Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• buyur gel kardeşim

Yorum

• 24 Aralık 2011

Teşekkür ederim.

Yorum

• Alan ciddi anlamda büyük. Bu konuda yanılgı olmasın.

Yorum

• Arkadaşlar yandex'ten aldığınız fotoğrafları facebook'ta paylaşıyorum, mahsuru yoktur umarım.

Teşekkür ederim.

Yorum

• çok büyük bi proje maşallah artık süreç hızlanmış görünüyor 2014 t stadımızda oynamaya başlarız heralde heyecan verici fotorğraflar için sonsuız teşkkürler

Yorum

• diğer taraftanmı başlamışlar şimdi doldurmaya öbür tarafta hiç hareketlilik yok benmi yalnış gördüm?

Yorum

• İlk olarak zafer demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diğer taraftanmı başlamışlar şimdi doldurmaya öbür tarafta hiç hareketlilik yok benmi yalnış gördüm?
                Gündüz iki tarafta da fazla bir hareket yoktu. Akşam 6 gibi kamyonlar peşpeşe gidiyordu ama. Anlamadım yani, belki boş bir periyota rastlamıştır fotoğraf. Tam öğle vakti çekmiştim çünkü, öğle arası falan varsa...

Başka bir açıklaması var mı bilmiyorum.

Yorum

• projeyi başından beri destekliyorum ama güzelim deniz gidiyor be abi : (
                  u will need justice at the end..

Yorum

• stadın yapılabilmesi için gerekli alanın dolgusunda nekadar kaldı
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stadın yapılabilmesi için gerekli alanın dolgusunda nekadar kaldı
                      %75 İ dolacak daha. %25 İ dolduruldu . GÖrÜnen o.

Yorum

• resimler icin tssk..
                        „Choose a lazy person to do a hard job.
                        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                        BILL GATES

Yorum

• Resimler icin tskler...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• benim bildiğim stadın yapılacağı kadar doldurulduktan sonra oraya stad yapımına başlanacak ardından diğer tsisler için gerekli alanlar doldurulacak stadın yapılacağı kadar alan nerdeyse hazır gi,bi görünüyor

Yorum

• stad orta taraflara yapılacak tı projelerde hatta bıraz ortanın sagı da dıyebılırız ve oraya stad yapmaları ıcınde ortanın sagını baya bı doldurmaları lazım yanı %80 dolgudan sonra stadın yapılmaya baslayacagını dusunuyorum eger dolgu bıtmeden baslayacaksa tabi .
                              61

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim bildiğim stadın yapılacağı kadar doldurulduktan sonra oraya stad yapımına başlanacak ardından diğer tsisler için gerekli alanlar doldurulacak stadın yapılacağı kadar alan nerdeyse hazır gi,bi görünüyor
                                Hasan Yener de böyle söylemişti. Stad alanının dolgusu biter bitmez ihalesi yapılacaktı. Ama diğer taraftan söylendiği gibi planlanan proje de stad ortada gözükürken niye önce sol taraf dolduruldu?
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X