Kadro kurma açısından hocayı eleştirmem.Ama taktik açıdan mutlaka değişiklik yapmış olması gerek.Aksi halde yenilmemiz sirpiz olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence BJK'nin defans hatti bizden de kat kat kötü.
Defansta sadece Serkan'i görünce alerji oluyorum. Mustafa'da aslinda dinlendirilmesi lagzim ama yerine kim oynayacak. Cech'in zaten kapasitesi belli.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Tolga Zengin'den, Halil Yazıcıoğlu'ndan razı olsun...
Sizin gibi karakteri düzgün insanlar olmalı hep bu kulüpte, şikeci yalakaları değil !
Yorum
-
Bu akşam Mustafa Çelik için bu maçı ya kazansınlar ya da hiç oynamasınlar. İşte bugün; ruhsuzluğa, isteksizliğe tahammül edemeyeceğim gündür!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalil yazıcıoğlu'da birşeyler mi söyledi ?
Yorum
-
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
Yorum