İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Eskişehir Trabzon'dan daha öndedir"
Eskisehirliler iyicene zivanadan çikmis durumdalar
"Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"
"Eskişehirspor, Türkiye'deki ilk 5 takımın içinde yer alan hatta bana göre Trabzonspor'dan da önde gelen büyüklerdendir" diyen Begiter, şöyle devam etti:
"Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzon'dan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim merak ettiğim Eskişehir trübünleri ne olacak
fb karşısında Türkiye kupası yarı finali gibi önemli maçta trübünleri boş bırakan eskişehirliler
bizim maçta full dolu trübünle karşımıza çıkar muhtemelen
sonrada Anti-bizans lafları ederler
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Eskişehir Trabzon'dan daha öndedir"
Eskisehirliler iyicene zivanadan çikmis durumdalar
"Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"
"Eskişehirspor, Türkiye'deki ilk 5 takımın içinde yer alan hatta bana göre Trabzonspor'dan da önde gelen büyüklerdendir" diyen Begiter, şöyle devam etti:
"Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzon'dan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eskişehir'in Trabzonspor kurulmadan evvel en kuvvetli Anadolu ekiblerinden biri olduğu doğrudur. Buna ilave olarak Göztepe'yide sayabiliriz. Ama başarı sürekliliği,aldığı kupa ve ligde oynadığı sezon sayısı olarak geçmişin parlak mirasını çoktan yiyip tüketmiş bir Eskişehir var.
Bizle kıyaslanması saçmalıktır. Geçtiğimiz yıllarda da buna cüret edenler oldu ama sonunda ne olduğuda görüldü. Kaale almayın derimHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet o yüzden 3-4 yıl öncesine kadar 2.lig takımıydılar çok tecrübeliler 2.liglerde
Yorum
-
Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"
"Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzon'dan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."
.................................................. .................................................. ....
bak sen eşşeğeAkşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizle kıyaslanması saçmalıktır. Geçtiğimiz yıllarda da buna cüret edenler oldu ama sonunda ne olduğuda görüldü. Kaale almayın derim
Çünkü o yil bursa lobisi iyi çalismisti federasyonda, kizillar falan iyi idare etmisti bursayi, simdi hatirlamiyorum ama o sezon en az 3 maç hükmen galip geldi bursa, son maçta biz biraz yardim ettik (her nekadar onlar o ana kadar aldiklari puanlari kendi hakkimizla aldik deselerde) fener o yilda sike yapiyordu, ankaragücü maçi .. o kaleci serkanin ertesi sezon fenere gitmesi falan. Trabzonsporda isteseydi asilmazdi o maça ve yenilirdik, sampiyon fb olurdu. 1 kere sampiyon oldular, adam oldular be.
Yorum
Yorum