Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu ne iki bini Allah aşkına, 1000 alsın da öpsün başına koysun iho, geçin bunları geçin...
    Ben İHO 1000 alır dedim zaten, cevap bana ise
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray Bulak teknik direktör olacak haberini Hekimoğlu hariç herkesten duydum.

Kendi söyleyemez zaten. Ama söylettirip ciddi manada nabız yoklattı.
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla hocam büyük konuştum İHO gelirse nasıl yan çizerim bilmiyorum. Olanları görüp buna rağmen ihoya oy vermek Trabzonsporu zerre sallamadığının göstergesi bence ülkede başka bir camia daha yokki bu olanlara rağmen yine aynı başkanın seçilme ihtimali olsun heleki bizim gibi şampiyonluk görmüş camialarda. Aziz Yıldırım bile bazı taraftarları tarafından sevilmez ama en azından sportif başarıdan dolayı katlanıyorlar şikeyle mikeyle adam bir şekilde takımını şampiyon yapıyor. Bizimkisi ne sportif ne ekonomik ne alt yapı ne kulubun itibarı hiç birinde başarı elde edememesine rağmen halen daha güçlü bir aday enteresan vallahi
        Güçlü aday gibi görünüyor iho çünkü etrafındakiler hep çıkar peşinde. Jan mari ve onun taraftar grubu gibi satilmislar destek veriyor İHOya. Bence İHO büyük hayal kırıklığı yaşayacak.İHOnun yüzüne gulenler bile başka adaylara verecekler gibi geliyor. Ben şahsen tanıyorum İHOnun parasiyla üye olmuş ama İHOya vermeyecek kişiler.Ama İHO sorsa tabiki sana vereceğim der.

Yorum

• Benim tahminim;

1000 iho

3500 usta

1500 hekimoğlu

tamamen duygusal atmasyon, ama inşallah böyle olur.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burda kongre üyesi olan arkadaşlar arasında bir seçim düzenlesek sonuç ne çıkacaksa hemen hemen aynı sonuç çıkar. İstatistik bilimi.
            kongre üyesi olan olmayan herkes oy kullanır bence sağlıklı bir netice çıkmaz
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Ben İHO 1000 alır dedim zaten, cevap bana ise
              Yok sana değildi hocam, gizli ihoculara.

Yorum

Burda kongre üyesi olan arkadaşlar arasında bir seçim düzenlesek sonuç ne çıkacaksa hemen hemen aynı sonuç çıkar. İstatistik bilimi.
                Buradaki sonuç hiç doğru olmaz, yani buradaki insanlar hemen hemen aktif internet kullanıcıları, oy veren Trabzondaki çoğu seçmenin öyle bir durumu olduğunu düşünmüyorum..

Yorum

• İho 2000 aşağı düşmez görürsünüz,sizin dediğiniz 1000 oyu Hekimoğlu alır.

Yorum

• Katılım ne kadar yüksek olursa Usta'nın şansı da o kadar yüksek olur diye düşünüyorum. Sadece Atasoy'un 700'den fazla oyu var mesela ve bunların başka tarafa kayacağını düşünmüyorum. Bu tarz blok oylar sonucu çok etkileyecek.

Yorum

• seçimi canlı olarak yayınlayacak bir kanal var mı ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İho 2000 aşağı düşmez görürsünüz,sizin dediğiniz 1000 oyu Hekimoğlu alır.
                        Seninkisi temenni arkadaşım, gerçekler öyle değil.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katılım ne kadar yüksek olursa Usta'nın şansı da o kadar yüksek olur diye düşünüyorum. Sadece Atasoy'un 700'den fazla oyu var mesela ve bunların başka tarafa kayacağını düşünmüyorum. Bu tarz blok oylar sonucu çok etkileyecek.
                          Hekimoğlu ustanın listesinde değil miydi? Çok büyütmeye gerek yok hekimi.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            seçimi canlı olarak yayınlayacak bir kanal var mı ?
                            yayınlasa ne olacak. dayanıp da oturamazsın ki başında. geçen seçimde o kadarcık oyu sayamadılar saaatlerce. saaaatlerce.
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Benim tahminim;

1000 iho

3500 usta

1500 hekimoğlu

tamamen duygusal atmasyon, ama inşallah böyle olur.

Bu da benim atmasyonum
                              Ekli dosyalar
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Seninkisi temenni arkadaşım, gerçekler öyle değil.
                                Hayır temenni değil,bu adam zaten 2013 den sonra 1600 üye kendisi yazdırmadı mı ben mi yanlış biliyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X