Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nerden nereye gelmişiz
    Fotoğrafı görünce bunun üzerinden yapılan geyikler aklıma geldi.Ordulu Artiz dayı gibi fenomen olmuştu
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• şu tokinin sivasa yapacağı akıllı stada bir göz atalım

Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de

bizimkinin geç yapılacak olmasının boyle bir avantajı olacak

projelerin hepsini görüp ona göre en idelini yapabiliriz
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu tokinin sivasa yapacağı akıllı stada bir göz atalım

Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de

şöle hemen hemen her şeyirde stad olsa bu ligin tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu tokinin sivasa yapacağı akıllı stada bir göz atalım

bursa'dan sonra sivasın stad projesini gördükten sonra bizim akyazı projesinde gösterilen O stad yapılırsa HİÇ YAPMASINLAR DAHA İYİ...
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Hala bize yapılacak stadın projesi ortalıkta yok.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak avniaker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle stadyumda muhteşem atmosfer olur
              Stadyum mükemmel hele stadın etrafı bilim kurgu filmden alıntı sanki Bize bu kadar güzel yapılmaz keşke yapılsa.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ben Young Boys'un stadinin ic dizaynini cok begeniyorum.Birde siyah ton cok hos ve guzel bir hava katiyor.
                En son Tolga tarafından düzenlendi; 14.02.2012, 15:42.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• hani foto da...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Swansea City'nin stadına rastladım geçen gün. Stad, 2003'te yapılmasına rağmen tipik bir İngiliz stadı. Kapasitesi 20 bin.

Düşündüm de, kulüp binasını ve kulüp müzesini içinde barındıran bir stadyum yapılamaz mı?

Gerçi müze konusunda da öğrenmemiz gereken şeyler var. Şehir içindeki Trabzonspor müzesini gezdim yazın. Hiç tatmin edici değildi.

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• AKYAZI PROJESİNE İLAVE Mİ VAR

Bilindiği gibi Akyazı projesi bir spor kompleksi olarak düşünüldü ve tasarlandı. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ömer Çelik ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlıkların iş birliği ile şehir merkezlerinde kalan eğitim kurumları konusunda bir çalışma yapıyor. Bu çalışmaya Trabzon da ilave edildi. Trabzon’un içindeki bazı öğretim kurumları(Edindiğimiz Bilgilere göre 24 Şubat, M.Akif, Fatih Lisesi, İskender paşa gibi) bir çatı altında Akyazı projesinin bir yerine ilave edilerek bir eğitim kampusu kurulması planlandı. Böylelikle projenin 24 saat yaşaması da düşünülüyor. Böyle bir proje değişikliği olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ancak şehir merkezinde sıkışan okullar şehir merkezini şehir merkezi yapmaktan çıkarıyor. Akyazı’nın bir bölümünde eğitim kampusu olması gerçekten hem iyi olur hem de şehri rahatlatır.

eğer gerçekten böyle birşey düşünülüyorsa bence akyazı dolgu alanı bayağı bi büyütülecek demektir keşke olsa ozaman yüzlerce öğrencinin hemen yanında bir sürü spor salonu olacak ve resmen sporun içinde yaşayacaklar sporlar büyüyecekler..

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Young Boys'un stadinin ic dizaynini cok begeniyorum.Birde siyah ton cok hos ve guzel bir hava katiyor.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AKYAZI PROJESİNE İLAVE Mİ VAR

Bilindiği gibi Akyazı projesi bir spor kompleksi olarak düşünüldü ve tasarlandı. Ancak Milli Eğitim Bakanı Ömer Çelik ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bakanlıkların iş birliği ile şehir merkezlerinde kalan eğitim kurumları konusunda bir çalışma yapıyor. Bu çalışmaya Trabzon da ilave edildi. Trabzon’un içindeki bazı öğretim kurumları(Edindiğimiz Bilgilere göre 24 Şubat, M.Akif, Fatih Lisesi, İskender paşa gibi) bir çatı altında Akyazı projesinin bir yerine ilave edilerek bir eğitim kampusu kurulması planlandı. Böylelikle projenin 24 saat yaşaması da düşünülüyor. Böyle bir proje değişikliği olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Ancak şehir merkezinde sıkışan okullar şehir merkezini şehir merkezi yapmaktan çıkarıyor. Akyazı’nın bir bölümünde eğitim kampusu olması gerçekten hem iyi olur hem de şehri rahatlatır.

eğer gerçekten böyle birşey düşünülüyorsa bence akyazı dolgu alanı bayağı bi büyütülecek demektir keşke olsa ozaman yüzlerce öğrencinin hemen yanında bir sürü spor salonu olacak ve resmen sporun içinde yaşayacaklar sporlar büyüyecekler..
                          insallah dogrudur böyle birseyin olmasi her brancda basarili olmak demek
                          okular ile beraber calisilir, ögrenciler spor derslerini trabzonspor kulübünde görür
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• LİVERPOOL STADI Örnek alınmalı

Bende stad konusunda Liverpoolun efsane stadını örnek alınması taraftarıyım. Trabzonspor Türkiyede tek efsane olduğuna göre, stadıda öyle olmalı...

Yorum

• renktaşlar;bilindiği gibi ülkemizde hemen her ilde yeni stadyum projeleri var ve bun projelerin gerçekleşmesi ülke sporu adına çok önemli bir adım. en azında ülkemize tesisleşme açısından sınıf atlatacaktır. ben bu projelere biraz sevinçle ama birazda imrenerek bakıyorum. sanki diğer anadolu takımları da modern statlar yapınca bizim önemimiz yitecek gibi.(aslında tabiki öyle bir durum yok..) o açıdan bize öyle bir stad yapılmalı ki diğer şehirlerlerin statlarından üstün olsun ve kulüp olarak anadolunun abisi konumumuzu koruyalım. ben açıkça biraz böyle bakıyorum stad projesine.

sizde bu şekilde mi düşünüyorsunu acaba??????.

Yorum

• vallla arkadşlar bugün oraya gidip bir kaç resim çektim ama nasıl atılacagını bilmiyorum resimlerde çok kaliteli değil saygılar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X