Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Celil Hekimoğlu ve ekibine üzülmüyorum.

O itirazlardan sonra yaşadıklarımı bir ben bilirim.

Eminim ki, pek çok taraftarımız da aynı stresi yaşamıştır.

Demokratik hakkıdır, umurumda değil. Kaybetmişsin, neyine itiraz ediyorsun...

O bir saatte yaşattıkları nedeniyle kendisini affedemiyorum.
    ne münasebet.. hak hukuk aramak ne zamandan beri suç sayılıyor? fenerliler de bizi bu yüzden suçlamıyor mu zaten?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onun neden ağladığını düşündüm karşıma iki ihtimal çıktı.birincisi ,seçimi başka bir aday kazandı ve o adayın trabzonspora yeterince katkı veremeyeceğine inandı ve kulübün geleceği için ağladı !
      Yada ihonun bedenini koltuk hırsı o kadar kaplamıştı ki koltuğu kaybetmenin hırsıyla ağladı!
      Sende ikinci ihtimali düşünüyorsan,onu en iyi şekilde uğurlamak gerekir.yani yapayalnız bırakarak...

1000 tane oyum olsa bir tanesini bile vermem. Fakatları sayarım size konu uzar gerçekten. Ben kendi adıma , hakkımı helal ediyorum kendisine. Güzel bir gün , güzel bir son , Allah'ıma şükürler olsun. Vizyon kazandı.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bence Lucesku'yu getiremez.

Yorum

Bir senedir uğraşıyor adam Mehmet, bence 12 oy fark için itiraz edilir. Ben de olsam ederdim, sen de ederdin eminim, herkes ederdi diye düşünüyorum.

Yorum

Bir de mahkemeye götürse kazanırmış.... Yaptıkları az gibi.... Neyse.... Trabzonspor'umuz için hayırlı olsun....

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              itu rektoru degil yildiz teknik rektoru
              Valla itü diye kalmış aklımda ama neyse yıldız da fena değil

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 ocaktan itibaren başlıyormuş. Aöf de sayılır diye düşünüyorum, neticede öğrencisin. 24 yaş sınırı var ama.

Sağolun kulübü arar sorarım aöf olayını kesinleştirmek için yaş tutuyo göçmedik o kadar :P

Yorum

• Haciosmanin en önemli icraatı Tff konuşması. İçimizden Geçenleri yüzlerine haykırdı yüzsüzlerin
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bir ara üye alımı kapalıydı..Trolluk olmuyordu..Başladılar şimdi den gelip bok atmaya..

Yorum

• Yalnız Lucescu mevzusu sanki sıkıntılı gibi.... Seçimden sonraki konuşmasında öyle anladım.... Lucescu Ukrayna'dan ayrılırsa gelir dedi....

Yorum

• Usta iyi bir iş adamı,profesyonel ve fazlası. Fakat şuna eminim ki bunu zaman gösterecek; olası bir konu hakkında , yorumda ya da herhangi bir yerde gereğinden fazla profesyonelce işini yaparsa ? Trabzon insanı duygularıyla hareket ediyorken en büyük tutkusu olan Trabzonspor'a karşı duygusal değilde mantıksal bakabilir mi ? Benim cevabım hayır.

Yorum

• akp ile ilgili söylediklerinin klüple ilgili yatıklarıyla ilgisi nedir? bu yaklaşım asıl hastalıklı siyasi düşüncedir . ve bu düşüncedekilerin yaklaşımı ihonun oy almasının temel kaynağıdır . bu kafa her tarafta vardır ve karşıtlarının oy potansiyelidir .
                          siyaset için birine düşman olan da siyaset yapmaktadır ve o sebeple karşıtları da oluşmaktadır

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AKP'nin son 10 yılda yaptıklarını görmeyen VATAN HaİNİDİR!

Bunu diyen bir adam kongrede ağlamış, mış mış mış

USTA geldi diye mi sevindin İHO gitti diye mi diye sorsalar kesinlikle İHO gitti diye sevindim. Hatta 3000 oy almış adam çok dikkatimi çekmiyorum bu adam nasıl 1000 oy alıyor onu düşünüyorum...

Ağlamış...

2 yıldır ANAMIZ AĞLIYORDU!!!!
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Ama gerçekten ilginç oldu, son kongrede 13. sandık, bu kongrede 13 oy fark... Artvints aynen dediğin gibi laneti belki tersine döndürmüşüzdür, çok enteresan oldu rakamlar bize belki mesaj veriyordur.

Hekimoğlu nu 2. adam olarak Trabzon da görmeyi çok isterdim, Usta İstanbul Hekimoğlu Trabzon... İnat ettiler, başkanlık bu kadar mühim bir şey olmamalıydı bence. Hatta ben olsam şu tabloda başkan olmaya korkardım, adam iyi cesaret etti az kalsında başkan oluyordu ama Fiko/Çebi ikilisi olmak varken neden ille de başkanlık diye tutturdu anlamadım. Tamam kazanmak üzereydin, tamam kendi çapında projelerin vardı hayallerin vardı ama son kongrede yanında olduğun adamdan niye koparsın be adam. Trabzon zaten yine senin olacaktı, başkandan farklı olmayacaktınki...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle, hem gelecek sene için de hazırlık olur. Yeni gelecek teknik direktör takımı tanır ve oyuncularla kaynaşır. Ayrıca bu seneyi niye çöpe atıyoruz ki? Avrupa'ya gitmek çok önemli bence. Bunu riske atmamak lazım. Aksi halde oyuncular işini ciddiye almayabilir ne de olsa seneye takım yeniden yapılanacak diye.
                              Kesinlikle, devre arasında bu iş halledilmeli.

Yorum

• maç izlemeye 2 hafta ara vermiştim , bugün rahatlıkla maç izleyebilirim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X