Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Celil Hekimoğlu listesinde kulüp parası ile Brezilya'da alem yapanlar, adam vuranlar da var. Bunları da söylemek lazım.

Sadece yazınızın bu kısmına ekleme yapmak istiyorum, Brezilya da alem yaptı dediğiniz kişiyi Muharrem Usta da listesine alabilmek için büyük uğraş verdi, ayrıca mehmet ondan 'ında bizzat hem çubukçu hemde usta bizzat ayağına giderek gel bizimle ol dediler. Listede 1-2 kişi daha var bu şekilde, demem o ki Hekimoğlu 'nun yönetiminde eleştiri alacak kişilerin bir çoğu da usta için zaten potansiyel bir yönetici adayı idi,bu nedenle burdan vurmak pek bi anlamsız
    Adam vuranla ilgili kısım da daha önce burda yazıldı belliki takip etmememişsiniz
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ya anlamıyorum bu iho 2 senede ne elde ettide hala savunanı oy vereni var

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• eyüpoğlu çekilmiş iyi haber sabah sabah, tahsin usta yıda biri sıkıştırsıbn da oda çekilsin onun ne işi var orada oyları bölecek

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hacıosmanoğlu Muharrem Usta'nın Kartal projesini hayâl olarak gördüğünü söylemiş.vay efendim oraya yüksek bina yapılmaz,emsal 5 kat falan demiş.
          Gerekli izinler alınacak Hacıosmanoğlu sen canını sıkma.
          Ahaha

Lan olum öyle olmasa ben de dikerim oraya kuleleri. O 5 katı yükseltmek için çalınmadık, arkasında konuşulmadık kapı bırakmayacaksın diyor zaten Usta, durumun farkında yani.

Seni sallamadılar diye niye hayal diyorsun, bir de Usta denesin bakalım hayal mi değil mi görelim.

Yorum

• Özkan Sümer ve grubu kimi destekliyor? Bilgisi olan var mı?

Yorum

• Bir taraftar grubunu, bir taraftar derneğini yanlarına çekip başkan adayları olmak (Hacıosmanoğlu, Hekimoğlu) çok tehlikeli. Kulübü parçalanmaya götürüyor.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyüpoğlu çekilmiş iyi haber sabah sabah, tahsin usta yıda biri sıkıştırsıbn da oda çekilsin onun ne işi var orada oyları bölecek
                Dün lig tv de röportajını izledim. "Bizim amacımız" diye başladı cümleye, Maçka doğumluyum, Büyük Çekmeceye ikametgah (kendisi öyle kullandı) etmişiz falan derken amacını öğrenene kadar röportaj bitiyordu neredeyse.
                Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün lig tv de röportajını izledim. "Bizim amacımız" diye başladı cümleye, Maçka doğumluyum, Büyük Çekmeceye ikametgah (kendisi öyle kullandı) etmişiz falan derken amacını öğrenene kadar röportaj bitiyordu neredeyse.
                  öğrenebildin mi bari amacı neymiş ?

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öğrenebildin mi bari amacı neymiş ?
                    50. yılda sadece şampiyon yapmayacakmış borcuda sıfırlayacakmış. Onun için asıl şampiyonluk borçsuz Trabzonspormuş. Trabzonspor bu düzende şampiyon olmak istediğinde borcu görüyorsunuz falan dedi.

Yani anlayacağını küçülme politikası olan adaylardan biri. Çekilmesi iyi olmuş.
                    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• (14-11-2015)

İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muharrem Usta'nın Lucescu hamlesi "olabilirliği" konusunda ümidimi arttırdı...

"Lucescu olmaz, gelmez" diyenler bunu neye göre söylüyorlar bilemem (para mı istiyor, aşk mı, ilkeli bir yönetim mi ...vb)

Benim bildiğim ve yaşı yetenlerin bildiği gibi Türkiye'de çalıştığı dönemlerde özellikle 10 puan fb'nin önündeyken saha dışı etki ile elinden şampiyonluğu alındığı sezon " Burası (Türkiye) Romanya'nın Çavuşeşku (diktatör ) sundan daha beter " açıklaması ile birşeylere dikkat çekmek istemişti. Nitekim dikkat çekilmek istenen ve senelerdir futbolumuzun içinde olan şey 2011 -3 Temmuz'da resmen ortaya da çıkmıştı...Sonrası malum...

Neyse konuya gelirsek..

Tabi ki Lucescu gelir. Niye gelmesin ? Ortaya iyi bir proje ( İho işi değil) konur, tff üzerinde etkili olacak, siyasi ve ekonomik gücümüz var imajı iyi oluşturulur , her yönden güçlü bir yönetim garantisi (intiabı) verilirse LUCESCU UZAK DEĞİL....

Siz ne yapmak istediğinize karar verin ve samimi olun yeter. Lucescu bu ülkedeki sistemi, futbolu çok iyi biliyor, Lucescu heder olacağı bi sistemin içine kolay kolay gelmez, ancak önüne yukarıda siyah olarak işaretlediğim garanti sayılacak bazı somut şeyler koyarsanız gelmicek diye bişey yok...>>>>

>>>> http://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...ucescu-gelecek
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 09:13.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ustanın listesini bugun mü öğreneceğiz?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ustanın listesini bugun mü öğreneceğiz?

saat 10 da açıklayacak..beyanat o yönde..

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahaha Koptum la...

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              saat 10 da açıklayacak..beyanat o yönde..
                              Teşekkür ederim.

Yorum

• Hekimoğlu'nun listesinde H.KULAÇOĞLU yok...Son anda eklendi/katıldı diye biliyordum...

Hekimoğlu listesinde en çok istediğim ve beni o tarafa çeken en önemli faktördü, kendi adıma Hekimoğlu listesine olan sempatim azaldı.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Çalışıyor...
                                X