Bende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
halen takımının başında olan ir hoca için daha fazasını söylemek ustaya da yakışmaz hocaya da yakışmaz
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Lucescu mevzusu sanki sıkıntılı gibi.... Seçimden sonraki konuşmasında öyle anladım.... Lucescu Ukrayna'dan ayrılırsa gelir dedi....ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7. sandığa özel tebriklerimi gönderiyorum, ihoya en az oy oradan çıkmış.
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de mahkemeye götürse kazanırmış.... Yaptıkları az gibi.... Neyse.... Trabzonspor'umuz için hayırlı olsun....
Birleştirici olmalıyız artık, önümüze bakalım.
Yorum
-
Bi kongreyi bile dona dona ve sürekli başka yerleri açarak izlemek zorunda kaldığımızdan acil TS TV kurulmalıdır.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalen takımının başında olan ir hoca için daha fazasını söylemek ustaya da yakışmaz hocaya da yakışmaz
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Şuan şu dakika seçim tekrarlansa Hekimoğlu kazanır. Algıya çok net oynayabiliyor. Seçim sonunda söyledikleri etkileyici anlık etkiler olmamasına çok sevindim sabahtan beri. Yani Muharrem bey daha çok projeler ve fikirlerle geldi aday oldu. Artık yapacağı her şeyi yaptı.
Hekimoğlu bir sonraki seçim kazanmak istiyorsa biriktirdik dediği parayla kulübe sponsor olsun.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma gerçekten şu 61 i bozan 1 oyu kim saymışsa ona fena sövdüm, kusura bakmasın. Komik gelebilir de sinirimi bozdu. Usta nın yerinde olsam itiraz eder bir şey yapar o 1 oyu sildirirdim...
62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?
Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!
Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi...
Beyler bayanlar kusura bakmayin3061 + 1
20151206_195115 (Large).jpgEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 00:51.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.sandıkta hiç oy gözükmüyor
Yorum
Yorum