adrian ve alanzinho dan geri kalanları hemen yolla zokora dün ne yapdı daha oyunun başında top hataları yaptı o kadar parayı alıyorsan o pasları düzgün şekilde vereceksin arkadaş adrian ve alanzinho hariç hepsini yolla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Futbolu konuşmaya gerek yok.Herkes olanı biteni görüyor zaten.Benim eleştirim hocaya olacak.Tamam anladık tüm oyuncuların performansı birbiri ile aynı,kısacası iyi oynayanı seçmek gibi bir derdimiz yok çünkü herkes kötü.Tüm bunlara rağmen bari taktiksel anlamda değişiklik yap be! hocam.Ne var bu 4-2-3-1 de anlamış değilim.Çift forvet dene, üçlü forvet dene brşli orta saha dene ama dene.Bu kadar kısır futbolun sebebi sadece formsuz oyuncular olamaz..Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu galibiyeti DEEPBLUE'ya armağan ediyorum, "Eskişehir'i yeneceğiz" demiştiBerhudar olunuz...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Muhteşem gol.
Muhteşem bir frikik.
Bu sene kaçıncı frikik oldu sayamadım.).
En az bir de kupada var.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
arkadaşlar bu takım bize bu sezon küme düşmeme hesabı yaptırdı.
bu takım t.kupasını alamaz.
yönetim mayısta gidecek
kesinlikle tolunay hocanında gitmesi şart...
gelen yönetimin tolunay hocayı isteyeceğini düşünmüyorum.
geldiği günden bugüne kadar oynattığı oyuna bakarsak kalmasını gerektirecek
bir şey yapmadı kanısındayım.
dedimya bu futbolcular bana pardon bizlere bir sonraki hafta mersinin,ordunun,akhisarın,elazığın...maçlarının kiminle oynayacağını ve puan alıp almayacağını hesaplattırdı.
duygusallık yok.
sivası elememiz zor,
elesek bile bu oyun anlayışıyla kupayı almamız imkansız.
olurya inşallah alırsak bile
tümmmmmmmmmm
evet tümmmmmmmm
yabancı oyuncularımızı göndereceksin.
zokoro ve adrianda dahil.çok net.
yerlilerden
onur,tolga iyi bir yedek olacağını düşündüğüm giray ve yavrunun dışındaki oyuncularıda göndereceksin.
kısaca sezon sonu kurtuluş için
devrim
şart.
Yorum
-
Daha önce beşiktaş deplasmanına gittim ama en anlamlı deplasman buydu, şansima gittiğim hiç bir lig maçında yenilgi görmedim, maçın en önemli anı bana göre maç başlamadan önce duyulan saygı duruşu ve 61. Dk duyulmamış olabilir o anda es es biyerlerini yirtiyordu " Hakkını Helal Et Mustafa Amca !! "
o anın kayıti varsa Trabzon hakkını helal etmiyor özelden biri gönderebilirmiEn son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 24.04.2013, 12:32.
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabah duydum: Lig'de 4 frikik golüyle birinciymişiz (Yaşasın... Bizim de bir birinciliğimiz var).
En az bir de kupada var.
.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu takım bize bu sezon küme düşmeme hesabı yaptırdı.
bu takım t.kupasını alamaz.
yönetim mayısta gidecek
kesinlikle tolunay hocanında gitmesi şart...
gelen yönetimin tolunay hocayı isteyeceğini düşünmüyorum.
geldiği günden bugüne kadar oynattığı oyuna bakarsak kalmasını gerektirecek
bir şey yapmadı kanısındayım.
dedimya bu futbolcular bana pardon bizlere bir sonraki hafta mersinin,ordunun,akhisarın,elazığın...maçlarının kiminle oynayacağını ve puan alıp almayacağını hesaplattırdı.
duygusallık yok.
sivası elememiz zor,
elesek bile bu oyun anlayışıyla kupayı almamız imkansız.
olurya inşallah alırsak bile
tümmmmmmmmmm
evet tümmmmmmmm
yabancı oyuncularımızı göndereceksin.
zokoro ve adrianda dahil.çok net.
yerlilerden
onur,tolga iyi bir yedek olacağını düşündüğüm giray ve yavrunun dışındaki oyuncularıda göndereceksin.
kısaca sezon sonu kurtuluş için
devrim
şart.
bize bu sezonu hatırlatacak ne varsa göndermek gerek..
ne çektik bize be....
ama mecbuuur, çekmiyceende naapıcan...
olcanla, halille, henrikeyle bu kadar....... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
Yorum