Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• patlasında görelim

Yorum

• Yılmaz Şenol

Asıl gerçek ne?

Şüphesiz ki Trabzonspor'un şu an yaşadığı "büyük düşüş" geçici bir durum. Tecrübeli hoca Ziya Doğan bu takımı mutlaka ayağa kaldıracaktır. Bundan kimsenin kuşkusu yok. Ancak lige şampiyonluk parolası ile başlamak zorunda olan bir camia için şu soru çok önemli: "Ne zaman?" Bugüne kadar yönetimde ve takım kuruluşunda yapılan hatalara bakılırsa "Şampiyonluk çok uzun bir zaman" alacağa benziyor. Camia nasıl umutlu olsun ki? Yabancı hoca mı, yerli mi? Daha sezon başında bunun kararı verilemediği için Lazaroni ile 2 trilyona yakın para uçup gitti. Giden keşke sadece para olsa. Ligin 6. haftası bitti ama takımın iskeleti bir türlü oturtulamadı. "Kurtarıcı" diye alınan yabancılar yedek kulübesinde maçı en iyi yerden izleyen futbolcu oldular. Bazı taraftarlar soruyor "Neden yabancı hocalarla yapamadık?" Bunu iyi etüt edersek büyük bir yol katetmiş olacağımız kesin! Gerçekler hep acıdır. Acı olan bir durumla da yüzleşmekten hep kaçınırız. Halilhodziç de Lazaroni de niye gitti? İşte nedeni: acı gerçekleri bize alıştıra alıştıra söylemek zorunda olduklarını bilmediklerinden. Göreve geldiği ilk üç ay sonrasında Hodziç'e şampiyonluğu sorduğumda "Bu kadroyla imkansız" demişti. Bu sezonun 2. haftasında Lazaroni'ye aynı soruyu yönelttim. Brezilyalı hoca "Yoook, çok zor" diye Türkçe yanıt verdi. Sen misin sezon sonunu gören! Yok yok bize yabancı hoca olmaz (!) Adamlar sezon sonunu ilk 2 haftada görüyor(!) Şimdi ilk karşılaştığımda Ziya hocama sorsam; yanıt büyük ihtimalle şöyle olacak: "Şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayacağız". Gerçekleri görüp söylemek mi önemli, yoksa gözardı edip sonuna kadar savaşmak mı? Hepbirlikte sabredip sezon sonunda "asıl gerçeği" göreceğiz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BA$KANIN YILDIZ $AKASI
        Oysa taraftarin inanmak istedigi ne güzel sözlerdi onlar, megerse ba$kaninin futbol anlayi$i yildizla sinirliymi$, 25 yildir duyulan söz bu, yildiz.
        Malisef Trabzonspor, asirlik bir cinar gibi parali ba$kanin üstüne yikilmak üzere.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ocak ayında bu takımdan 4-5 kişi gider 3 kişi bu takıma gelir
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• "Taraftar taşkınlığıyla takım ceza almamalı"

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Taraftarın bir anlık taşkınlığıyla hiçbir takım ceza almamalı, taraftar bu sorumluluğun ağırlığını üzerinde taşımalı" dedi..

19 Eylül 2006, 20:00

Mehmet Atalay, Mersin'deki incelemelerinin ardından geldiği Adana'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, tadilattan geçirilen Menderes Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Atalay, buradaki açıklamasında, sporun şölen havasında, kavgadan ve şiddetten uzak olması gerektiğini, bunun için de seyircilere büyük görev düştüğünü söyledi.

En ufak bir hatanın sadece seyircinin değil, kulübün ve Türkiye'nin ceza alması anlamına da geldiğini kaydeden Atalay, şöyle devam etti:
            ''Türkiye futbolda dünya üçüncüsü olduğunda, muhteşem görüntüler sergiledik. Centilmenliğin en güzel örneklerini verdik ama bugün Türkiye, milli maçları, grup maçlarını seyircisiz oynama mecburiyetinde kaldı. Avrupa Kupası'nda Trabzonspor'un yaptığı maçı izledim. Seyircisiz oynandı. Ben Trabzonluyum, ilk kez böyle bir duruma tanık oldum. Sanki maç izlemiyormuşuz havasında oldu. Bunu ne Trabzonspor, ne milli takım, ne de başka kulüpler hak etmiyor. Taraftarın bir anlık taşkınlığıyla, hiçbir takım ceza almamalı. Taraftar bu sorumluluğun ağırlığını taşımalı, spor dostluk, barış, kardeşlik ortamında yaşanmalı.''
            Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• star

Bu fıkraya tepki yağdı!

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Valiliği tarafından hazırlanan Trabzon 2006 adlı kitapta yer alan fıkranın kendisini derinden üzdüğünü belirtti.

Canalioğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon’un her yönüyle tanıtılmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, 'Bu amaçla yapılan çalışmalar amacına ulaşmalıdır. 2005 yılının Trabzon’u tanıtıcı kitabını biz hazırlamıştık.
              2006 yılında yapılan yıllıktan haberim olmadı' dedi.
              Kitap hazırlanırken, belediyeden bir kişinin de çağrılması gerektiğini savunan Başkan Canalioğlu, şunları kaydetti:
              'Kitapta 2 tane fıkra varmış. Ben de basından öğrendim. Temel fıkralarında temel, üretkenliği, zekasını, hazır cevaplılığını ortaya koymaktadır. Böylesine müstehcen fıkranın kitapta yer alması beni derinden üzmüştür. Ulusal gazetede geçtiğimiz yıllarda yayınlanan bir fıkra yüzünden yürüyüş yapmıştık. Aynı şekilde bu fıkrayı hazırlayanları şiddetle kınıyorum.' Öte yandan, vatandaşlar, Trabzon Valiliği tarafından hazırlanan kitapta yer alan Temel fıkrasına tepki gösterdi, fıkranın kitaptan çıkarılmasını istedi.

İŞTE O FIKRA
              Temel ile Cemal çok sıkı arkadaş. Bir gün Temel, Cemal'in evinin önünden geçiyormuş. Hanımı da cam siliyormuş.
              Temel: Cemal evde mi? demiş.
              - Yok, demiş.
              - Aç kapıyı ben celiyirum.
              - Hes len. Sen beni o....pu mu zannettin!
              - Para vereceğimi kim söyledi?
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rakamlar yanıltır! Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu: G.Saray’ı Trabzon’da 10 maçtır yenemiyoruz. Ancak istatistikler de yanılır, bu kez kazanacağız 20.09.2006
                Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile Galatasaray maçı başta olmak üzere gündemdeki konuları konuştuk

Sezon başı olmasına rağmen yine bir hayli çalkantılı günler geçiren, dördüncü haftada teknik direktörünü değiştirip, Ziya Doğan ile iyi bir hava yakalayan Trabzonspor’un asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile Trabzon’da görüştük... Konuşulacak çok şey vardı ama gündemin ana maddesi doğal olarak Galatasaray maçıydı. Beşiktaş zaferinden sonra üst üste gelen Osasuna ve Konya beraberlikleri çıkışı durdurduysa da futbolun giderek istenen seviyeye yükselmesi, Bordo-Mavili camiayı gelecek adına umutlandırıyor. İşte son dönemin en çok konuşulan konularından başlayarak, Fatih Tekke’nin Zenit’e gidişini, Lazaroni tercihini, Brezilyalı’ya ödenen tazminatı ve stat projesini masaya yatırdığımız FANATİK’e özel bir röportaj...

‘Kadronun hakkı verilmedi’
                ‘Kadromuz son 1 yıl içerisinde, yani geçen sezonun ikinci yarısından itibaren büyük ölçüde değişti. Amacımız alternatifi bol bir kadro kurmaktı. Bunun için büyük çaba sarfettik. Zaten son dönemler de dahil olmak üzere aldığımız futbolculara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Dünyaca ünlü yıldız sözü verdik, aldık. Birçok genç ve gelecek vaad eden oyuncuyla anlaştık. Hoca tercihine gelince... Orada büyük baskı oluştu üzerimizde. Birçok rakibimizde de durum aynı, hatta daha karanlık olmasına rağmen çok geç kaldığımız havası yaratıldı. Gündemimizde çok isim vardı. Lazaroni tercihinde biraz duygusal olduk. Çünkü en kısa zamanda bir teknik adamla anlaşmamız gerektiği havası oluştu. Hocamızın arkasından konuşmak istemiyorum şimdi ama eleştirilerinin önemli bir bölümünü hak etmedik. Çünkü mevcut Trabzonspor kadrosunun hakkı verilmedi. Kan uyuşmadı, lige bir türlü adapte olamadı. En son Denizlispor maçı da ipleri kopardı.’

‘Kriz havası oluşturuldu’
                ‘Ziya Doğan camiayı tanıyan, ligi bilen ve Trabzonspor taraftarının beklentilerinin farkında olan bir teknik adam. İyi bir tercih yaptığımıza inanıyorum. Elbetteki ilk 4 haftada teknik direktör değiştirmeyi biz de istemezdik ama bundan sonrasına konsantre olmak zorundayız. Bu aşamada da gereksiz yere ve anlamsızca eleştirildik. Yönetim içinde kriz olduğu iddia edildi, birbirimize düştüğümüz söylendi. Asla böyle bir aşamaya gelmedik. Sadece hepimiz zaman zaman bazı konular hakkında fikirlerimizi açıklıyoruz ve hep aynı olmayabiliyor. Biz bir aileyiz, hem de iyi bir aileyiz.’

‘Ekonomik sorunumuz yok’
                ‘Büyük hedeflerimiz var. Gerçekleştirebileceğimize inandığımız için geldik. Şampiyonluk hasreti bizi en çok motive eden etkenlerden biri. Potansiyel olarak buna sahibiz. Dolayısıyla da en büyük projemiz şampiyonluk. Ekonomik anlamda sıkıntımız yok. Zirve mücadelesi yaptığımız diğer ekiplere bakacak olursak çok rahatız. Zaman zaman kullandığımız krediler için bile eleştirildik ama dünyada bu işler böyle yürüyor. Kısa vadede borçlanıp ardından bunları çözebiliyoruz. Bir de gündemdeki stat konusu var. Bunun için teklifleri değerlendiriyoruz. Arena Stadı’nı da yapan bir Hollandalı firma ile temastayız. Karşılıklı teklifler inceleniyor. Trabzonspor’un kasasından para çıkmadan bir proje düşünüyoruz. Seyirci gelirleri bize ait olacak. Stat içindeki veya yanındaki diğer işletmelerin gelirini devredeceğiz. Kapasite olarak da 30 bini geçmesini düşünmüyoruz.’

‘Osasuna’yı eleyebiliriz’
                ‘Oldukça kritik bir dönemin içindeyiz. Beşiktaş maçıyla başlayan seri bizim için büyük önem taşıyordu. İstanbul’daki kırılma noktasını kayıpsız atlattık. Osasuna önündeki 2-2’lik skor ise 2-0’dan sonra geldiği için anlamlı. Osasuna yenilmeyecek bir takım değil. Yeter ki, Trabzonspor kendi kimliğini sahaya yansıtabilsin. Çünkü gözle görülür bir çıkış içindeyiz. Yani turdan umutluyuz. Beraberliğe rağmen Konya önünde de iyi işler yaptık. Seyircinin puan kaybına rağmen takımı alkışlaması da gelinen noktayı anlatıyor. Şimdi Galatasaray maçı ve Osasuna sınavlarına kilitlendik. Galatasaray istatistiksel olarak avantajlı görünebilir ama rakamlar yanıltır. Önemli eksiklerimiz var. Fakat galibiyet dışındaki bir sonuç bizi sevindirmez. Bu geniş kadroyu da böyle günler için kurduk.’

‘İyi ki tazminat koyduk’
                Lazaroni’ye ve yardımcılarına ödediğimiz 735 bin dolarlık tazminat için insafsızca eleştirildik. Ancak bu kişilerin bilmediği birşey vardı! Dünyada artık bu işler böyle yürüyor. Lazaroni ile masaya oturduğumuzda 3 yıllık bir sözleşme yapacaktık. İlk etapta bir tazminat maddesi söz konusu değildi aslında. Fakat son anda her türlü ihtimali göz önüne alarak 500 dolarlık bir tazminat maddesi koymayı teklif ettik. Bu karşılıklı olacaktı. Yani biz göndermek istersek 500 bin dolar ödeyecektik, kendisi gitmek isterse aynı rakamı verecekti. İlk etapta kabul etmedi. 500 bin dolar az dedi, 1 milyon dolarda diretti. Uzun uğraşların ardından rakamı 800 bin dolara çektik. Ayrılırken de 200 bin dolar daha indirim yapıp 600 bin dolarda anlaştık. Eğer bu tazminat maddesi olmasaydı sözleşmesini fesh ettiğimiz için iş bulup çalışana kadar kendisine mukavelede yazan parayı ödeyecektik. Yani 3 yıl tatil yapsaydı bile parasını tıkır tıkır alacaktı. Kısacası tazminat olayında haksız yere eleştirildik.

Fatih Tekke’ye gönderme
                Fatih Tekke bizim çok önemli bir futbolcumuzdu. Trabzonspor’a emekleri de tartışılmaz. Ancak son dönemlerde o kadar fazla transfer söylentileri çıktı ki hakkında, rahatsızlık başladı. Şimdi, kulübümün istediği takıma gittim, dediği konuşuluyor. Bunu nerede söylüyorsa yanından bir beni arasınlar. Ben kendisine, ‘Gel Fatih bir imza at, sözleşmeyi uzatalım, hepimiz rahatlayalım’ dedim. Ayrıca özel bir madde koyacaktık ve Avrupa’dan gelecek tekliflerde de işi kolaylaşacaktı. Bunu kabul etmedi.

///

Yahu bu yöneticinin özrü kabahatinden büyük. Tazminat konusundaki sözlerine bakar mısınız?

Stad konusunda ise gs stadını devlete yaptırırken, bizimkiler para çıkmasın diye seyirci hasılatı dışındaki gelirleri feragat edecekler. O zaman neden yapacaksınız o stadı???????????? Allah akıl fikir versin. Başka bişey demiyorum

Yorum

• işte gidiyorlarrr ben bu takaya inanırım arkadaş

TAKA;Trabzonspor yönetiminin imza altına aldğı ve sır gibi sakladığı ‘OCAK’ ayıplanını açıklıyor...

MARCO -AL-HİLAL’E
                  Sezon öncesi transferinde başarısız olan Trabzonspor kurtuluşu Ocak ayı’nda arayacak.Bu yönde yapılan yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar imza altına alınırken formsuz ve isteksiz yabancıların gönderilmesi karara bağlandı.Buna göre 5 trilyonunun üzerinde rekor bir ücretle sezon başında Hertha Berlinden alınan Marçelinho Arabistan’ın Al-Hilal takımına verilecek.Bu oyuncuyu ısrarla isteyen Araplar la Ocak ayı için söz kesildi bile. Bordo-Mavili kulüp Araplar dan Sambacıya yaptığı ödemeyi karşılayabilecek.
                  SZYMEK CELTİC’E
                  Sorunlarını bir türlü çözemeyen Szmkowiak ise takım arkadaşı Zirovski nin formasını giyindiği İskoçyanın Celtic kulübüne satılacak.Ara transferde gönderilmek istenen ancak bir türlü elden çıkarlamayan sorunlu Polanyalfutbolcunun da gitmek için yönetime başvurduğu öğrenildi. Trabzonspor da iki sezondur hayal kırıklığı yaratan bir başka isim kaleci Jefferson ise ülkesine geri gidecek.Her geçen gün düzeleceği umut edilen Brezilyalı kaleci bir türlü kendini ispat edemedi. Jefferson’ı eski kulübü Botafago geri istiyor.Yönetim Jefferson’unda biletini kesti.
                  EDMİLSON TRABZON’A
                  Büyük iddialarla göreve gelen Trabzonspor yönetimi Ocak ayında son kozunu oynayacak.Yönetim kurulu Barçelona da ön libero oynayan Brezilyalı milli futbolcu Edmilson’u bile almayı planlıyor.Başkan Nuri Albayrak bu oyuncunun transfer şartları için detaylı bilgi istedi.Yönetim kurulu gidecek oyuncuların yerine alacağı oyuncuları da belirledi..Brezilya nın Figueirense kulübünden 23 yaşındaki Luciano Sorriso ve yine aynı takımda hucuma dönük oynayan 22 yaşındaki Cicero Santos listede tutuluyor.Kaleci için ise şimdilik Paraguay’un 29 yaşındaki dev kalecisi Justo Villar’ın adı geçiyor.
                  BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• güleceğim yoktu albayrak takımın dengelerini bozarmı edmilsonu alacakmışız

Yorum

• Zenitte Fatih Şoku...

FATİH TEKKE'DE ŞOK GELİŞME!..
                      Trabzonspor'dan bir Türk futbolcusuna verilen en yüksek bonservis bedeli ile Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke sakatlandı...

Zenit'te oynadığı 6 maçta 4 gol atan Fatih Tekke'nin Rusya'daki 3. maçında ayak bileğinden sakatlandığı ancak ağrılarına rağmen sakat sakat oynamayı sürdürdüğü, bu nedenle durumunun daha da ağırlaştığı öğrenildi...

Bunun üzerine Milli futbolcu, Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat'tan izin alarak Almanya'ya kontrole gitti.. Burada muayene olan golcüye mutlaka ameliyat olması gerektiği bildirildi... Doktorlar ameliyat olması durumunda Tekke'nin 6 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Bunun üzerine Advocaat, Fatih'ten bir de Mönchengladbach takımının doktoruna görünmesini istedi.. Hocasının isteğini yerine getiren golcü oyuncuya ameliyatın sakıncalı olduğu ve tedavisinin iğne ile sürdürülmesi gerektiği belirtildi... Fatih'in doktorların bu önerisini kabul ettiği ve iğne tedavisinin başladığı kaydedildi..
                      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• çabuk iyileş kral.. dualarımız senle..
                        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• geçmiş olsun fatih,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• DOĞAN MARCELINHO'DAN ÜMİTLİ..

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray'ı yenecek güçte bir Trabzonspor olduğunu çıkıp göstermek istiyoruz derken, Brezilyalı yıldız Marcelinho hakkında ise, "Bundan sonraki haftalarda Marcelinho'dan patlama bekliyorum" dedi..

21 Eylül 2006,

Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok yoğun bir maç döneminde Trabzonspor'da göreve başladığını ifade ederek, ''Beşiktaş maçında oyuncular anormal bir tempoda oynadılar. Osasuna ve Konyaspor maçında kondisyon eksikliği nedeniyle bir düşüş oldu. 10 kişi kaldığımız Konyaspor maçında bu daha net ortaya çıktı. Yine de daha disiplinli, daha az pozisyon veren, daha gol pozisyonuna giren bir takım olduk. Bu sezon en çok pozisyona girip, en az pozisyon verdiğimiz maç da Konyaspor maçı oldu'' dedi.

Artık önlerine bakmak zorunda olduklarını ve Galatasaray maçını düşündüklerini belirten Doğan, ''Sakat oyuncularımız var. İdeal kadromla çalışma fırsatı bulamadım, ama bunların hiçbirini mazeret olarak görmüyoruz. Galatasaray takımını yenecek güçte bir Trabzonspor olduğunu çıkıp göstermek istiyoruz. 'Bunu burada konuşmaktan ziyade futbolcular sahada gösterecekleri performansla ispatlayacaktır' diye düşünüyorum." diye konuştu.

Doğan, bir gazetecinin ''Trabzonspor, 10 yıldır sahasında Galatasaray'ı yenemiyor. Bu sizi endişelendiriyor mu'' sorusu üzerine, ''Daha önce çalıştırdığım takımlarda Galatasaray'ı yendim, ama Trabzonspor'da yenemedim. Her şeyin bir ilki vardır. Takımıma güveniyorum. Galatasaray'ı yenecek güçteyiz'' yanıtını verdi.

-''MARCELİNHO'DAN PATLAMA BEKLİYORUM''
                            Marcelinho ile bu hafta özel bir görüşme yaptığını dile getiren teknik direktör Doğan, ''Marcelinho'dan bundan sonra değişik ve Trabzonspor camiasının beklediği kapasiteyi ortaya koymasını bekliyorum. Bu hafta bana o güveni verdi. Bundan sonraki haftalarda Marcelinho'dan patlama bekliyorum. Testlerde değerleri iyi çıktı. Kafası karışıktı, ister istemez de yeni bir ortama geldi, ancak bunları aşacak'' diye konuştu.

[B]Szymkowiak da ise önceki haftalara oranla bir hareketlenme gözlemlediğini kaydeden Doğan, ''Szymkowiak'a yardımcı olmamız lazım. Kalitesi yüksek bir oyuncu. Psikolojik sıkıntıları var. Hiç dinlenmeden dünya kupasına gitti. Dönüşte de kendisine izin verilmedi. Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum. Onun bu sıkıntılı dönemi atlatmasını bekliyorum. Zaman zaman kendini etkileyen şeyler olmuş. 'Gitti, gidecek' diye söylentiler onu etkilemiş. Bunlar bir futbolcu için hoş olmayan şeyler.'' dedi[/B].

Musampa'nın her geçen gün iyiye gittiğini belirten Doğan, ''Kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Şu anki testlerde verdiği değerlerle oynatırsam onun için kötü olacak ve sonuçta ona en büyük ihaneti yapmış olacağız. Hazırken iyi bir havayla başlamasını istiyorum. Teknik adam olarak gelecekte de düşünüyorum'' dedi.

-YABANCI TEKNİK ADAMLARA ELEŞTİRİLER- Doğan, bir gazetecinin ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş teknik direktörlerinin eleştirilmesini nasıl değerlendiriyorsun'' sorusu üzerine de şu yanıtı verdi:
                            ''Bu eleştiriler olacak. Biz de başka teknik adamlar da eleştirilecek. Yabancı, yerli ayrımı yapmamak lazım. Başarı için istikrar şart. Avrupa'da da kriterler böyle. Zico'ya da zaman lazım. Türkiye'de 2 kötü sonuçtan sonra eleştiriler yapılıyor.''

-TAKIMIN KONDİSYONU- Ziya Doğan, bordo-mavili takımın oyuncularının kondisyonunun düşük olduğunu belirtti.

Veriler ve test sonuçlarının kondisyon eksikliğini gösterdiğini ifade eden Doğan, ''Demek ki üzerine ekleyeceğimiz çok şey var. Sezon başıyla bugünkü testler aynı sonucu veriyor. Oynayan oyuncuları fazla deneyemedik. Onların değerleri belki biraz daha artmıştır'' dedi
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor'da sakatların durumu..

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Galatasaray maçı öncesi takımdaki sakat oyuncuların durumunu değerlendirdi..

21 Eylül 2006,
                              Güney, kasığından sakatlanan Yattara'nın tedavisinin planlanan şekilde yürütüldüğünü belirterek, ''Bir hafta sonra yapılacak kontrole göre bu oyuncunun durumu netlik kazanacak'' dedi.

Sağ arka adalesinde sertleşme olan Celaleddin'in koşularına iki gündür ara verdiğini ifade eden Güney, ''Bu arada salonda kuvvetlendirme çalışmaları yaptı. Yarından itibaren tekrar sahada koşulara başlayacak. Umarım gelecek haftadan itibaren takımla çalışmalara katılacak'' diye konuştu.

Güney, sakatlığı süren diğer iki oyuncudan Ömer Rıza'nın sol kasık adalesinde ikinci derece sertleşme bulunduğunu ve Galatasaray maçına yetiştirilmesinin zor olduğunu kaydederek, sol uyluk ön adalesinde birinci derecede sertlik olan ve koşu yapan Hasan'ın, bugün ve yarın yapılacak çalışmalara göre Galatasaray karşısında forma giyip giyemeyeceğine karar verileceğini söyledi.

Güney, sağ kasığındaki ağrısında düzelme olan Ersen'in dün takımla çalışmalara başladığını belirterek, ''Ağrısı nüksetmezse Ersen, Galatasaray maçında oynayacak'' dedi.
                              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                              Sizler var ya .....

Yorum

• KAYSERİSPOR'UN İRANLI OYUNCUSU KAVİANPOUR'UN DOPİNG YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ
                                Dopingde ilk bomba patladı

Sarı-kırmızılı ekibin sezon başında transfer ettiği Hamed Kavianpour'da, Gençlerbirliği maçı sonrası yapılan kontrol sonucunda, uyarıcı methylphenite isimli maddeye rastlandı. PFDK'ya sevk edilecek ve itiraz halinde B numunesi açılacak İranlı oyuncu 6 ay ceza alacak

AYŞE YEŞİN

Süper Lig'de sezonun ilk doping bombası patladı. Kayserispor'un İranlı futbolcusu Hamed Kavianpour'un ligin beşinci haftasında oynanan ve 45 dakika görev yaptığı Gençlerbirliği maçından sonra yapılan kontrolünde yasaklı listesinde yer alan "methylphenidate" isimli uyarıcı bir madde kullandığı belirlendi.
                                Kırmızı-siyahlı ekibin sezon başında transfer ettiği Kavianpour'un, A numunesinde ortaya çıkan yasaklı madde nedeniyle disiplin kuruluna sevk edileceği bildirildi. Kulübünün ve İranlı futbolcunun bu sonuca itiraz etmesi durumunda B numunesinin açılacağı, doping yaptığının saptanması durumunda Kavianpour'un cezasının kesinleşeceği kaydedildi.

Talimat açık
                                Disiplin talimatının "doping" başlıklı 31. maddesi doping yaptığı saptanan futbolcuya bir kez "methylphenidate" isimli uyarıcı maddeyi kullandığı için ilk defasında 6 ay, tekrarında 2 yıl, üçüncüsünde ise ömür boyu hak mahrumiyeti cezası öngörülüyor.
                                Kavianpour, Kayserispor'un bu sezon İnter-Toto'da Macar temsilcisi Sopron ile oynadığı iki maçta toplam 133 dakika, Larissa müsabakasında 1 dakika yer aldı. UEFA kupası ön eleme turunda ise forma giyemedi.
                                Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, İranlı oyuncuya Süper Lig'de ise 4 maçta toplam 169 dakika görev verdi. Kavianpour, sarı-kırmızılı forma altında gol kaydetmeyi başaramadı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X