Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
Buraya resmi Yüklüyorsunuz çıkan ordan çıkan Linki şu butona basıp oraya kopyalıyorsunuz oluyor bitiyor.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
renktaşlar;bilindiği gibi ülkemizde hemen her ilde yeni stadyum projeleri var ve bun projelerin gerçekleşmesi ülke sporu adına çok önemli bir adım. en azında ülkemize tesisleşme açısından sınıf atlatacaktır. ben bu projelere biraz sevinçle ama birazda imrenerek bakıyorum. sanki diğer anadolu takımları da modern statlar yapınca bizim önemimiz yitecek gibi.(aslında tabiki öyle bir durum yok..) o açıdan bize öyle bir stad yapılmalı ki diğer şehirlerlerin statlarından üstün olsun ve kulüp olarak anadolunun abisi konumumuzu koruyalım. ben açıkça biraz böyle bakıyorum stad projesine.
sizde bu şekilde mi düşünüyorsunu acaba??????.
Ben de öyle düşünüyorum. Efsane kulübün stadyumu daha özenli olmalı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
sivasın planlanan stadını ve kuzey rüzgarlarının iklimlendirme için kullanılmasını görünce denizin kenarına bize yapılacak olan stadın doğal iklimlendirilmesi ve ekolojik stat olarak tasarlanması en büyük arzumdur.
sanki denizi doldurmuyorz deniz bizi dolduruyor resim açısı çok farkediyor inş yazın hızlanırda stadlık kısım biter ,bu arada dolgu bittikten sonra hemen başlanılabilir mi? bekleme süresi falan yokmudur,mimar sinan 7 yıl niye bekledi
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
bişeyi merak ettim. neden projede stat yapılacak alan dolgunun ortasında kalmış..?? stadı şu anki doldurulan kısıma yapsak ne olur? ne kaybederiz? illaki dolgunun ortasına yapılması şart m ???
valla arkdaşlar cep telefonlan bu kadar olur birde acemilik var tabi yinede teşekkürler.ama gerçekten basit iş değil çünkü makine sayısı az ve hepsi çalışmıor çogu yatıyor.
bişeyi merak ettim. neden projede stat yapılacak alan dolgunun ortasında kalmış..?? stadı şu anki doldurulan kısıma yapsak ne olur? ne kaybederiz? illaki dolgunun ortasına yapılması şart m ???
şart diye düşünüyorum sebebide hem yapılacak olan projede ortada olması bir avantaj hemde dolgunun en sağlam yeri ortası olacaktır.. şuan zaten duvar güçlendirmeleri yapılıyor o kısım zaman alıyor normal iç dolguya ağırlık verildiği zaman daha hızlı ilerleyecektir dolgu aynı ilk dolgunun yapıldığı zaman gibi.. o yüzden çok yavaş ilerliyor bu dolgu bitmez gibi söylemler yersiz sonuçta şuan ki esas çalışma duvarlarda iç dolguda değil..
Yorum