Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de
bizimkinin geç yapılacak olmasının boyle bir avantajı olacak
projelerin hepsini görüp ona göre en idelini yapabiliriz
Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de
şöle hemen hemen her şeyirde stad olsa bu ligin tadından yenmez
bursa'dan sonra sivasın stad projesini gördükten sonra bizim akyazı projesinde gösterilen O stad yapılırsa HİÇ YAPMASINLAR DAHA İYİ...
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Bilindiği gibi Akyazı projesi bir spor kompleksi olarak düşünüldü ve tasarlandı. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ömer Çelik ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlıkların iş birliği ile şehir merkezlerinde kalan eğitim kurumları konusunda bir çalışma yapıyor. Bu çalışmaya Trabzon da ilave edildi. Trabzon’un içindeki bazı öğretim kurumları(Edindiğimiz Bilgilere göre 24 Şubat, M.Akif, Fatih Lisesi, İskender paşa gibi) bir çatı altında Akyazı projesinin bir yerine ilave edilerek bir eğitim kampusu kurulması planlandı. Böylelikle projenin 24 saat yaşaması da düşünülüyor. Böyle bir proje değişikliği olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ancak şehir merkezinde sıkışan okullar şehir merkezini şehir merkezi yapmaktan çıkarıyor. Akyazı’nın bir bölümünde eğitim kampusu olması gerçekten hem iyi olur hem de şehri rahatlatır.
Bu sayfa silinmiş ya da adresi değiştirilmiş olabilir
eğer gerçekten böyle birşey düşünülüyorsa bence akyazı dolgu alanı bayağı bi büyütülecek demektir keşke olsa ozaman yüzlerce öğrencinin hemen yanında bir sürü spor salonu olacak ve resmen sporun içinde yaşayacaklar sporlar büyüyecekler..
Bilindiği gibi Akyazı projesi bir spor kompleksi olarak düşünüldü ve tasarlandı. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ömer Çelik ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlıkların iş birliği ile şehir merkezlerinde kalan eğitim kurumları konusunda bir çalışma yapıyor. Bu çalışmaya Trabzon da ilave edildi. Trabzon’un içindeki bazı öğretim kurumları(Edindiğimiz Bilgilere göre 24 Şubat, M.Akif, Fatih Lisesi, İskender paşa gibi) bir çatı altında Akyazı projesinin bir yerine ilave edilerek bir eğitim kampusu kurulması planlandı. Böylelikle projenin 24 saat yaşaması da düşünülüyor. Böyle bir proje değişikliği olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ancak şehir merkezinde sıkışan okullar şehir merkezini şehir merkezi yapmaktan çıkarıyor. Akyazı’nın bir bölümünde eğitim kampusu olması gerçekten hem iyi olur hem de şehri rahatlatır.
Bu sayfa silinmiş ya da adresi değiştirilmiş olabilir
eğer gerçekten böyle birşey düşünülüyorsa bence akyazı dolgu alanı bayağı bi büyütülecek demektir keşke olsa ozaman yüzlerce öğrencinin hemen yanında bir sürü spor salonu olacak ve resmen sporun içinde yaşayacaklar sporlar büyüyecekler..
insallah dogrudur böyle birseyin olmasi her brancda basarili olmak demek
okular ile beraber calisilir, ögrenciler spor derslerini trabzonspor kulübünde görür
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
renktaşlar;bilindiği gibi ülkemizde hemen her ilde yeni stadyum projeleri var ve bun projelerin gerçekleşmesi ülke sporu adına çok önemli bir adım. en azında ülkemize tesisleşme açısından sınıf atlatacaktır. ben bu projelere biraz sevinçle ama birazda imrenerek bakıyorum. sanki diğer anadolu takımları da modern statlar yapınca bizim önemimiz yitecek gibi.(aslında tabiki öyle bir durum yok..) o açıdan bize öyle bir stad yapılmalı ki diğer şehirlerlerin statlarından üstün olsun ve kulüp olarak anadolunun abisi konumumuzu koruyalım. ben açıkça biraz böyle bakıyorum stad projesine.
Yorum