.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi süpersin... tesekür ederim abi resimler icin, hakkini helal et
        Helal olsun kardeşim ne demek (:

İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dolum tek yerden mi oluyor acaba?
        Şimdilik Karayolları tarafında bir çalışma var...
        Uzun ince bir yol yapıyorlar Beşirli tarafına doğru...
        Hamiş

Yorum

• Resimler için teşekkürler.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Not: Karayolları tarafında çalışmalar var fakat araba ile sokmadılar beni oraya... Yürüme gidecektim fakat çok çamurluydu. En kısa zamanda tekrar gitmeye çalışacağım. İşimin çıkması sebebi ile adamlara fazla ısrar edemedim resim için. Ben de elimden geldiğince uzaktan çektim arkadaşlar, kusura bakmayın...
            Kusur ne demek Sirf renktaslarinin calismalardan haberi yok diye o kadar yol teptigin icin sana bir tesekkür borcumuz var. Sag ol Var ol
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• teşekkürler fatih
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Sınırlar belli edilip ondan sonra dolduracaklar sanırım
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• akyazıda yüzmeye gidenler bilir o dozerin oldugu bolgede derinlik 1 metreden azdır. ve sahil seridi boyunca devam eder. bence orayı hızlı bir şekilde doldurup beşirli girişine kadar gelirler daha sonra ic kısmı dolururlar
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• Sanırım dolgu alanı düşündüğümüz kadar zor olmayacak.
                    Çünkü bende dolgu alanının baya derin olacağını düşünüyordum.
                    ama geçenlerde bi kaç foto gördüm galiba Yörük çadırından çekilmiştiler.
                    Denizin baya bir açığında dalga kıranlar oluşmaya başlamıştı.
                    Yıllar geçtikçe deniz kendine yeni sahil kumsal oluşturuyor.
                    Kısacası dolgu yeri sandığımız gibi derin değil.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanırım dolgu alanı düşündüğümüz kadar zor olmayacak.
                      Çünkü bende dolgu alanının baya derin olacağını düşünüyordum.
                      ama geçenlerde bi kaç foto gördüm galiba Yörük çadırından çekilmiştiler.
                      Denizin baya bir açığında dalga kıranlar oluşmaya başlamıştı.
                      Yıllar geçtikçe deniz kendine yeni sahil kumsal oluşturuyor.
                      Kısacası dolgu yeri sandığımız gibi derin değil.
                      burcak abi o dediğin yer uzun zamandır var. akyazıda T lerden atlayıp oraya kadar yüzerdik. o derin olmayan bolgede sorun olmaz zaten sorun o arayı doldurmak 3 - 4 metre derınlık var arada
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• şu proje bitttiğinde ortaya çıkacak görüntü muhteşem olacak..
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anladığım kadarıyla ilk aşamada doldurulması gereken alan belirleniyor, uzaktan çekilen fotoğraflardan birisinde kepçe çalışıyor denizi içinde.
                          Bence de öyle olacak...
                          Görünen o...
                          Hamiş

Yorum

• Fotolar için teşekkürler.

Yorum

• beşikdüzünden bildiğim kadarıyla sahil yolunu da doldururlarken önce hattı belirliyor ondan sonra dolgu işine devam ediyorlar benim tahminim yakında iç kısımlarıda doldurmaya başlarlar ...
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Not: Karayolları tarafında çalışmalar var fakat araba ile sokmadılar beni oraya... Yürüme gidecektim fakat çok çamurluydu. En kısa zamanda tekrar gitmeye çalışacağım. İşimin çıkması sebebi ile adamlara fazla ısrar edemedim resim için. Ben de elimden geldiğince uzaktan çektim arkadaşlar, kusura bakmayın...

Çoook teşekkür ederim..
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X