Alper gerçekten iyi oyuncuymuş. Yokluğunda yavru şikecilerin ortasaha bitti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
eskişehir taraftarı fenere beste yapmıs hosuma gitti yalnızhttp://www.youtube.com/watch?v=EUw3JUJ4MNc
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCüneyt bize kartlari okadar kolay cikariyorki ama onlara degil nedense.Halili indiren Adama nasil Kart vermedi inanilmazl.Kaleye 20 metrede var.
Ben bu maçta hakem olsaydım Olcan ve Soner'e kırmızı kartı direkt vermiştim.Topla alakaları yoktu yedikleri sarı kartlarda.Adamın bileğine direkt taban giriyorlar.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan girerse kesin gol atariz.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolde nasıl sevindin, merak ettim
Sabah kalkar kalmaz bunun için dua ettim.
Acayip sevindim tabii ki.
Hopla zıpla oley diye bağır falan
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan sag kanatta oynuyor cech sol bekte.Ceche yardim etmesi gereken Adam Yasin.Adam ne ofansta ne defansta.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu yasine 50 kez daha şans verilsin hepsinde böyle durağan oynayacağına eminim.zaten yeteneksiz bir de isteksiz olunca hiç çekilmiyor.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
Yorum