Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben hala Hekimoğlu ve Usta'nın son gün listelerini birleştireceğini düşünüyorum.
    İbo eskisi gibi aktif değilsin
    Hekimoglu kendinden çok emin gözüküyor,Usta isterde Hekimoglu bence hayatta birleşmez.

Yorum

• Muharrem Usta nın başkanlığını Trabzonsporu ele geçirme operasyonu olarak gören arkadaşlarımız 3 Kasım 2002'den beri deepfreeze'de yaşıyorlar galiba.Siyasetin (cumhuriyet kuruldu beri) el atmayıp bakir bıraktığı hiç bir alan yok ki sen son kaleyi kollayacaksın

Ama şaşırmıyorum ,İHO taraftarları da aynı refleksle hareket ediyorlar. Onlar kulübe ve başkana yapılan komplonun kurbanı ,Hekimoğlucu arkadaşlar ise hem müstakbel bşkanlarına hemde kulübe yapılacak komplonun önleyicisi!
      En son Courage tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 01:07.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gençle r siz daha iyi bilirsiniz, bu sürekli tekrarlanan "dik duruş" nedir? Cem Yılmaz'ın Bahattin abisiyle bir ilgisi var mı? Merakımdan şeyettiydim....
        rte nin Milli Iradesi gibi birsey abi
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Arkadaşlar tartışmalar kısır döngüye sardı.Kimse kimseye bişey dikte etmek zorunda değil.Kaldıki gördüğüm kadarıyla bu forumda kongre üyesinden çok taraftar var.Ve başkanı taraftar değil kongre üyeleri seçiyor.Tartışmalara girmek istemiyorum.Ben Hekimoğlu'nu destekliyorum.Açıkçası Kulaçoğlu listesine girmese desteklermiydim sorusuna evet diyemiyeceğim.Ya boş oy atacaktım.ya da aday olursa Tahsin abiye oy verecektim.Üye olmayan arkadaşlar ilk fırsatta üye olsun.Ve seçimlerde söz sahibi olsun.yazmakla,çizmekle sonuç değişmiyor.Üye olacaksın.Ve desteklediğin adama oy vereceksin.İyi geceler.

Yorum

Gençle r siz daha iyi bilirsiniz, bu sürekli tekrarlanan "dik duruş" nedir? Cem Yılmaz'ın Bahattin abisiyle bir ilgisi var mı? Merakımdan şeyettiydim....
            İmitasyon kahramanlarının başları ile kalçalarının farklı yere gitmesine karşı öne atılan romantik bir söylem abi
            En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 01:15.
            !

Yorum

• O şakayı ben yapacaktım ama sana daha uygun olur diye bekledim abi.ben sansür yerim.

Yorum

Abi gece gece

Yorum

• Ya hu olmayacak kişilere oturup ciddi ciddi laf anlatmaya çalışıyorsunuz renktaşlar boşverin.Kıblesini ilkelere değil kişilere endekslemiş adamlar gelip burda Ustaya çamur atıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazdıklarınız okuyunca hayret ediyorum.
                    Siz Celil Hekimoğlu yönetiminin siyasi otoriteden bağımsız olduğunu mu zannediyorsunuz?
                    Hacıosmanoğlu, Usta siyasetçilerin adamı ama Hekimoğlu sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?
                    Bunu inanıyor olmanız bile gerçekten ilginç!
                    İş adamı olup siyasetten uzak kalan bir Allahın kulu yok! Doğanın kanununa aykırı bir şeydir.

Çok açık söylüyorum.
                    Olur da Celil Hekimoğlu Başkan olursa, görürsünüz hükümet ile yakın temas kuracaktır. Kurmak zorundalar!
                    Zaten iki gün önce hükümet ile temas kuracağını, görüşeceğini ifade ettiler. Ama hala hala M.Usta'ya siyasetin adamı sloganını bırakmadınız.
                    Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki, gelen yönetimler hükümete karşı mı duracaklar sanıyorsunuz?
                    Hayalci olmayın...

Bugün Muharrem Bey de gelse Celil Bey de gelse, hükümete aynı uzaklıkta yer alacaklardır.
                    İşlerini halletmek için hükümete yanaşmak zorunda kalacaklar.
                    Bu işin doğasında var.
                    İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor hükümetlede temas kurar,muhalefet partileriyle de.Kitle örgütleriyle de temas kurar,diğer rakip klüplerlede.Ama bu ilişkeler ağı menfaat temin amaçlı olmaz.Veya mitingler seçim otobüsüne binme veya bir partinin siyasi propogandasını yapma şeklinde olmaz.Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin bulunduğu alan büyük bir rant alanıdır.Kimi başkan,yönetici ve siyasilerin gözlerini diktiği alan.Gelecek dönemde göreceksiniz neler dönüp biteceğini.

Ben ne yazmışım siz ne cevap vermişsiniz.
                    Benim yazdıklarımla, sizin verdiğiniz cevabın ufak bir ilgi dışında bir alakası var mı Allah aşkına?
                    Siz ısrarla M.Usta'yı siyasetin adamı, siyasetin sesi olarak lanse ediyorsunuz.
                    Ben de bunun böyle olmadığını, herkes kadar siyasete yakın olduğunu ifade ediyorum.
                    Seçilen her başkanın da hükümetle ilişki kurmak zorunda olduğunu söylüyorum.
                    Ben diyorum ki, Celil Bey de Muharrem Bey de başkan olurlarsa hükümete aynı oranda yakın olurlar.
                    İkisi de Hacıosmanoğlu gibi saçma sapan hareketlerde bulunmaz diyorum.
                    Ama siz ısrarla M.Usta'yı bu anlamda karalıyorsunuz. Hem de elinizde hiç bir belge veya kaynak olmadan.

Bir de benim söylediklerime cevap vermiyorsunuz, topu başka tarafa atıyorsunuz.

Neden böyle yapıyorsunuz merak ediyorum?

Yorum

• Faruk Özaktan öyle bir bahsediliyor ki duyanda kulüple mazisi yokta,sadece şehrin siyasilerinden sanacak.severiz sevmeyiz iyisiyle kötüsüyle Faruk Özak bu kulübün eski başkanlarındandır.kulübün adaylarından birine destek vermesi kadar da doğal bir durum yoktur.şahsım adına Atay başkan nasıl değerliyse Faruk özakta o derece değerlidir.siyasi görüşleri umrumdada değildir.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bence Celil Hekimoğlu, İHO'nun oylarını bölecek.

Yorum

• Usta seçilemezse, kongre gecesi için yavuz61161 kardeşime vekalet veriyorum. Şöyle ortaya karışık dalgalı denizli bişey yapsın. İçeriye girerse de en iyi şekilde bakılacaktır.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Celil Hekimoğlu, İHO'nun oylarını bölecek.
                            Baktığımız zaman vizyon, düşünce, ifade olarak paralel yapıdalar. Olması gereken bu, ama buralarda hiç bir zaman olması gereken olmadı ki.
                            En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 01:22.

Yorum

• siyasi görüş yüzünden birilerini dışlayan-suçlayan-küçümseyen insanların çoğu Tranzosporun menfaati için değil kendi siyasi görüşleri için taraf tutuyor
                              siyaset yapmayın diyenlerin çoğu ya siyaset yapıyor ya başka sebeplerden menfaat sağlayıp taraf tutuyor
                              Trabzonspordan siyasiler elini çeksin diyenlerin çoğu şu an akp karşıtı
                              bunu geçmişte sadri şener için diyenler de chp karşıtıydı
                              ölçü başarı ve beceri olmadı çoğu zaman
                              iho başarısız diyenler onun yerine gelecek olan için ana kriteri siyasi görüşü ise önce kendi kafalarını temizlesinler
                              bu kongrede tüm adaylardan önde olan , her açıdan daha önde olan aday usta iken bahane arayanları samimi bulmuyorum
                              önceki seçimde de usta kazansın diyordum ama iho gelince başkanım o olmuştur seveyim sevmeyeyim
                              sadri şeneri de başarılı bulmazdım , çok tuhaf işleri de vardı ama gitsin diye kaybetmemizi hiç ummadım , başarısız olsun diye hiç düşünmedim
                              adayları eleştirenler dönüp kendilerine baksınlar
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İbo eskisi gibi aktif değilsin
                                Hekimoglu kendinden çok emin gözüküyor,Usta isterde Hekimoglu bence hayatta birleşmez.
                                Üç aydır bu haftayı bekliyorum abi. Trabzonsporla ilgilenmedim bile. Kafam ne rahattı biliyor musun?
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X