İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
serkan-mustafa-giray-cech süper ligin en kötü defans hattı. bence bazı ptt 1. lig ekiplerinin defans hattından bile kötü. emrah-sonko-cağdaş-uğur hattı bile 10 gümlek üstün bu defans hattından. utanıyorum. işte bu gibi seçimlerden dolayı tolunay hoca sinirlerimi fazlasıyla bozuyor.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi Tolga söyleyin bizde bilelim
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan-mustafa-giray-cech süper ligin en kötü defans hattı. bence bazı ptt 1. lig ekiplerinin defans hattından bile kötü. emrah-sonko-cağdaş-uğur hattı bile 10 gümlek üstün bu defans hattından. utanıyorum. işte bu gibi seçimlerden dolayı tolunay hoca sinirlerimi fazlasıyla bozuyor.
Defansta sadece Serkan'i görünce alerji oluyorum. Mustafa'da aslinda dinlendirilmesi lagzim ama yerine kim oynayacak. Cech'in zaten kapasitesi belli.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi Tolga söyleyin bizde bilelimİlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolganın açıklamalarını umarım bir renkdaşımız kaydetmiştir, çok güzel geçirdi.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam sırayla herkes Tolga'nın söylediklerini övecek. buraları bi geçin. ne dedi adam herkes izleyemedi haliyle ? biri açıkça tamamen bi anlatsın.İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideo olsa süper olur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa abiye selam söyledi, mekanı cennet olsun dedi, rahat uyusun dedi fakat bu işin üstünü örtenlere, sessiz kalanların yatacak yeri yok dedi.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gözlerindeki öfkeyi gördüm yeminle...onla birlikte bizim de icimiz cok yaniyor.
Transfer konusunda dediklerini ke$ke Onur'dan da duyabilsek.
Ke$ke cikip onun gibi berrak bir aciklama yapsa.
Yapmadigi sürece sözüne güvenmiyorum!
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcan yasin ne ya, yazıklar olsun tolunay...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Yorum