Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    GÜNDEM TRABZONSPOR ‏@GundemTs şimdi10 saniye önce
    Muharrem Usta Süleyman Hurma'dan bundan sonraki süreçte menajerler ile değil scout ekibiyle çalışmayı düşündükleri için istifasını istedi..
    İcraat 1.

Futbolcu ödemeleri ile ilgili gelişmeyi de bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bmn'ye kongre sürecideki verimli ve yoğun çalışmalarından ötürü sonsuz teşekkürler....

Dünkü kongrede sadece kazanan Sn. USTA ve ekibi değil, tüm TS taraftarları yani TS kulübü olmuştur.

Ne güzel, güneşli, pırıl pırıl bir güne başladık.

Hayırlı uğurlu olsun...
      Estağfurullah abi, sadece ben değil tüm delegelerin oyları ile bu noktaya gelindi.
      Arkadaşların ve varsa benim katkılarım Trabzonspor'un yakalamış olduğu bu sinerjiyi sürdürülebilmesi ve kulübün biran önce düzlüğe çıkabilmesi ve BMN'nin ranttan beslenen bir grup olmadığını tanıtmak adınaydı.

Benim ve camianın gözünde sayın Hekimoğlu da en az Sayın Usta kadar değerlidir.
      Değerlerimizi kötülemediğimiz sürece sürekliliği sağlayabiliriz.
      Çarkların dişlilerini teker teker kırmaya çalışırsak elimizde çalışır bir sistem olmayacaktır.
      Sonuçta her şey Trabzonspor'umuz için...
      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

GÜNDEM TRABZONSPOR ‏@GundemTs şimdi10 saniye önce
        Muharrem Usta Süleyman Hurma'dan bundan sonraki süreçte menajerler ile değil scout ekibiyle çalışmayı düşündükleri için istifasını istedi..
        Doğruysa, Onur olayında Hurma'nın istifası gündeme geldiğinde "Sorun değil, istenirse hemen bırakırım" sözünü yerine getirmesini bekliyoruz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu arada bu sayfalarda çok kere yakışıklı olduğunu iddia eden Ümit abi, Doğan abinin yanında sönük kalmış

Samet, Ümit abiyi bir de yakından görmen lazım
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• eminim kulüpte bir çok şey profesyonelleşecek
            ben gelecekten çok umutluyum gençler
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak egemen91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar konuyla alakasiz ama lütfen yardimci olun ben kisa dönem askerlik yapicam ama komandoluk için başvuru yaptim bu başvuru yüzündn uzun dönem olma gibi bi ihtimal varmi acaba??
              ..

Yorum

• Ayrıca Fatih Tekke'nin de şu aşamada sanılanın aksine aktif görev alacağını düşünmüyorum. Eğitime gitmeyi kabul ederse yurtdışına gönderilmesi gündeme gelir diye düşünüyorum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İcimden bi ses nedense Lucescu TD olarak degil de Genel manager olarak gelecek diyor fena da olmaz diyorum hani lucescu catisi altinda hami ve tekke bence hic de siritmadi

Lucescu'nun tecrubesi biZe cok iyi 2 teknik adam kazandirir.kulup olarak da kurumsallasmaya buyuk bi adim atilir diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samet, Ümit abiyi bir de yakından görmen lazım
                    Tamam, büyüğündür de abi gerek yok. Attığın foto ile bitirdin adamı. Bir efsane eridi gözümüzde
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• - 7400 kişi gibi yüksek bir katılımla yapılan bu seçim Trabzonspor açısından çok başarılıdır. Rakiplerimizden gs 3800-4000, bjk 5900-6000, fb 6500-6600 oy ile seçim yaptığını unutmamak gerekiyor.

- görünen o ki kolay üye olma ve çabuk oy kullanma hakkı durumu değiştirilmezse seçimler giderek daha da kalabalıklaşacak.

- iki gün süren kongrede ikinci gün başkanların tekrar konuşması, sandıkların 11.40 gibi oylamaya açılması, gerekli düzenin sağlanamaması gelecek için daha büyük sıkıntıların habercisi...

- görev süresi boyunca kulübe en büyük katkısı benim gibi şehir dışından insanları oy kullanmaya mecbur etti

- Celil Hekimoğlu benim gibi Trabzon ile çok içli dışlı olmayan Trabzonsporllular tarafından çok bilinmeyen, seçim sürecinde ismi sadece mesajlarda görünen, Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu isimlerinin arkasında başkan mı yönetici mi karmaşası yaşatan bir adaydı, fakat aldığı oy ile Trabzonda ciddi söz sahibi olduğunu gösterdi. Bundan sonrası için her zaman yönetimler için ciddi bir muhalefet olma potansiyelini sürdürmesini umuyorum.

-Önceki seçimde 70 oy ile kaybetmesine rağmen kulüp ile bağını koparmyana, seçime tekrar giren Muharrem Usta gibi Celil Hekimoğlu ve ekibininde yeni Başkab ve yönetime gerekli desteği inşallah verip ortak paydanın koltuk değil Trabzonspor olduğunu göstermelerini diliyorum.

- son olarak Muharrem Usta çok büyük beklenti oluşturdu kulüpte. İHO ile yaşanan hayal kırıklığının tekrarı bizi uçuruma yuvarlar. İnşallah beklentilere cevap verir ve artık üzerimizdeki ölü toprağını atarız...

Yapılan güzel kongrenin Trabzonsporumuza hayırlı olması dileğiyle...
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğruysa, Onur olayında Hurma'nın istifası gündeme geldiğinde "Sorun değil, istenirse hemen bırakırım" sözünü yerine getirmesini bekliyoruz
                        Şimdi Hurma için profesyonellik vakti
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Hala oyuncu alacakları ödenmemiş.
                          O zaman önemli bir bilgi vereyim

Bugün değil Salı günü yönetim tezkeresini alacak ve anında NDoye'nin yüklü alacağı ödenecek.
                          Cuma'ya kadar da Mbia için yüklü ödeme var.
                          Tabi diğer futbolcular için de acil ödemeler yapılacak diye biliyorum.

Yorum

• Yalnız söylemeden edemeyeceğim, son iki seçimdir son sandıklarda başkanların adeta 180 derece değişip belli olması hiç hoş bir şey değil. Blok oy denen çağ dışı saçmalığında hala devam etmesi düşündürücü
                            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• o değilde biri lucescuya mikrofon uzatsa ne diyecek acaba
                              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Akşama futbolcuların nasıl oynayacağını çok merak ediyorum. Çok manalı olacak...
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Çalışıyor...
                                X