Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro kurma açısından hocayı eleştirmem.Ama taktik açıdan mutlaka değişiklik yapmış olması gerek.Aksi halde yenilmemiz sirpiz olmaz.
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Yarın "Tolga Zengin PFDK'ya sevk edildi" şeklinde bir haber okursanız şaşırmayın...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• arkadas mac icin eskisehire geldim birak maca gitmeyi televizyondan bile izleyemicem..kadar iste

Yorum

• Kesinlikle kazanacağız.
          Mustafa amca için mücadele edeceklerdir.
          Etmezlerse diyecek başka sözüm kalmaz.

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence BJK'nin defans hatti bizden de kat kat kötü.
            Defansta sadece Serkan'i görünce alerji oluyorum. Mustafa'da aslinda dinlendirilmesi lagzim ama yerine kim oynayacak. Cech'in zaten kapasitesi belli.
            serkanın futbolculuk kariyeri tamamen geçen senenin sonunda bitti. ittire ittire zorla oynatılıyor. futbolcu değil. mustafa dediğin adam tamamen amatör halısahalarda oynayacak bir adam. bu takımda oynamasının tek nedeni küçük yerel kafalarının hüküm sürmesi ve Trabzonlu oluşu. bu kafaların elinden gelse tribünden ilk 11 kurarlar liglerden düşe düşe mutluda olurlar. cech futbol oynamaya elverişli değil. kendisi için sene sonu futbolu bırakması iyi olur. yani bi giray var hat üzerinde yanında 3 tane anti futbol var çeşit çeşit. oda dağılıyor haliyle. hilbert-toraman(ersan)-sivok-süzen her ne kadar kalitesizde olsa bizim hattan 89 kat daha iyidir. tekrar etmeye gerek var mı bilmem şu maça başlayacak 4lü bu ligin en kötü defans hattıdır.

Yorum

• Yanal 3 lü savunma oynuyor.Tabuları yıkıyor.Bu adama hayranım ...
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Tolga'nın bu efsane röportajı fanatik fenerli muhabire vermesi de cuk oturmuş...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Allah Tolga Zengin'den, Halil Yazıcıoğlu'ndan razı olsun...

Sizin gibi karakteri düzgün insanlar olmalı hep bu kulüpte, şikeci yalakaları değil !

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah Tolga Zengin'den, Halil Yazıcıoğlu'ndan razı olsun...

Sizin gibi karakteri düzgün insanlar olmalı hep bu kulüpte, şikeci yalakaları değil !
                    halil yazıcıoğlu'da birşeyler mi söyledi ?

Yorum

• cech denen walking dead'i oynatan, ısrarla oynatmaya devam eden...benim gözümde teknik direktör falan değildir...maçlara 10 kişi çıksak farketmez...hiç olmazsa sol bekin boş olduğu gerçeği ile ona göre oynar diğer elemanlar.

Yorum

• Bu akşam Mustafa Çelik için bu maçı ya kazansınlar ya da hiç oynamasınlar. İşte bugün; ruhsuzluğa, isteksizliğe tahammül edemeyeceğim gündür!
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tolda Zengin!
                          Büyük Kaptan!
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• abi herşeyi geçtim gamze balın yazısını okuyan tolgayı dinleyen taş bile olsa çıkıp oynar sahada atım atmadık yer bırakmaz ama bizimkilerin parası yattı yine sorun yok onlar için
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              halil yazıcıoğlu'da birşeyler mi söyledi ?
                              Gamze Bal'ın Mustafa abimiz için yazdığı yazıyı Tolga Zengin'le paylaştı bugün, daha sonra da Mustafa Çelik'in fotoğrafını basıp futbolculara dağıtmışlar.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                helal kaptan
                                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                                NORTHERNER
                                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

Yükleniyor...
                                X