Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önümüzde kentimizin takımımızı taşıyamadığı gerçeği var. önce bunu kabul edeceğiz sonra da ya ; kabuğumuza çekilip küçüleceğiz yada ; takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. başka bir şansımız yok gibi...

Yorum

• takımın istanbula taşınması gibi bir şey olamaz - bunu dillendiren arkadaşların Trabzonsporumuzun her maçına gitmek için söylediğini istanbulda yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum fakat maça gidemiyorsan birşeyler yapabilir desteklediğini gösterebilirsin dimi forma al, dergi al, üye ol ama takımı istanbula taşıyalım demeyi unutun taş yerinde ağırdır unutmayın
      Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• evet ! taş yerinde ağırdır ama o " yer " o " taş " ı kaldırabildiği müddetçe. nasılki taşıma su ile değirmen dönmüyorsa ısmarlama kuvvetle de o "taş" ayakta tutulmaz.....

Yorum

• 12 mayistaki toplantinin sonuclari onemli.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• önce güçlü bir mali yapılanma diyorum sonra stad işi çözülsün güççlü ekonomi ve sağlam bir yapılanma

Yorum

• İlk olarak Murat Değirmenci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              önce güçlü bir mali yapılanma diyorum sonra stad işi çözülsün güççlü ekonomi ve sağlam bir yapılanma
              Güclü ekonomik yapi staddan geciyor. Avrupa'nin büyük takimlarinin gelirleri 30% civari stad gelirlerinden. Yeni bir stadyum bize en cok ekonomik acidan faydali olacaktir. Stad deyince genelde akla mac hasilati (kombine vb.) geliyor ama asil para kazandiran reklamlar. Reklam panolarinin haricinde tribün blok isimlerini satabiliriz. Belki stadin adi bile sponsora verilir. Projedeki tesislerin cogu sponsor destegiyle yapilacak zaten.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• trabzonsporun 55-60 bin kisilikli stada ihtiyaci var ileriyi düsünerek yapilmasi gerekir
                ekonomik ve ulasim nedenleriyle trabzonsporun maclarina ilcelerden ve cevre illerden fazla katilim olmuyor bu sorunlarin asilmasi halinde 55-60 bin kisilik stadt da yeterli olmayabilir

Yorum

• yönetim stadın kale arkalarını sahaya yakın yapıp büyütme kararı aldı.2-3 sene böyle idare edeceğiz.ambiyansı süper olur bence çılgınların sesi yeri göğü inletir.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• kapasitesi kaç olucak???

yeni stad yapılıcak olması mükemmel bi haber yapılıcak stad da gayet güzel görüyor.yalnız şunu duyunca bütün sevincim kursakta kalıyor stadın kapasitesi 28 000 olucak bu doğru mu? umarım böyle olmaz bence en az 40 000 olmalı.her maç dolmasına gerek yok.birde trabzonun nufüsü kaç ki o kadar kapasiteli stad yapılsın deniyor.bu stad 10 sene için yapılmıyor belki 40 50 sene kullanılıcak nufüs aynı kalmıycak sonuçta.gelecekde düşünülmeli.önemli maçları izlemeye şehir dışından da taraftar gidicek unutulmasın.
                    En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 12.05.2008, 13:50.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetim stadın kale arkalarını sahaya yakın yapıp büyütme kararı aldı.2-3 sene böyle idare edeceğiz.ambiyansı süper olur bence çılgınların sesi yeri göğü inletir.
                      süper bi haber.sadri şener yönetimi beni giderek daha da umutlandırmaya başlıyor.konuşmak için biraz erken ama galiba bu yönetim çok iyi işler yapıcak.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.

bu ifade pek hoş olmadı
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetim stadın kale arkalarını sahaya yakın yapıp büyütme kararı aldı.2-3 sene böyle idare edeceğiz.ambiyansı süper olur bence çılgınların sesi yeri göğü inletir.

Çok güzel bir haber bu fakat kaynak nereden.Olursa inanın yeni stada da gerek kalmaz.Avni Aker kale arkalarının büyüklüğüyle çok ezici olur.
                          HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

• İlk olarak adamca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok güzel bir haber bu fakat kaynak nereden.Olursa inanın yeni stada da gerek kalmaz.Avni Aker kale arkalarının büyüklüğüyle çok ezici olur.
                            başkan divan kurulunda söyledi.

Yorum

• Stad projesini avni akeri düzenleyerek mi yapmaya karar vermişler?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stad projesini avni akeri düzenleyerek mi yapmaya karar vermişler?
                                hayır akyazı yapılana kadar bu statta oynayacağımız için yeni düzenleme yapılacak.ama bu gerekli mi artı masraf mı o tartışılır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X