İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak teknik direktör olacak haberini Hekimoğlu hariç herkesten duydum.
Kendi söyleyemez zaten. Ama söylettirip ciddi manada nabız yoklattı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla hocam büyük konuştum İHO gelirse nasıl yan çizerim bilmiyorum.Olanları görüp buna rağmen ihoya oy vermek Trabzonsporu zerre sallamadığının göstergesi bence ülkede başka bir camia daha yokki bu olanlara rağmen yine aynı başkanın seçilme ihtimali olsun heleki bizim gibi şampiyonluk görmüş camialarda. Aziz Yıldırım bile bazı taraftarları tarafından sevilmez ama en azından sportif başarıdan dolayı katlanıyorlar şikeyle mikeyle adam bir şekilde takımını şampiyon yapıyor. Bizimkisi ne sportif ne ekonomik ne alt yapı ne kulubun itibarı hiç birinde başarı elde edememesine rağmen halen daha güçlü bir aday enteresan vallahi
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda kongre üyesi olan arkadaşlar arasında bir seçim düzenlesek sonuç ne çıkacaksa hemen hemen aynı sonuç çıkar. İstatistik bilimi.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen İHO 1000 alır dedim zaten, cevap bana ise
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda kongre üyesi olan arkadaşlar arasında bir seçim düzenlesek sonuç ne çıkacaksa hemen hemen aynı sonuç çıkar. İstatistik bilimi.
Yorum
-
Katılım ne kadar yüksek olursa Usta'nın şansı da o kadar yüksek olur diye düşünüyorum. Sadece Atasoy'un 700'den fazla oyu var mesela ve bunların başka tarafa kayacağını düşünmüyorum. Bu tarz blok oylar sonucu çok etkileyecek.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho 2000 aşağı düşmez görürsünüz,sizin dediğiniz 1000 oyu Hekimoğlu alır.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılım ne kadar yüksek olursa Usta'nın şansı da o kadar yüksek olur diye düşünüyorum. Sadece Atasoy'un 700'den fazla oyu var mesela ve bunların başka tarafa kayacağını düşünmüyorum. Bu tarz blok oylar sonucu çok etkileyecek.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseçimi canlı olarak yayınlayacak bir kanal var mı ?istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tahminim;
1000 iho
3500 usta
1500 hekimoğlu
tamamen duygusal atmasyon, ama inşallah böyle olur.
Bu da benim atmasyonum...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeninkisi temenni arkadaşım, gerçekler öyle değil.
Yorum
Yorum