Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alex sanırım demedim demiş
    İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alakasiz yerde yazıyorum ama herkes burda diye.. Alex böyle birşey dedimi.. Suan beyaz tv de sike konusuluyor..
    6 Aralık 2015 Pazar 23:12
    Senin Kim Olduğunu Herkes Biliyor
    Senin Kim Olduğunu Herkes Biliyor
    Bu akşam Türkiye gündemine düşen bir demeç, güzel bir atasözümüzü hatırlamamıza vesile oldu.

“Kişi kendinden bilir işi” derler bu topraklarda…

Şayet biri çıkıp birilerini sahtekârlıkla suçluyorsa “Ben bu durumda olsam sahtekârlık yapardım” diyordur aslında...

Fenerbahçe’nin kişiliği ve icraatları kamuoyu tarafından gayet iyi bilinen başkanının söylediklerini de bu kapsamda değerlendiriyoruz.

Hatırlarsınız, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza, "Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe'yi lekelemesine gerek yoktu" demişti.

Alex’in bu beyanatının karşılığını veremeyen ve asla veremeyecek olan, bir de çıkıp hiç utanmadan Galatasaray’ı sahtekârlıkla itham eden birine “Sen kimsin” desek hafif kalır. “Senin kim olduğunu herkes biliyor” demek ise gayet yeterli olur.

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem başkan Sadiye de yol ver. Şu eski kafalı adamları teker teker gönderir inşallah.
      Aynen aklima bu geldi simdi

Yorum

• o kadar elestirdim ama ustteki hekimoglu ve ekibinin fotosuna uzulmedim desem yalan olur..cakiroglu ve kulacoglu haric hepsine gecmis olsun..ihonun aglamasina gram uzulmedim ama bu resime uzuldum.

Yorum

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah.
          Kaderin cilvesi midir bilmem ama 13. sandık oylarıyla başkanlığı kaçıran Usta şimdi 13 oy farkla başkan oldu.
          Ayrıca Hekimoğlu'nun fark attığı sandıklar 2. ve 11. sandık. Toplayınca yine 13 yapıyor.
          Muharrem Usta 13 lanetinden son anda efsane bir dönüş yapmış..

Hekimoğlu ve ekibine de tebrikler. Gerçekten çok iyi çalışmışlar.
          Ancak Hüseyin Örs'e çok üzüldüğümü söylemem lazım.
          Bu kadar iyi bir insanın son 3-4 yılda kaybetmediği seçim kalmadı
          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 00:29.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Vay be Usta; 19 ve 20. sandıklarda 50'şerden 100 fark yapmış neredeyse.

6 ve 18. sandıklardan da adamın biri oy alamamış.

Bu sandıklara helal olsun
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şu an söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Usta kazanamasaydı Trabzonspor taraftarlığını donduracak arkadaşlar da şapkayı önlerine koyup düşünsünler heyecanları geçtiyse. Başarı taraftarlığı imajı veren ve Trabzonspor taraftarına yakışmayan hareketler bunlar.
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• 2013de de usta demistim bugünde! Allahim sana sükürler olsun! Dualarimkabul oldu! Hamd sana yarabbi!
                #careMuharremUsta dedik
                Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• son sandıklardan önceki sonuç santosun son dakika golünden daha çok koymuştu , şimdi seviyeli muhalefet ve birlik zamanı ,
                  eğer siyasi bakıdan bir omurgasızlık yapılırsa "iho da yaptı" ya da "nedir bu rezalet defolun gidin" naraları atmak yok , çok kıymetli , değerli bir zümre kulübümüzün , camiza kültürümüzün gelişmesi için umarım çalışacak , bizler de elimizden geldiğince ,

bir konu daha var şöyle açıklayayım , "Hedef 2019 kongre , BMN'den 2000 Üye"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet, 2013'de ''Muharrem USTA'yı desteklediğim ve savunduğum için'' bana epey yüklenmişlerdi.

Kırgınlıklar yaşanmıştı.

Sen de mi yüklenmiştin O kadar çok kişi vardı ki hatırlayamıyorum bile...

2013'de taraftarımızın önemli bir kısmı Muharrem Beye inanmamıştı, o yüzden seçmemişlerdi. Ama yanılmışlardı.

Olsun, aradan geçen sürede herkes Muharrem Beyin doğru isim olduğunu anladı.

2013'den beri Muharrem USTA'ya çok güveniyorum, o yüzden kendisini çok savunmuştum.

2,5 sene sonra da olsa taraftarımızın Muharrem Beyin vizyonunu görmesi beni çok mutlu ediyor.

O zamanlar çok üzülmüştüm. Ama şimdi de gerçekten çok ama çok mutluyum.

Artık Trabzonspor'u güzel günler bekliyor. Yeniden doğacağız inş.
                    iyi dinlememiştik heralde. ben pek dahil olmamıştım tartışmalara. usta geçen seçimde hatalar yaptığını kendi söyledi. bu seçime muhteşem hazırlandı ve projeleriyle, vizyonuyla seçim kazandı.ben vizyon lafını pek sevmem ama ilk defa içini dolduran bir başkan adayı gördüm. belki de bu ivme bize şampiyonluk getirecek.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu an söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Usta kazanamasaydı Trabzonspor taraftarlığını donduracak arkadaşlar da şapkayı önlerine koyup düşünsünler heyecanları geçtiyse. Başarı taraftarlığı imajı veren ve Trabzonspor taraftarına yakışmayan hareketler bunlar.
                      Biri de bendim, yaşadığım psikolojiyi cidden tahmin edemezsin.

Yorum

• Klübün geleceği mali olarak sıkıntıda değil bence.
                        Mevcut şartlarda iyi bir şekilde pazarlanabilecek bir stad ismi var
                        forma reklamlarında ciddi bir çalışma olacaktır, hele ki göğüs reklamına Medikal Park yakışır bu saatten sonra..
                        İho'nun yıldız transferleri politikası bence stad ismi pazarlamasında önemli bir yer tutuyordu ve doğru yaptığı bir hamleydi, hele Chelsea'den Remy yada o ayarda skorer isimleri almak daha ilgi çekici olacaktır.
                        Lakin bu işin olmazsa olmazı bilinçli bir kadro yapılanması, onunda şartı uzun vadeli bir teknik ekip yada onu sağlayamıyorsan teknik kadronun üstünde planlamayı yapan bir sportif direktör.. İho bu kısımları bi türlü beceremedi..
                        Yeni yönetimden en büyük beklentim böyle bir ekibi kurabilmesi ve onlara istedikleri çalışma ortamını sağlayabilmesi olacaktır.
                        Lucescu bu yüzden önemli bir isim. Bizde bu yönetimle birlikte İstanbul'da yaptıklarının üzerine çok rahat çıkacaktır ve uzun vadeli çalışacaktır.
                        Umarım taraftar bu büyük resme uyum sağlar ve sabırlı davranır, Trabzonspor artık yeniden düzene kafa tutan, ukalaların hesaplarını bozan anadolunun yiğidi rolüne geri döner..
                        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

Şu an söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Usta kazanamasaydı Trabzonspor taraftarlığını donduracak arkadaşlar da şapkayı önlerine koyup düşünsünler heyecanları geçtiyse. Başarı taraftarlığı imajı veren ve Trabzonspor taraftarına yakışmayan hareketler bunlar.
                          O sözlerin kongrenin verdiği gerginlikle söylendiğini ümit ediyorum..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Muharrem Usta'ya hayırlı olsun. Celil Bey'e geçmiş olsun. İho ise Allah'ından bulsun. Oğlugilleri istemeyen bir insan olarak Celil Bey'i seçim sonrası tutumu ile takdir ettim. Umarım ileride layıkıyle Trabzonspor'a hizmet etme şansı yakalar.

Yorum

• Iho nun agladigi goruntu varmi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                              Ölüm nereden gelirse gelsin
                              Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
                              Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
                              Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

şahsen ben blöf yapmıştım ama buna da saygı duyulması lazım.insanlar hissettiğini söylemeli. olması gerekeni söylemek sorunları çözümsüz hale getiriyor bazen.iho'da gördük bunu. insanlar ciddi şekilde yoruldu. bu söylemler seçimin ciddiye alınmasını sağladı belki, sorumluluk aldı memnun olmayan taraftar ve kendi geleceğine karar verdi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X