Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 lü savunma ney la

2 sene önceki kadroya karşı 5 li çıkarlardı bunlarr..

Adamlar da haklı bizim takımın gol atma kapasitesi eksinin altında..

Dua edelim bu önemli inşallah yeneriz..
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Yeni teknik direktörümüz Fuat Çapa tribünde

Yorum

• Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Soner, Yasin, Adrian, Olcan, Halil

kadromuz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 1 puan candır
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Maçtan önce heyecandan titreyen, o an dünyası duran başka takım taraftarları var mıdır.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ersun yanal yüksek ihtimal defansı orta saha çizgisinde kurdurur..Bu Halile 3 lü savunmada fazla..Duran top harici gol bulmamız benim için süpriz olur..

Yorum

• Ülkenin 4 büyük klübünden biri olan ve sürekli yukarı sıralarda yer alan takımımızın bu sene kaybettiği maç sayısının fazlalığını göz önünde bulundurusak olasılık kuramına göre bu maçı almamız lazım.

Yorum

• Bence bu maç daha farklı mücadele edeceğiz.

Allah yardımcımız olsun, başarılar Trabzonspor.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• celustka-giray-bamba-emerson mesela takım için çok ama çok daha iyi bir defans hattı olabilirdi. bunca maç bu anlamda boşa geçti. tolunay hoca benim düşüncelerime ve beklentilerime göre çok başarısız oldu bu anlamda. üzerinde ısrar ettiği defans hattı inanılır gibi değil. nasıl bu adamla umutlu olabilirim gelecek adına ? şimdi serkanın takımda kalmasınıda isterse ben direk tolunay kafkas istifa düşüncesine geçeceğim. 1 saniye bile beklemem.

bu arada geberen şikeci için taraftarlarımızdan çok güzel etkili bir protesto bekliyorum. hiç çekinmeden hemde. horon bile hafif kalır.

Yorum

• Çok dinamik olmamız lazım bize gol ve goller lazım .

Yorum

• Hızlı oyuncularımız olsa 3'lü savunmayı perişan edebilirdik. İşte hızlı kim var bizde? Halil ileride boğulur. Olcan ve Yasin ne yapabilir, bence hiçbir şey.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aslında defansın arkasına sarkması daha muhtemel olan Henrique olsa iyiymiş, Halil ile bu tarz pozisyonları değerlendiremeyiz.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• alper yokmuş iyi
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• yasin ve olcan yanlış tercihler. ilk 11de büyük sıkıntı var. inşallah şans yanımızda olur.

takım çok kalitesiz arkadaş bunların hepsi gönderilmeli sene sonu.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hızlı oyuncularımız olsa 3'lü savunmayı perişan edebilirdik. İşte hızlı kim var bizde? Halil ileride boğulur. Olcan ve Yasin ne yapabilir, bence hiçbir şey.
                                Ben olcan ve adriandan bol pozisyon bekliyorum bugün...Adriandan şüphem yokta olcan bencilliğe vurup pozisyonları harcamaz inşallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X