Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yarın kaç bine oynarız?
    boş tribüne oynarız

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      artık yazdıklarımızı okuyan bir başkan var en azından
      twitter da yazılan her yazıyı okuyor adam
      taraftar topçu aldırabilir bence

Dediği tarzda bi teknik ekip kurarsa iplemez ki bence gerek yok böyle ekşına

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        boş tribüne oynarız
        İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        0 bin cünkü mac seyircisiz oynanacak
        Doğru ya, mutluluk hormonu fazla salgılayınca vücut oluyor böyle şeyler

Yorum

• Ben nedense Hekimoglu degilde Kulacogluna ayar oldum, yok bilmem itiraz dilekceleri falan, iyiki bu cok bilmis gelmedi basimiza yönetici diye.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            13 ün lanetini bilmem yabancılar sevmez benim açımdan problem yok Lee Young dan dolayı 13 aklımda iyi rakam olarak kaldı ama 61 bozuldu yaw... Niye bozdularki... İçime oturdu... Bu gece uyuyamam Usta nın başkanlığına yarın ayık kafayla sevinirim şimdi sevinemiyorum, hele ki şu fotodan sonra;

Bunlara da üzüldüm, yalan değil gerçekten çok üzüldüm.
            Fotoğrafı görünce ben de üzülmedim değil. Özellikle Hekimoğlu'nun duruşu üzdü.

Yorum

Yarın kaç bine oynarız?
              Yarin mac seyircisiz 1 mac daha cezamiz var.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akp ile ilgili söylediklerinin klüple ilgili yatıklarıyla ilgisi nedir? bu yaklaşım asıl hastalıklı siyasi düşüncedir . ve bu düşüncedekilerin yaklaşımı ihonun oy almasının temel kaynağıdır . bu kafa her tarafta vardır ve karşıtlarının oy potansiyelidir .
                siyaset için birine düşman olan da siyaset yapmaktadır ve o sebeple karşıtları da oluşmaktadır
                Bu düşünceye sahip bir insan değil Trabzonspor için başka ne için ağlarsa ağlasın, defolup gitti ya ohhh.. O kadar!

Yorum

Yazın twitterda yoğun baskılar sonucu Kinsey'i aldırmıştık basketbol takımına

Yorum

Basket takimina Kinsey'i taraftar aldirdi twitterdan
                    BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                    Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

Yarın kaç bine oynarız?
                      Bu dava başladığına göre her şey normale dönmüş demektir.

Yorum

• Üstadlar bu bizim milletin genel sorunu, çok yufka yürekliyiz, ağlayan birini gördük mü hemen yelkenleri suya indiriyoruz.

Yorum

• Alakasiz yerde yazıyorum ama herkes burda diye.. Alex böyle birşey dedimi.. Suan beyaz tv de sike konusuluyor..
                          6 Aralık 2015 Pazar 23:12
                          Senin Kim Olduğunu Herkes Biliyor
                          Senin Kim Olduğunu Herkes Biliyor
                          Bu akşam Türkiye gündemine düşen bir demeç, güzel bir atasözümüzü hatırlamamıza vesile oldu.

“Kişi kendinden bilir işi” derler bu topraklarda…

Şayet biri çıkıp birilerini sahtekârlıkla suçluyorsa “Ben bu durumda olsam sahtekârlık yapardım” diyordur aslında...

Fenerbahçe’nin kişiliği ve icraatları kamuoyu tarafından gayet iyi bilinen başkanının söylediklerini de bu kapsamda değerlendiriyoruz.

Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza, "Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu" demişti.

Alex’in bu beyanatının karşılığını veremeyen ve asla veremeyecek olan, bir de çıkıp hiç utanmadan Galatasaray’ı sahtekârlıkla itham eden birine “Sen kimsin” desek hafif kalır. “Senin kim olduğunu herkes biliyor” demek ise gayet yeterli olur.

Yorum

• 17 19. Sandıklar çok önemli diyen arkadaşa özel bir kutlama yapmalıyız. En azından adını yazında tepe boyalık kendisini.

Yorum

• Hayal gibi ya aklı başında bi başkanımız var.Sezon sonunda uzun vadeli bi proje hocası gelcek.Akyazı,Kartal'ın farkında olan ve yeterince mevki makam görmüş birisi.İnşAllah güzel günler görürüz

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni 2013 de cok iyi hatirliyorum, usta diyodun baska bisey demiyodun ben dahil bircok kisi üzerine cullaniyodu resmen

Evet, 2013'de ''Muharrem USTA'yı desteklediğim ve savunduğum için'' bana epey yüklenmişlerdi.

Kırgınlıklar yaşanmıştı.

Sen de mi yüklenmiştin O kadar çok kişi vardı ki hatırlayamıyorum bile...

2013'de taraftarımızın önemli bir kısmı Muharrem Beye inanmamıştı, o yüzden seçmemişlerdi. Ama yanılmışlardı.

Olsun, aradan geçen sürede herkes Muharrem Beyin doğru isim olduğunu anladı.

2013'den beri Muharrem USTA'ya çok güveniyorum, o yüzden kendisini çok savunmuştum.

2,5 sene sonra da olsa taraftarımızın Muharrem Beyin vizyonunu görmesi beni çok mutlu ediyor.

O zamanlar çok üzülmüştüm. Ama şimdi de gerçekten çok ama çok mutluyum.

Artık Trabzonspor'u güzel günler bekliyor. Yeniden doğacağız inş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X