Stad yapım ihalesini kazanan firma belli olduğu an beğendiğimiz stadyum modelleriyle o firmanın kapısını çalalım..kayseri gibi yapacaklarsa hiç başlamasınlar.
aynen katılıyorum. stadı yapacak olan firmayı bizler yönlendirmeliyiz.sanırım taraftar olarak üç aşağı beş yukarı stat profili oluştu kafamızda..çatısı basık, en az bir kale arkası tek katlı olan, 1 ve 2. katı ledli reklam panosu en az iki adet dev ekran tv,ayrıca tribün dizaynı kadir has veya tt arena gibi parça parça değil, ingiliz tribün yapısı gibi dizay edilmeli, (stadın ısıtma, soğutma,her tribüne ayrı ayrı cafe restaurant, lavabo, mescid, ayrıca stadın alttan ısıtmalı olmasını söylemeye gerek yoktur heralde)....
Discovery'de izlemiştim Amerikada öyle kamyonlar var ki dolguda kulanılıyor aynı zamanda madenlerde kullanılıyor bir tanesi normal kamyonların 15tanesine bedel onlardan 5tane alacaksın çift şeritli yolu tek başına dolduruyor ama o alanı da 1aya bitirirdi bizim AS950lerle orası nasıl bitecek bilemiyorum.
İş veren toki olduğuna göre..toki zaten yapacağı projeyi ana hatlarıyla ortaya koymuş...stadyum için ayrı diğer tesisler için ayrı ayrı ihalelere çıkar ..ve ihaleye katılanlara derki şuraya 40 bin kişilik bir stadyum yapılacak..projenizi,çiziminizi ve fiyatınızı belirleyin tekliflerinizi sunun.. şartname alan her firma kapalı zarf usulüyle yapılan ihaleye katılır..Toki hangi firmanın teklifini daha iyi bulursa işi de ona verir...o firmada stad çizimini ya kendisi yapar yada bir mimarlık şirketine yaptırır.. mesela GSnin stad çizimini Eren talu mimarlık firması ile HUK isimli yabancı ortağı birlikte çizdiler.
* 3. katları çıkar tam istediğim gibi, inşallah böyle birşeye kavuşuruz...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Discovery'de izlemiştim Amerikada öyle kamyonlar var ki dolguda kulanılıyor aynı zamanda madenlerde kullanılıyor bir tanesi normal kamyonların 15tanesine bedel onlardan 5tane alacaksın çift şeritli yolu tek başına dolduruyor ama o alanı da 1aya bitirirdi bizim AS950lerle orası nasıl bitecek bilemiyorum.
Senin o dediğim kamyonlar Trabzondaki dolgu güzergahındaki yolu pert eder 1 haftada
Yorum