Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazdıklarınız okuyunca hayret ediyorum.
    Siz Celil Hekimoğlu yönetiminin siyasi otoriteden bağımsız olduğunu mu zannediyorsunuz?
    Hacıosmanoğlu, Usta siyasetçilerin adamı ama Hekimoğlu sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?
    Bunu inanıyor olmanız bile gerçekten ilginç!
    İş adamı olup siyasetten uzak kalan bir Allahın kulu yok! Doğanın kanununa aykırı bir şeydir.

Çok açık söylüyorum.
    Olur da Celil Hekimoğlu Başkan olursa, görürsünüz hükümet ile yakın temas kuracaktır. Kurmak zorundalar!
    Zaten iki gün önce hükümet ile temas kuracağını, görüşeceğini ifade ettiler. Ama hala hala M.Usta'ya siyasetin adamı sloganını bırakmadınız.
    Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki, gelen yönetimler hükümete karşı mı duracaklar sanıyorsunuz?
    Hayalci olmayın...

Bugün Muharrem Bey de gelse Celil Bey de gelse, hükümete aynı uzaklıkta yer alacaklardır.
    İşlerini halletmek için hükümete yanaşmak zorunda kalacaklar.
    Bu işin doğasında var.
    Ben Muharrem Usta'nın kulübün resmi sayfasından hükumete destek vereceğini gezi parkındaki gibi hükumeti destekleyeceğini atkı boynunda gezeceğini hiç sanmıyorum. Kişinin eğitim düzeyi bile siyasetten nasıl destek alınacağını bilir.

Bugün İstanbul takımlarının hangisi Recep Tayyip Erdoğan'a karşı tutum sergileyebilir. Fakat ben görmedim hiç mitinglerde bizim başkan harici birinin cirit attığını. O yüzden ifade etmekte tekrar tekrar ifade etmekte fayda var. Adaylardan en prof şekilde siyasetten faydalanacak ama siyasete alet olmayacak isim Ustadır.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne ettin ettun çekturdun
      Haberlere bakılırsa evet Muharrem beyin lehine çekilmiş.
      Yok be abicim, aday olması hataydı zaten Ben sadece biraz realist bakıyordum olaya, şu aşamada kaldırabileceğimiz bir durum değildi hani, bunu anlatmaya çalışıyordum sadece.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazdıklarınız okuyunca hayret ediyorum.
        Siz Celil Hekimoğlu yönetiminin siyasi otoriteden bağımsız olduğunu mu zannediyorsunuz?
        Hacıosmanoğlu, Usta siyasetçilerin adamı ama Hekimoğlu sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?
        Bunu inanıyor olmanız bile gerçekten ilginç!
        İş adamı olup siyasetten uzak kalan bir Allahın kulu yok! Doğanın kanununa aykırı bir şeydir.

Çok açık söylüyorum.
        Olur da Celil Hekimoğlu Başkan olursa, görürsünüz hükümet ile yakın temas kuracaktır. Kurmak zorundalar!
        Zaten iki gün önce hükümet ile temas kuracağını, görüşeceğini ifade ettiler. Ama hala hala M.Usta'ya siyasetin adamı sloganını bırakmadınız.
        Ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki, gelen yönetimler hükümete karşı mı duracaklar sanıyorsunuz?
        Hayalci olmayın...

Bugün Muharrem Bey de gelse Celil Bey de gelse, hükümete aynı uzaklıkta yer alacaklardır.
        İşlerini halletmek için hükümete yanaşmak zorunda kalacaklar.
        Bu işin doğasında var.
        Trabzonspor hükümetlede temas kurar,muhalefet partileriyle de.Kitle örgütleriyle de temas kurar,diğer rakip klüplerlede.Ama bu ilişkeler ağı menfaat temin amaçlı olmaz.Veya mitingler seçim otobüsüne binme veya bir partinin siyasi propogandasını yapma şeklinde olmaz.Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin bulunduğu alan büyük bir rant alanıdır.Kimi başkan,yönetici ve siyasilerin gözlerini diktiği alan.Gelecek dönemde göreceksiniz neler dönüp biteceğini.

Yorum

• Şurada olmayacak adamlara olmayacak övgüler yağdırıp imitasyon kahramanlar yaratıyorsunuz.Sonra kendilerini birşey sanıp Trabzonspor üzerinde söz sahibi olduğunu düşünüp.Projeleri ile Trabzonspor'u ileri taşıyacak adamlara çamur atıp Trabzonspor Trabzonda yönetilir diyor....Bu kulübün 5 milyon taraftarı varsa bunun en az 3 milyonunun Trabzon şehri ile hiç bir organik bağı yoktur.Kaldı ki Trabzonspor takımına en iyi dönemini yaşatan başkan Şamil Ekinci Kırşehir'den Trabzon'a ticaret için gelmiş bir adam.2011 de Şampiyon olan takım Bodrum dan yönetiliyordu.Bu takım ne zaman Trabzon içine hapsedildi o zaman bu takım küçüldü.Yıl olmuş 2015 hala Trabzonspor nerden yonetilmeli bunu tatışıyoruz .Hasta ölmek üzere bizim çok bilmişler alıp hastaneye götürmek yerine miras bölüşmeye kalkmış yok hekimoğlu imiş yok kulaçoğlu imiş yok Çakıroğlu imiş çekin gidin efendim.Baba parası ile amatör ligde takım almışsın onu becerip yönetememişin Trabzonspor'a başkan olacaksın sen şöyle kenarda dur çekilin şu kulübün önünden kırsın zincirlerini cebin de 3 5 lira parası olan misyonu na vizyonu na bakmadan aday oluyor sanki babalarının çiftliği Trabzonspor
          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 00:56.
          !

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok be abicim, aday olması hataydı zaten Ben sadece biraz realist bakıyordum olaya, şu aşamada kaldırabileceğimiz bir durum değildi hani, bunu anlatmaya çalışıyordum sadece.
            Doğrudur kardeşim hak veririm

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Muharrem Usta'nın kulübün resmi sayfasından hükumete destek vereceğini gezi parkındaki gibi hükumeti destekleyeceğini atkı boynunda gezeceğini hiç sanmıyorum. Kişinin eğitim düzeyi bile siyasetten nasıl destek alınacağını bilir.

Bugün İstanbul takımlarının hangisi Recep Tayyip Erdoğan'a karşı tutum sergileyebilir. Fakat ben görmedim hiç mitinglerde bizim başkan harici birinin cirit attığını. O yüzden ifade etmekte tekrar tekrar ifade etmekte fayda var. Adaylardan en prof şekilde siyasetten faydalanacak ama siyasete alet olmayacak isim Ustadır.
              Sırf bu yüzden Ustaya bakışım değişti. Artı dediği gibi Erdem Egemen ile direkt teması varsa, seçilmesinde hiç bir sakınca görmüyorum.
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 00:56.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sosyal medyada hekimoglunu destekleyen istisnasiz nerdeyse herkesin oy hakki vr.

Cok fazla kusku uyandirici bence

İyi calismis hekim biz ihoyu dedik buda ayni iste ayni kafanin daha zengini

Yorum

• Trabzonspor'un dışarıdan yönetilmesini istemiyorlar.Çünkü Trabzonspor'un ellerinden kaçmasını istemiyorlar.
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920295382

bu yorumu kuzeniniz yazdı heralde?
                    Tebrik ederim.Çok büyük bir açığımı yakalamışsın.Ne yapacam şimdi ben...
                    Bak arkadaşım Muharrem Usta düşmanı olarak lanse ettiğiniz adamın yorumudur o.Objektif bakış açımdır .Ve yine söylüyorum 2013 yılına göre Muharrem Usta kendini geliştirmiştir.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hekimoğlu Trabzon'un köklü zengin ailesidir.Trabzon da yaşayanlar bilir.Akp dönemi zengini değildir.Muharrem Usta ise tipik Akp dönemi prenslerindendir.Medical park hast. ortaklara bakarsanız nasıl ve neden zenginleşmiş görürsünüz.Hoş her dönemin zenginleri prensleri vardır.Özal dönemininde vardı.Celil Hekimoğlunun listesinde de Akp döneminde zenginleşmiş kişi veya kişiler var mı?Bilmiyorum.Olabilir.Ama Celil Hekimoğlunun listesinde Kulaçoğlu gibi,Mehmet Ongan gibi,Hakan Orhon gibi,Hüseyin Örs gibi değer verdiğim insanlarda var.Muharrem Usta'nın listesindede Ahmet Çubukçu gibi çok sevilen değerli bir abimizde var.Ama mesele bu listelerin arkasındaki güçlerdir.Muharrem Usta'nın arkasında Faruk Özak ve Faruk Özak'ın temsil ettiği siyasi irade vardır.Ha bunda kimi hiç bir sakınca görmeyebilir. Saygı duyarım.Ben bunu Trabzonspor'u ele geçirme operasyonu olarak görüyorum.Ve bunun karşısında oy kullanacağım.
                      İho Faruk Özak ile en çok zıtlaşan başkanımızdı da ne oldu? Tarihimizin en kötü donemlerinden birini geçiriyoruz. Siyasi iradenin gücünü arkasına almış falan bunlar boş laflar. Adam vizyon sahibi bir, sistemin değişmesine inanıyor iki, somut projeleri hazırlamış ve yapacaklarının planlamasını yapmış üç. Diğer adaylat gibi onu da yapacağız bunu da yapacağız diyerek "klasik" başkan adaylığı hamleleri yapmıyor farklı nor imaj çiziyor. Önyargılarından arının ve daha donanımlı olanın yanında yer alın bence. Basit karalamalar yakışmıyor.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ya adam resmen gece gece kafa buluyor bizimle anasını satayım. İşin kötü tarafı forum kurallarınca yapıyor bunu, elimiz kolumuz bağlı.

Yorum

• Hekimoglu hangi kafayla bir yıl secim olacak kismina imza atti.

1 yil sonra iho tekrar aday usulsuzleriyle,baskan olursa usulsuzlerin uyeliklerini iptale ugrassin bari

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hekimoğlu Trabzon'un köklü zengin ailesidir.Trabzon da yaşayanlar bilir.Akp dönemi zengini değildir.Muharrem Usta ise tipik Akp dönemi prenslerindendir.Medical park hast. ortaklara bakarsanız nasıl ve neden zenginleşmiş görürsünüz.Hoş her dönemin zenginleri prensleri vardır.Özal dönemininde vardı.Celil Hekimoğlunun listesinde de Akp döneminde zenginleşmiş kişi veya kişiler var mı?Bilmiyorum.Olabilir.Ama Celil Hekimoğlunun listesinde Kulaçoğlu gibi,Mehmet Ongan gibi,Hakan Orhon gibi,Hüseyin Örs gibi değer verdiğim insanlarda var.Muharrem Usta'nın listesindede Ahmet Çubukçu gibi çok sevilen değerli bir abimizde var.Ama mesele bu listelerin arkasındaki güçlerdir.Muharrem Usta'nın arkasında Faruk Özak ve Faruk Özak'ın temsil ettiği siyasi irade vardır.Ha bunda kimi hiç bir sakınca görmeyebilir. Saygı duyarım.Ben bunu Trabzonspor'u ele geçirme operasyonu olarak görüyorum.Ve bunun karşısında oy kullanacağım.
                            Bakın biraz ekonomik gelişmeleri takip ederseniz Hekimoğlu şirketler grubunun 2008-2010 yıllarında atılım yaptığını, büyüdüğünü görürsünüz.
                            Hekimoğlu da Akp döneminde atılım yapmış. Siz bunun tesadüf olduğunu iddia mı ediyorsunuz? Muharrem Beye gelince Akp prensi diyorsunuz ama Hekimoğlu'na toz kondurmuyorsunuz. Lakin ikisi de aynı parti döneminde atılım yapmışlar. Çifte standart uyguluyorsunuz.

Bakın USTA ailesi de köklü ve zengin bir ailedir. M.USTA'nin Medicalpark'ı da 1995'de kuruldu. 2010 yıllarda atılım yaptı.
                            Bakın siz sağlık sektöründe değilsiniz, bu alanı bilen biriyim. Bu alanda yatırım yapan herkes iyi paralar kazanmıştır.
                            Dediğim gibi iş adamı olup hükümete yakın olmayan yoktur. Bugün Hekimoğlu'nun hükümete uzak olduğunu iddia edemezsiniz.
                            Ki böyle bir durum da zaten yok...

Celil Hekimoğlu listesinde kulüp parası ile Brezilya'da alem yapanlar, adam vuranlar da var. Bunları da söylemek lazım.

Muharrem USTA ile Faruk Özak bağlantısını kanıtlayabilir misiniz? Hep iddia ediyorsunuz ama arkası yok. Kanıt yok!
                            Faruk Özak madem arkasında, neden çıkıp destek açıklaması yapmıyor?
                            Bari Faruk Beyi destekleyen, sevenler o zaman bilir kime destek olacağını...
                            Faruk beyin böyle bir açıklaması yok, Muharrem Beyin açıklaması yok...

Ama iddialarınızın ardı arkası kesilmiyor. Buyurun kanıtlayın iddianızı...

Bu kadar basitse iddia etmek; Ben de Faruk ÖZak'ın Celil Hekimoğlunu desteklediğini iddia ediyorum.
                            Nasılsa açıklama yok, belge yok, kaynak yok...
                            Ne farkı var?

Yorum

• Gençle r siz daha iyi bilirsiniz, bu sürekli tekrarlanan "dik duruş" nedir? Cem Yılmaz'ın Bahattin abisiyle bir ilgisi var mı? Merakımdan şeyettiydim....

Yorum

• Ben de bir şey soyleyim o zaman o Faruk Özak dediğiniz adamın yardımı olmasa idi 2011 de Şampiyon olan o takımın 2008 de temeli biraz zor atılırdı.Siyaseti kullanacağız ama maşa olmayacağız.(siyasi fikir olarak gram hazmetmem)
                                En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 01:06.
                                !

Yorum

Çalışıyor...
                                X