Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakacağım’
    Sportif manada başarısız olabiliriz ama duruşumuz bozulmaz. Benim bir hesabım yok. Görev sürem bitince de tekrar burada olmayacağım.

birazcık daha kalın nolur!!! dememizi beklemeyin
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayman: 'Trabzon son durak değil'
      09 Şubat 2007 10:20

Bordo-Mavililer'in ara transfer döneminde Ziya Doğan'ın ısrarı ile kadrosuna kattığı Ayman, şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek şu açıklamalard bulundu.
      Ayman: Trabzonspor'un son durak olduğunu zannetmiyorum...

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'un kendisi için son durak olduğunu zannetmediğini, öncelikli düşüncesinin bordo-mavili takımda şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Ayman Abdelaziz, ligin ilk yarısında Trabzonspor'un kötü bir dönem geçirdiğini belirterek, ''Ancak gerek futbolcular, gerekse taraftarlar ilk dönemin etkilerini kafalarından atmalı. Şu anda sahada ilk devredekinden çok farklı bir takım var. Çok diri ve çok güçlüyüz. Sadece şanssızlık var üzerimizde. Ama bu şanssızlığımızı kıracağız'' dedi.

Gol bölgelerinde sıkıntı yaşadıkları düşüncesine katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti:

''Sadece şanssızlık var. Türkiye'nin en iyi hücum hattı, en iyi santrforları bizde. Umut, Ersen, Yattara ve Gökdeniz kaliteli oyuncular. Şimdi Ceyhun da geldi. Önde oynayan oyuncular çok iyi oyuncular. Bu şanssızlığı her takım her zaman yaşayabilir. Mesela daha önce Gençlerbirliği'nde böyle bir dönem yaşadık. 5-6 maç üst üstte gol atamadık. Şimdi aynısını burada yaşıyoruz ama bunun geçeceğine inanıyoruz.'' Bu sezon ilk hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu vurgulayan Ayman, ''Teknik heyet ve futbolcular olarak kupayı çok istiyoruz. Ligde 13. sıradayız ama üst sıralarla puan farkı çok fazla değil. Bunu kapatmak için çalışıyoruz. Gaziantepspor maçını alarak çıkışa geçeceğiz. Tek tek maçları düşünüyoruz. Her maçı alarak yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

''HÜSEYİN İLE YARDIMLAŞIYORUZ''
      Ayman, Hüseyin'in Türkiye'nin en iyi orta alan oyuncularından biri olduğunu savunarak, şöyle devam etti:

''Hüseyin, bana göre iyi ve üst düzey bir orta saha oyuncusu. Milli takımda da forma giyiyor. Ben gelmeden yalnız oynuyordu. Bu nedenle işi zordu. Orta saha çok geniş bir sorumluluk alanı ve tek başına her yeri kapatmak çok zor. Ben geldikten sonra görevleri paylaşıyor ve birbirimize yardım ediyoruz. Hüseyin benim performansımı artırıyor. Ben de onun performansını arttırıyorum. Artık Trabzonspor'da rekabet de eskiye oranla daha iyi oluyor.'' Hüseyin Avni Aker'e çıktığı ilk maçta kendini çok iyi hissettiğini ifade eden Ayman, ''Taraftarın önünde oynamak çok güzeldi. Dolu tribünler önünde futbolcu canlanıyor, daha heyecanlı oynuyor. Taraftar baskısından etkilenmem. Çünkü görevimi en iyi şekilde yaparım. Trabzonspor taraftarından da öyle bir baskı görmedim. Zaten şu anda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var ve onlar da bunu en iyi şekilde yerine getiriyorlar'' dedi.

Ayman, ligde şampiyon olacak takım konusunda konuşmanın erken olduğunu ifade ederek, ''Geçen yıl Fenerbahçe liderliği uzun süre götürdü ancak son hafta şampiyon Galatasaray oldu. Yine aynısı olabilir. Çünkü Galatasaray iyi durumda ve Beşiktaş da iyi bir form tuttu. O nedenle şampiyonluk için görüş belirtmek şu anda çok zor'' diye konuştu.
      http://www.internetspor.com/v3/futbo...?haberID=43699

habu kappa formayı nerden bulmus ayman?
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Petkoviç sözleşme uzattı
        Sivasspor, kalecisi Michael Petkoviç'in sözleşmesini 2 yıl uzattı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamada, Avustralyalı kaleci Petkoviç'in sözleşmesinin uzatılması konusunda, menajer Erdem Alataş ile görüşme yaptıklarını kaydetti.

Görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Uygun, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Petkoviç'in sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını bildirdi. Avustralyalı kalecinin menajeri Erdem Alataş ise, Petkoviç'in Sivasspor'da forma giymekten memnun olduğunu belirterek, ''Petkoviç, 2 yıl daha Sivasspor'da oynayacak'' dedi. Petkoviç, daha önce Trabzonspor'da forma giymişti

petkovici yollayanlara yazıklar olsun
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Petkoviç sözleşme uzattı
          Sivasspor, kalecisi Michael Petkoviç'in sözleşmesini 2 yıl uzattı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamada, Avustralyalı kaleci Petkoviç'in sözleşmesinin uzatılması konusunda, menajer Erdem Alataş ile görüşme yaptıklarını kaydetti.

Görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Uygun, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Petkoviç'in sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını bildirdi. Avustralyalı kalecinin menajeri Erdem Alataş ise, Petkoviç'in Sivasspor'da forma giymekten memnun olduğunu belirterek, ''Petkoviç, 2 yıl daha Sivasspor'da oynayacak'' dedi. Petkoviç, daha önce Trabzonspor'da forma giymişti

Gelen gideni aratirmis. Vah vah.....
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Berat Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başlığa yorum yazmak adetim değildir ama;

Be Ziya Doğan! Marcelinho'yu 2li forvetin arkasında serbest oynattığın 3 maç söyle kafamı keseyim!.. Ayrıca hiç utanmadan,sıkılmadan sonuçtan bahsetmişsin.. Sen de 15 haftadır takımın başındasın, onun sonucu da ortada..O zaman gerekeni yapsana!!!
            O zaman Musampayıda oynatırsın 4 -5 maç ilk onbirde 90 dakika,Zaten kötü ise kahraman olamaz,Demekki Kahramanı Ziya yaratıyor,Musampayı kaç kez oynattın,Ferhata verdiğin şansı MUSAMPAYA verdinmide konuşuyorsun,
            Evet benim gözümde Musampa ZİYA DOĞAN dan daha kahramandır.
            Senide iyi hoca diye getirdiler,Sende boştayken kahramandın Ziya bey ama takımı çalıştırmaya başladın foyaların dökülmeye başladı.Kahraman Adam Gibi adam ziyadan Kokrkak Ziya ya döndün,
            Oynamayan adamlar kahraman oluyorsa sende oynat bitsin bu kahramanlık
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Petkoviç sözleşme uzattı

Atay beyin en büyük marifeti sağolsun. hangi akılla yollandıysa. sonrada gidemezsin tabi clye eleyemezsin tabi osasunayı.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gelen gideni aratirmis. Vah vah.....
                valla hoca petkoviç iyi kaleciydi. biraz büyük maçlarda sorun çıkartırdı ama okadarda olacak.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hasan azimli çalışkan çok iyi işler yapar bazıları begenmesede
                  İlk olarak tsonur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaa arkadaşalr tolga imzaladı tamamda . Şu hasan niye imzalıyo adam top nedir bilmiyo nasıl futbolcu olmuş anlamıyorum ..........

Şimdi daha düne kadar hasan iyi oynadığında hep överdiniz. Sizler belki bilmiyosunuz ama hasan herkezden daha da fazla trabzonsporlu bunu sakın unutmayın. Birçok anadolu klübünden gelen transfer tekliflerini niçin red etti gözü real madrid te mi ki etmedi hayır hasan ne olduğunu biliyor. Üstelik hasan eskinden sakatlanmadan önce ne olduğunu bi çoğu kimse bilmiyo. Genç milli takımda emre belözoğlu onun yedeğiydi...
                  Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• GOGUA’YI KAÇIRMAYINTarih: 09.02.2007, 09:20:08 (882 okuma)
                    Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Arçil Arveladze ile Tiflis’in 110 bin kişilik Boris Paichadze Stadı’nda konuştuk...

İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ
                    TRABZONSPOR tarihine Şota-Arçil kardeşler olarak geçen ve unutulmayanlar arasında yerlerini alan ikizlerden Arçil, Tiflis’in Boris Paichadze Stadı’nda spor müdürümüz Hamza Mısır’a konuştu. Arçil Trabzonspor’un en büyük hatasının istikrardan uzaklaşmasını göstererek, “Bir takımın iskeleti olur, sürekli değişimle başarı hayaldir. Yetkililer önce bunu sağlamalı. Büyük bir takımda en çok 3 oyuncu değişir” diyerek fazla transferin sakıncalarına dikkat çekti.

MARCELİNHO YANLIŞTI
                    ARÇİL, Trabzonspor’un Marcelinho transferini de eleştirerek, “Almanya’da aynı dönemde oynadık. Transferi beni hayrete düşürdü, gitmesi de beni şaşırtmadı. Bu tür futbolcular Trabzon’da sıkılır, onları sadece futbol mutlu etmez”dedi. Arçil’e “Yeni Arçil-Şota’lar var mı” diye de sorduk, aldığımız cevap “Neden olmasın, araştırmaya bağlı” dedi ve Trabzonspor’a, Milli maçta oyuna sonradan giren ve golün ortasını yapan Gogua’yı önerdi.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Horona az kaldı
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ‘Çok iyi bir takım olduk. Bir çıkış yakalayacağız ve bunu herkes görecek. Karamsar tablo çizmenin anlamı yok. Güzel günler yakında’ dedi

SÜPER Lig’de dibe vuran Trabzonspor’da Teknik Direktör Ziya Doğan, kısa süre içinde bir çıkış yakalayacaklarını ve bunu herkesin göreceğini söyledi. Doğan, ‘Trabzonspor, iyi bir takım oluşturmuştur. Rahatım ve ümitliyim. Bir takım gol pozisyonuna giriyorsa, problem yok. Biz gol pozisyonları yakalıyoruz. Bir gün onlar da gol olur. Gidişattan memnunum. Güzel günler yakında’ dedi.

Oyuncuların üzerinde baskı bulunduğunu ifade eden Doğan, ‘Bu baskıyı çok lüzumsuz görüyorum. Trabzonspor, Türkiye liglerinde en fazla hücum hattında oynayan, hücum özelliği olan oyuncuları en fazla kullanan takım. Ürettiğimiz gol pozisyonları bana ümit veriyor. Karamsar tablo çizmenin anlamı yok. Bizi en çok grip etkiliyor. Trabzon’da oynamayanlar kahraman yapılıyor’ diye konuştu.

Yattara’dan çifte darbe!

TRABZONSPOR’UN ‘sorunlu’ yıldızı Yattara yine yaptı yapacağını!.. Milli takım kampı için ülkesine giden Gineli futbolcu henüz dönmedi. Daha önce de birkaç kez geç dönen Yattara’nın durumu belirsizliğini koruyor. Ülkesine gripli giden Yattara, takımın üçte birini de yatağa düşürdü. Salgın sonucu Musampa, Ersen, Umut, Hüseyin ve Musa Büyük gribe yakalandı.

Tolga-Hasan’la ÜÇ YIL DAHA

TRABZONSPOR, kaleci Tolga Zengin ve Hasan Üçüncü’nün sözleşmelerini 2010 yılına dek uzattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ve menajer Necmi Perekli’nin hazır bulunduğu imza töreninde Tolga Zengin ile Hasan Üçüncü, sözleşmelerini 3 yıl daha uzatan imzaları attılar. Akçay, değerlerine bir kez daha sahip çıktıklarını belirterek, ‘’Bu oyuncularımızın futbolu Trabzon’da bırakmalarını istiyoruz’ dedi. Futbolcular da, ‘Burası bizim yuvamız. Çok mutluyuz’ diye konuştular.

Yönetimden EV BASKINI

SÜPER Lig’de yükselişe geçmek isteyen Trabzonspor işi sıkı tutuyor. Yöneticiler, futbolcuların evlerine akşam baskını yapmaya başladı. Yönetici Necmi Perekli, Celalettin, Musampa ve Çağdaş’ı evinde ziyaret etti. Futbolcularının ne yaptığını, ne yediğini tek tek not eden Perekli’nin diğer tüm futbolculara da baskın düzenleyeceği öğrenildi. Camia olarak başarıya odaklandıklarını söyleyen Perekli, ‘Tek hedefimiz bir an önce sıkıntılı durumdan kurtulmak. Bunun için hepimiz özverili bir şekilde çalışıyoruz. Umuyorum başarılı olacağız’ diye konuştu.

Yorum

• Efendi Efendi biz taraftarız sen gidicisin biz her zaman bu takımın yanında olacaz ve bu takımı düşünücez sen bize cevap verecegine adam gibi takımı oynat

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla hoca petkoviç iyi kaleciydi. biraz büyük maçlarda sorun çıkartırdı ama okadarda olacak.

Bende bunu ima etmeye calisdim. Yani o gitti ve güya yerine ondan daha iyisi veya iyileri gelecekdi ama nerdeeeeeeee
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi daha düne kadar hasan iyi oynadığında hep överdiniz. Sizler belki bilmiyosunuz ama hasan herkezden daha da fazla trabzonsporlu bunu sakın unutmayın. Birçok anadolu klübünden gelen transfer tekliflerini niçin red etti gözü real madrid te mi ki etmedi hayır hasan ne olduğunu biliyor. Üstelik hasan eskinden sakatlanmadan önce ne olduğunu bi çoğu kimse bilmiyo. Genç milli takımda emre belözoğlu onun yedeğiydi...
                            kimse kimsenin trabzonsporu ne kadar sevdiğini tartuşmıyor ona bakarsan ziyada herkesten çok trabzonsporlu öyle diyo futbolculuğunu hiç bi zaman beğenmedim ve yine beğenmiyorum ha siz beğenebilirsiniz hasanı övenler diyorsun kim övdü acaba istediği yere gitsede bu yönetim göndermez zaten malum yönetimin kurulu düzenine tam ayak uydurabilecek oyunculardan hasanı övüyorsunuz şimdi eleştiriyorsunuz diyecekseniz bi anket yap bakalım kim övüyo kim beğenmiyor

Yorum

• "TRABZON’LU FARKI"
                              Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan genç kaleci Tolga Zengin ile tecrübeli orta saha oyuncusu Hasan Üçüncü dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 3’er yıllık daha sözleşme imzaladılar. Törende Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçay ve Profosyonel Şube Menajeri Necmi Perekli hazır bulundu. İmza töreni sonrası konuşan başarılı orta saha oyuncusu Hasan, yuvada kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Tüm yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Ben bu takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah futbolu da Trabzon’da bırakırım" dedi. Menajer Necmi Perekli ise, "İki oyuncumuza da, diğer futbolcularımız gibi çok güveniyoruz" diye konuştu.

Burası Yuvamız Oldu
                              Genç kaleci Tolga ise Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk görmek istediğini dile getirerek, "Trabzonspor, bizim yuvamız oldu. Burada doğduk, büyüdük. Allah Trabzonsporlu ölmeyi nasip etsin. Takımımıza, büyük hedeflerini gerçekleştirmesinde bizim de katkımız olursa çok mutlu olacağız" diye konuştu. Serhat Akçay'da Tolga ve Hasan'ın çok kaliteli oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Kendi değerlerimize sahip çıkmak adına iki oyuncumuza imza attırdığımız için çok mutluyum. Oyuncularımızın takımımıza büyük hizmetleri olacağına inanıyoruz" yorumunu yaptı. Tolga’nın yıllık 750 bin YTL, Hasan’ın ise 650 bin YTL alacağı kaydedildi.

Yorum

• HAMSİ DE NEDİR Kİ?"
                                Trabzonspor’un İsveçli savunma oyuncusu Lars Fredrik Risp’i hamsiyle ilk kez günebakış tanıştırdı. Trabzon ve Karadeniz’le adeta özdeşleşen hamsiyi daha önce hiç tatmadığını belirten Risp, Trabzon’da gördüğü ilgiyi de daha önce hiçbir yerde görmediğini söyledi. Gençlerbirliği’nden transfer edilen ve Trabzonspor’un ilk İsveçli futbolcusu olan Risp, Başkent’le Trabzon arasındaki farkı tek cümleyle özetledi: "Orada sokakta gezerken kimse sizi tanımıyor. Ancak burada yanınıza geliyorlar hatta fotoğraf çektirmek istiyorlar."

Sürekli Başarı Gerekiyor
                                Gençlerbirliği’nde 300-500 kişilik bir taraftar grubu önünde maçlar oynadıklarını ancak Trabzon’da atmosferin daha farklı olduğuna dikkat çeken başarılı savunma oyuncusu, "Ateşli taraftar ve yoğun ilgi bizim üzerimizde baskı oluşturuyor. Buraya gelmeden önce böyle bir ortamla karşılaşacağımızı biliyorduk ancak yine de üzerimizde baskı oluşuyor. Sürekli başarılı olmak zorundasınız" dedi. Trabzon’a gelirkenki tereddütleri konusundaki soruya ise, "Hayır hiç tereddüt etmedim" cevabını veren Risp Trabzonspor’daki hedeflerini şöyle açıkladı:

Gelecek Sezon Şampiyonluk
                                “Belki bu sezon değil ancak Trabzonspor’la birlikte gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu çok zor olmasa gerek. Buradaki hedefim bu." Gençlerbirliği’nde Trabzonlu oyuncular Engin ve Kerem’in iyi oyuncular olduğunu belirten Risp, "Erkan da çok iyi. Trabzonspor’a faydalı olur. Buraya çabuk alıştım. İşimi severek yaptığım sürece sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Benim için formasını giyindiğim takım önemlidir. Bu nedenle de başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu

Yorum

Yükleniyor...
                                X