Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu bir rüya olmalı

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      17 ile 19. sandıkta büyük sürprizler olabilir
      Kusuruma bakmayin bir kereligine maruz gorun beni ama ben demistim demek istiyorum

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kusuruma bakmayin bir kereligine maruz gorun beni ama ben demistim demek istiyorum

Renkdas sabahdan beri seni ariyoruz, nerden bildin bir anlat bakalim su 2 sandikdaki oylari
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu an söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama Usta kazanamasaydı Trabzonspor taraftarlığını donduracak arkadaşlar da şapkayı önlerine koyup düşünsünler heyecanları geçtiyse. Başarı taraftarlığı imajı veren ve Trabzonspor taraftarına yakışmayan hareketler bunlar.
          Yok, artık kuculmekten bunalmış, vizyonsuzluktan , başarısızlık tan , cehalet in kol gezdiği yönetimlerden gına gelmiş , ruhsal ve fiziksel olarak hasta bir Trabzonspor taraftarının haykırışları idi. Trabzonsporluluğumu dondurma değil de artık ilgilenmemek diyelim .

Yorum

• Mavi... Blue... Deep...

Nerdesin abim.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renkdas sabahdan beri seni ariyoruz, nerden bildin bir anlat bakalim su 2 sandikdaki oylari
              Dur bi bozma beni ya

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, 2013'de ''Muharrem USTA'yı desteklediğim ve savunduğum için'' bana epey yüklenmişlerdi.

Kırgınlıklar yaşanmıştı.

Sen de mi yüklenmiştin O kadar çok kişi vardı ki hatırlayamıyorum bile...

2013'de taraftarımızın önemli bir kısmı Muharrem Beye inanmamıştı, o yüzden seçmemişlerdi. Ama yanılmışlardı.

Olsun, aradan geçen sürede herkes Muharrem Beyin doğru isim olduğunu anladı.

2013'den beri Muharrem USTA'ya çok güveniyorum, o yüzden kendisini çok savunmuştum.

2,5 sene sonra da olsa taraftarımızın Muharrem Beyin vizyonunu görmesi beni çok mutlu ediyor.

O zamanlar çok üzülmüştüm. Ama şimdi de gerçekten çok ama çok mutluyum.

Artık Trabzonspor'u güzel günler bekliyor. Yeniden doğacağız inş.
                Gecen secimlerle ilgili hatirladigim tek sey, IHO secildiginde sok olmustum, nasil böyle bir adami baskan yaptik diye.
                Usta konusunda ben pek fazla üzerine gelenlerden degildim, sadece bazi süphelerim vardi okadar ☺
                Bugün ilk defa bir kongreyi bukadar heyecanli bir sekilde takip edip, ilk defa secilen bir baskana bukadar sevindigimi hatirliyorum.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ümit abi Hekimoğlu'na hiç şans vermiyordu ama.

Kahrolsun kapitalizm

Yorum

• Suraya bakiyorum ve Muharrem Usta'nin söylediklerini aklima getirirken heyecanlaniyorum güzel günler geliyor.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ümit abi Hekimoğlu'na hiç şans vermiyordu ama.

Kahrolsun kapitalizm
                      Bukadar oyu nasil aldigi cok iyi incelenmeli bence
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu gecen secimde aday olan Metin Atasoyun 500 ile 700 arasi kemik oyu var ordan cok indire gandi yapti.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Acayip bir ruh hali içindeyim.
                          Abi sorma, aşırı üzüntüden mutluluğun nirvanasına geçiş yaptık, uranyum çekmiş gibiyim. Geçiş çok keskin oldu geçiş...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seçim çalışmasının ürününü aldı.
                            Bunda tuhaf bir şey yok.

Yorum

• Başkanlık Muharrem Usta'ya ve Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah. Yönetim kurulu çok iyi. Yemekçi elemanı desteklemiyorum sadece.
                              Tuncay Bekiroğlu, Şener zamanında bu işlerin altında kalkabileceğini göstermişti. Onun görev almasını isterim. YTÜ rektörü sembolik olarak müthiş bir hamle zaten.

Hacıosmanoğlu son dönemde iyice yalnız kalmıştı. Yönetim kurulu listesinden de görüldü. Başarısız oldu. Yanlış söylemlerde bulundu.
                              Kendisine de büyük terbiyesizlik yapıldı. O küfürleri yüzüne edecek bir tane erkek çıkmadı nedense. Sosyal medyada taraftar gaza getirildi.

Olsun Usta da iyidir. O da bizdendir.

Yorum

• [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] 'a da ayrı bir tebrik gerekiyor sanırım.
                                Transfer başlığında takipçisi çok olur artık

Bu arada Bach72'yi gören var mı
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X