Dolum tek yerden mi oluyor acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi süpersin... tesekür ederim abi resimler icin, hakkini helal et
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolum tek yerden mi oluyor acaba?
Uzun ince bir yol yapıyorlar Beşirli tarafına doğru...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot: Karayolları tarafında çalışmalar var fakat araba ile sokmadılar beni oraya... Yürüme gidecektim fakat çok çamurluydu. En kısa zamanda tekrar gitmeye çalışacağım. İşimin çıkması sebebi ile adamlara fazla ısrar edemedim resim için. Ben de elimden geldiğince uzaktan çektim arkadaşlar, kusura bakmayın...Sirf renktaslarinin calismalardan haberi yok diye o kadar yol teptigin icin sana bir tesekkür borcumuz var. Sag ol Var ol
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
akyazıda yüzmeye gidenler bilir o dozerin oldugu bolgede derinlik 1 metreden azdır. ve sahil seridi boyunca devam eder. bence orayı hızlı bir şekilde doldurup beşirli girişine kadar gelirler daha sonra ic kısmı dolururlarTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Sanırım dolgu alanı düşündüğümüz kadar zor olmayacak.
Çünkü bende dolgu alanının baya derin olacağını düşünüyordum.
ama geçenlerde bi kaç foto gördüm galiba Yörük çadırından çekilmiştiler.
Denizin baya bir açığında dalga kıranlar oluşmaya başlamıştı.
Yıllar geçtikçe deniz kendine yeni sahil kumsal oluşturuyor.
Kısacası dolgu yeri sandığımız gibi derin değil.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım dolgu alanı düşündüğümüz kadar zor olmayacak.
Çünkü bende dolgu alanının baya derin olacağını düşünüyordum.
ama geçenlerde bi kaç foto gördüm galiba Yörük çadırından çekilmiştiler.
Denizin baya bir açığında dalga kıranlar oluşmaya başlamıştı.
Yıllar geçtikçe deniz kendine yeni sahil kumsal oluşturuyor.
Kısacası dolgu yeri sandığımız gibi derin değil.TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığım kadarıyla ilk aşamada doldurulması gereken alan belirleniyor, uzaktan çekilen fotoğraflardan birisinde kepçe çalışıyor denizi içinde.
Görünen o...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Not: Karayolları tarafında çalışmalar var fakat araba ile sokmadılar beni oraya... Yürüme gidecektim fakat çok çamurluydu. En kısa zamanda tekrar gitmeye çalışacağım. İşimin çıkması sebebi ile adamlara fazla ısrar edemedim resim için. Ben de elimden geldiğince uzaktan çektim arkadaşlar, kusura bakmayın...
Çoook teşekkür ederim..FIRTINA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum