Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olimpiyat stadi yapilsada,,onun trubunlerini shaya yaklastirmak cok zor degil..yeterki biseyler yapilsin
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Hala daha akyazıda yapılacak olan stadın olimpik olacağını söyleyenler var.
      Akyazıya yapılacak stat sadece açılış ve kapanış törenleri için kullanılacak ve bunun için olimpik
      bir stat yapılmasına gerek yok.

Atletizim için zaten söğütlüde bir yer var.Buraya ek tribunler inşaa edilecek(önceki sayfalarda var bu proje).

Yorum

• Temcil pilavı gibi hala aynı konu arkadaş yaa.. Gündem değişti günümüze dönün lütfen.. Stadyum olimpik ol-ma-ya-cak.. Açık ve net.. Kesinden öte.. Nasıl izah edelim daha?
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• TRABZON Forum Ticaret Merkezi’nin yapımcısı Multi Türkmall’ın CEO’su Trabzonlu hemşehrimiz Levent Eyüboğlu, Trabzonspor’un Akyazı Projesi’ne katkı verebileceklerini açıkladı. Eyüboğlu, “Bu projede kar hesabı yapmıyoruz. Şehrimizin takımına katkı koymak istiyoruz. Trabzon şayet bu projeyi bizim yapmamızı isterse biz de hayata geçiririz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları başlayana kadar stadı bitiririz” şeklinde konuştu.

Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yapımını üstlenen Multi Turkmall’ın CEO’su Levent Eyüboğlu, Trabzonspor’un Akyazı’da yaptırmak istediği stat projesini Trabzon’un istemesi durumunda hayata geçireceklerini söylerdi. Eyoboğlu Trabzonspor’un kendisi için bir sevda olduğunu ifade ederek, "Bu noktada üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek için elimden geleni yaparım" dedi.
          Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nin açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilen ‘Avni Aker Satadı ve Yavuz Selim Stadıı ile 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nu size verelim, karşılığında Akyazı Projesi’ni hayata geçirin. Bu konuda Multi Turkmall’ın zaten bir hazırlığı var. Bu projeyle birlikte inşallah Doğu Karadeniz’de gerçekten model olabilecek, Trabzon’a yakışır ve olimpiyatlara ev sahipliği yapabilecek bir komplekse kavuşmuş olacağız" sözlerinden sonra karşı taraftan açıklama geldi.
          Günebakış’ın konuyla ilgili sorunu cevaplayan Eyüboğlu Trabzonspor’a katkı vermek için ellerlinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Bu projede kar hesabı yapmıyoruz. Şehrimizin takımına katkı koymak istiyoruz. Trabzon şayet bu projeyi bizim yapmamızı isterse bizde bu projeyi hayata geçiririz. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları başlayana kadar stadı bitiririz" şeklinde konuştu.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Maratonun direkleri bordoya boyanmis neden?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Olimpiyat falan istemiyorum Trabzon'da. Biz Avni Aker'i en güzel biçimde yenilersek bu bize fazlasıyla yeter.Sonra olimpik stad vs... yaparlar atmosfer denen birşey kalmaz. Ya da kendilerine bir olimpik stad yapıp bir kenarda düzenlesinler oyunlarını. Kaç yıldır insanlarla dalga geçiyorlar neredeyse stad yapacağız vs...

Yorum

• slm erkan

İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                büyükcekmece baskanindanmi bahsediyosun..ya orda tsli olupta tanimadigim yoktur..sen kimmisin bakalim

ulan erkan bende seni tanımadım ben Halil ATALAY
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• cinde yapilacak olimpiyatlar icin yapilan stadlarin fiatlari 60 milyon euro ortalamasi ile galiba turkiyede de 60 milyon euroya stad degil bir sehir yapilir.

trabzonda gercekden bir stad yapilacaksa fasa fisolari gecsinler 20 milyon euroya superrr bir stad yapsinlar yok mok demesinler cinde 70 bin kisilik multistad yapila biliniyorsa turkiyede neden yapilmiyormus.

Yorum

• geçen lig tvde federasyon başkanı konuşurken dinledim türkiyede çokyere yeni stat yapılacağını söyledi ve bunların içinde trabzonu saymadı kocaeli,kayseri,rize,birkaç yerdaha ankara buraları saydı trabzona yapılacak stattan hiç bahsetmedi bunun sebebi acaba stat falan yapılmayacak sadece sıyasetcilerin trabzonluların trabzonspor sevgisini kullanıp bizi oyalıyolar mı?

Yorum

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen lig tvde federasyon başkanı konuşurken dinledim türkiyede çokyere yeni stat yapılacağını söyledi ve bunların içinde trabzonu saymadı kocaeli,kayseri,rize,birkaç yerdaha ankara buraları saydı trabzona yapılacak stattan hiç bahsetmedi bunun sebebi acaba stat falan yapılmayacak sadece sıyasetcilerin trabzonluların trabzonspor sevgisini kullanıp bizi oyalıyolar mı?
                      bencede senin dedigin gibi trabzon ve trabzonsporu kullanarak kendilerine reklam yapmaya calisan cok insan var

Yorum

• İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geçen lig tvde federasyon başkanı konuşurken dinledim türkiyede çokyere yeni stat yapılacağını söyledi ve bunların içinde trabzonu saymadı kocaeli,kayseri,rize,birkaç yerdaha ankara buraları saydı trabzona yapılacak stattan hiç bahsetmedi bunun sebebi acaba stat falan yapılmayacak sadece sıyasetcilerin trabzonluların trabzonspor sevgisini kullanıp bizi oyalıyolar mı?
                        Şu anki federasyon başkanı böyle bir açıklama yapmışsa onada bu yakışır.O değilmiydi 2012 Avrupa Şampiyonası'na müracat ettiğimiz zaman bizim adımızı maçların oynanacağı şehirler arasında göstermeyen.Belki bir his ama bu adamın Trabzonspor'u hiç sevmediğine inanıyorum hatta nefret etiğine inanıyorum.Çok sevimsiz bir adam.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mirac yavuzun binasindami..
                          Evet Abi...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ya olimpik de olsa normal de olsa euro 2016 Türkiye de olursa Trabzon mutlaka olmalı. Bunun için nasıl bir stad gerekiyosa yapmalılar. En azından bir grubun iki maçı Trabzonda oynansa Trabzon için büyük kar olur. Sadece Trabzonspor için değil Trabzon halkı da düşünülerek bir stad yapılmalı. Umarım olimpik olmaz ama olimpik olursa da stadı istediğimiz şekle sokmak çok kolay.
                            İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu anki federasyon başkanı böyle bir açıklama yapmışsa onada bu yakışır.O değilmiydi 2012 Avrupa Şampiyonası'na müracat ettiğimiz zaman bizim adımızı maçların oynanacağı şehirler arasında göstermeyen.Belki bir his ama bu adamın Trabzonspor'u hiç sevmediğine inanıyorum hatta nefret etiğine inanıyorum.Çok sevimsiz bir adam.
                              aynen katılıyorum bıçakcı federasyonunun cöküşünün büyük çoğunluğunu trabzonspor oluşturuyo ozamanlar yirmi bin insanın yürüyüş yapması ve federasyona siyah çelenk konması statta federasyon yuhlanması inşallah ozamanın intikamını bizden almaz bunuda yapacağını sanmam ama bizi sevmediği bir gerçek gözü hep bizim üzerimizde olacak o yüzden stattaki seyircilerin çok dikkatli olması lazım

Yorum

• 20011 de diyorlar madem o kadar bekliycez bari adam gibi bi stad olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X