Bu adam hala ne fuzuli yere konuşuyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fanatik
Hollanda Ligi’nde PSV, Ajax ve Feyenoord gibi devlerin izinden gidip, zirveyi zorlayan AZ Alkmaar kampını ziyaret ettik, UEFA Kupası’nda Kayserispor maçı öncesi takıma Sarı-Kırmızılı ekibi sorduk. Son lig maçında Nijmegen’de NEC’i zorlanmadan 2-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, o gün istenen performansı ortaya koyamasa da, 3 puanın sahibi oldu ve averajla Hollanda Ligi’nde liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya damgasını vuran isim ise eski bir dosttu; Şota Arveladze...
‘Avni Aker’i özledim’
Trabzonspor’un eski golcüsünü maç sonunda yakaladık ve sorularımızı art arda sorduk; Keyifli bir şekilde sohbet ettiğimiz tecrübeli oyuncu Türkçe’yi hâlâ unutmamıştı ve hemen ağzındaki baklayı çıkardı; “Avni Aker’i çok özledim. Trabzonspor’u asla unutamam” deyip Bordo-Mavili ekibe ve taraftarlara sevgilerini gönderdi. Şota, Kayserispor’u fazla tanımadıklarını söyleyerek “Trabzonspor formasıyla uzun yıllar önce o şehirde bir kaç kez top koşturdum. Bu nedenle şu an ne durumda olduklarını bilmiyorum. Ancak onlarda bir golcü varmış, Adını bilmiyorum ama geçen sezon gol kralı olmuş, bayağı bir gol atmış... Futbolda herşey mümkün. Pozitif bir oyun sergilediklerini biliyoruz ama herşey 2 maç sonunda belli olacak. İlk maçın evimizde olması belki bir avantaj ancak rakibi kesinlikle küçümsemiyoruz” diye konuştu. Şota, rakip hakkında düşüncelerini bu şekilde anlatırken, kendisine Türkiye’ye bir daha dönüp dönmeyeceğini sorduk, cevabı ilginçti “Yaşlandım, beni bu yaşta isteyen takım var mıdır?”...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor'dan Osasuna'ya yemek..
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Osasuna Kulübü Başkanı Francisco Jose Izco Ilundain ve yönetim kurulu üyelerine bir yemek verdi. Yemeğe, UEFA Delegesi Michael van Praag da katıldı..
KTÜ Sahil Tesisleri'nde düzenlenen yemek oldukça neşeli ve samimi bir ortamda geçti. Trabzonspor yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, futbolun insanları ve ülkeleri birbirine yakınlaştıran bir spor olduğunun farkında olduklarını belirterek, bu akşam oynanacak Trabzonspor-Osasuna maçında bu felsefenin bozulmamasını istediklerini, iyi oynayan takımın galip gelmesini dilediklerini söyledi.
Osasuna Kulüp Başkanı Francisco Jose Izco Ilundain ise "Türkiye'ye bu ilk ziyaretim ama son olmamasını istiyorum. Şu ana kadar çok güzel ağırlandık. Futbolun ülke sınırlarını aştığını biliyoruz. Bu sayede sizin gibi güzel insanları tanıyoruz. Attığımız bu adımlar umarım gelecekte iki ekip arasında daha güzel ilişkiler kurulmasına vesile olur. Maalesef bir takım tur atlayacak ve bunun Osasuna olması beni mutlu eder. Ayın 28'inde sizi Pamplona'da görmek istiyoruz. Orada sizin gösterdiğiniz misafirperverliğe cevap vermek amacındayız" diye konuştu.
Yemeğin sonunda Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Osasuna Başkanı Izco'ya bir kemençe hediye etti.
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada showtv internet sitesindeki menü bölümünü trabzonsporun resmiyle süslemiş.FAzla güzel olmamış ama olsun renkleri güzel en azındanİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.showtvnet.com/ hocam hanii boyle bişe yok bizle alakalı nerden cıkardın
Yorum
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.showtvnet.com/ hocam hanii boyle bişe yok bizle alakalı nerden cıkardınBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
bugun lazaroniyi gordum bankadan çıkıp otele girdi.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun lazaroniyi gordum bankadan çıkıp otele girdi.
Yorum
-
Ömrü ayatımda giden hiçbir teknik adamın arkasından konuşmadım:Olabilirişi bilmiyor demek ki..Ömrümüzü çürütse de konuşamam..Aama kötü teknik adamların araksaından konuşmam..Karaktersizlerin değil...İki hafta önce umut saçtığın takım içi,Marcelinho o takıma fazla diyorsan..Asıl bu takım sana fazlaymış..Töbe yaa...De get allahını seversen!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
bu adam hayatının en son işini yaptı herhalde.. düşünsenize bir yere gidiyorsunuz 3 ay kalıyorsunuz ve 1 trilyon para ile ülkenize dönüyorsunuz...
adamın 7 ceddine 100 yıl yeter..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
aslında suç bizim yöneticilerde aylardır trabzonsporu hedeflerine ulaştıracak bi teknik adam arıyoruz deyip avrupada gitmedikleri yer kalmadı sonra lazaroniyi başımıza bela ettiler adamda baktıki bu fırsat kaçmaz hiçbiryerde almadığı para
burda var tazminat desen o da manyak uçarak geldi tabi şu önemli maç öncesinde geçmişe dönmeninde bi anlamı yok bundan sonrası için böyle bi yanlış yapmazlar inşaallah
Yorum
Yorum