önümüzde kentimizin takımımızı taşıyamadığı gerçeği var. önce bunu kabul edeceğiz sonra da ya ; kabuğumuza çekilip küçüleceğiz yada ; takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. başka bir şansımız yok gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
takımın istanbula taşınması gibi bir şey olamaz - bunu dillendiren arkadaşların Trabzonsporumuzun her maçına gitmek için söylediğini istanbulda yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum fakat maça gidemiyorsan birşeyler yapabilir desteklediğini gösterebilirsin dimi forma al, dergi al, üye ol ama takımı istanbula taşıyalım demeyi unutun taş yerinde ağırdır unutmayınBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
12 mayistaki toplantinin sonuclari onemli.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Murat Değirmenci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce güçlü bir mali yapılanma diyorum sonra stad işi çözülsün güççlü ekonomi ve sağlam bir yapılanmaTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
kapasitesi kaç olucak???
yeni stad yapılıcak olması mükemmel bi haber yapılıcak stad da gayet güzel görüyor.yalnız şunu duyunca bütün sevincim kursakta kalıyor stadın kapasitesi 28 000 olucakbu doğru mu? umarım böyle olmaz bence en az 40 000 olmalı.her maç dolmasına gerek yok.birde trabzonun nufüsü kaç ki o kadar kapasiteli stad yapılsın deniyor.bu stad 10 sene için yapılmıyor belki 40 50 sene kullanılıcak nufüs aynı kalmıycak sonuçta.gelecekde düşünülmeli.önemli maçları izlemeye şehir dışından da taraftar gidicek unutulmasın.
En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 12.05.2008, 13:50.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim stadın kale arkalarını sahaya yakın yapıp büyütme kararı aldı.2-3 sene böyle idare edeceğiz.ambiyansı süper olur bence çılgınların sesi yeri göğü inletir.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamayın ne işi var Trabzonsporun istanbulda? İstanbuluda gördük iki hafta önce.
bu ifade pek hoş olmadıBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim stadın kale arkalarını sahaya yakın yapıp büyütme kararı aldı.2-3 sene böyle idare edeceğiz.ambiyansı süper olur bence çılgınların sesi yeri göğü inletir.
Çok güzel bir haber bu fakat kaynak nereden.Olursa inanın yeni stada da gerek kalmaz.Avni Aker kale arkalarının büyüklüğüyle çok ezici olur.HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER
Yorum
-
İlk olarak adamca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel bir haber bu fakat kaynak nereden.Olursa inanın yeni stada da gerek kalmaz.Avni Aker kale arkalarının büyüklüğüyle çok ezici olur.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Stad projesini avni akeri düzenleyerek mi yapmaya karar vermişler?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad projesini avni akeri düzenleyerek mi yapmaya karar vermişler?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum