Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.

Yorum

• halen takımının başında olan ir hoca için daha fazasını söylemek ustaya da yakışmaz hocaya da yakışmaz

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız Lucescu mevzusu sanki sıkıntılı gibi.... Seçimden sonraki konuşmasında öyle anladım.... Lucescu Ukrayna'dan ayrılırsa gelir dedi....
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        7. sandığa özel tebriklerimi gönderiyorum, ihoya en az oy oradan çıkmış.
        6.sandıkta hiç oy gözükmüyor

Yorum

• Beyler şimdi birlik, beraberlik zamanı. Her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız takıma. İlk defa önümüzde bu kadar somut bir hedef var, taraftar olarak maddi, manevi her türlü desteği vermeliyiz bu üç yıllık süreçte.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de mahkemeye götürse kazanırmış.... Yaptıkları az gibi.... Neyse.... Trabzonspor'umuz için hayırlı olsun....
            O lafı etmemeliydi, ona ben de kızdım ama hayal kırıklığının etkisine verelim.

Birleştirici olmalıyız artık, önümüze bakalım.

Yorum

• Bi kongreyi bile dona dona ve sürekli başka yerleri açarak izlemek zorunda kaldığımızdan acil TS TV kurulmalıdır.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                halen takımının başında olan ir hoca için daha fazasını söylemek ustaya da yakışmaz hocaya da yakışmaz
                İnşallah o nedenle demiştir......

Yorum

• ALLAHIMA Binlerce Şükürler olsun güzel günler bizi bekliyor BORDO MAVİ NET buna emin olun.
                  bu arada burayı çok özlemiştim

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.
                    Gitti ya onun rahatlığından dolayıdır

Yorum

• Artık gece uyumadan önce kafamızı yastığa koyduğumuzda Trabzonspor'un geleceği için karamsar değil, umutlu olacağız. Bu bile yeterli tebessüm etmeye.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Celil Hekimoğlu'nu dışlayıp kötülemeyi bırakın artık. IHO gibi davranıyorsunuz. 2,5 yılda camiayı bölebildiği kadar böldü, düşmanlık serpeceği kadar serpti.
                        Artık huzur istiyoruz, mutluluk istiyoruz. Birlik istiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende mi sorun var anlamıyorum. Bugüne kadar nefret ettiğim İho için ağladı ve ozur diledi diye üzüldüm.
                          Ben de çok eleştirmeme, gitmesini istememe rağmen üzüldüm aynı şekilde. Trabzonsporluluğuna şüphe yok ama yöneticilik ve tarafsızlık konusunda maalesef çok yetersiz. Ne olursa olsun gidenin arkasından konuşmak olmaz, bize belki de bir daha izleyemeyeceğimiz oyuncular izletti. Bosingwa,Cardozo,Mbia,Malouda,Marin vs. Yolu açık olsun.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şuan şu dakika seçim tekrarlansa Hekimoğlu kazanır. Algıya çok net oynayabiliyor. Seçim sonunda söyledikleri etkileyici anlık etkiler olmamasına çok sevindim sabahtan beri. Yani Muharrem bey daha çok projeler ve fikirlerle geldi aday oldu. Artık yapacağı her şeyi yaptı.

Hekimoğlu bir sonraki seçim kazanmak istiyorsa biriktirdik dediği parayla kulübe sponsor olsun.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama gerçekten şu 61 i bozan 1 oyu kim saymışsa ona fena sövdüm, kusura bakmasın. Komik gelebilir de sinirimi bozdu. Usta nın yerinde olsam itiraz eder bir şey yapar o 1 oyu sildirirdim...

62 ne ya... Ateş bastı uyuyamam bu gece ben, takıyorum böyle şeyleri kafaya... Var böyle takıntılarım. Yani mok var o 1 oyu geçerli yapıyorlar, yapma ne olacak niye 1 oyu geçerli yapıyorsun ? Usta benim oyumu artır dedi mi sana ? Hekimoğlu nun oyu olsa tamam, Usta nın oyunu niye artırıyorsun ?

Yok uyku yok, Usta ya çok sevindim ama şu 61 e de bir o kadar sinirlendim... Aslında çok az farkla kaybeden Hekimoğlu na da üzüldüm, çok eleştirdim ama Hakan hoca felan bunlar değerli insanlar. Keşke birleşselerdi... Hadi birleşmedin 61 i niye bozuyorsun !!!

Neyse benim devreler yandı sistem çöktü yaw windows hata sesi kulaklarımda çınlıyor gibi...
                              Kusura bakma reyiz, benim oyumu da saymislar 3062 oldu
                              Beyler bayanlar kusura bakmayin 3061 + 1

20151206_195115 (Large).jpg
                              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 00:51.
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                6.sandıkta hiç oy gözükmüyor
                                Yazmaya değecek kadar çıkmamış heralde

Yorum

Çalışıyor...
                                X