Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi
    inşallah yanılırız. bizim düşmanlığımız veya eleştirimiz kişisel değil keşke yanılsakta yönetim yıldız alsa en büyük albayrak taraftarı ben olurum. bizim derdimiz trabzonsporumuzun başarısı inşallah iyi transferler olur bizde göbek ata ata maç seyrederiz. ne olur bu sefer olsun allahım. trabzonsporumuz şampiyon olsun. çok büyük özlem var içimde.
    Heh işte sonuna kadar katılıyorum
    biz kızıyoruz yönetime belki ben şu anda en büyük düşmanım yönetime ama başarılı olsun takım bu metod tutsun
    helal olsun diyeyim sırtımda gezdireyim
    ama görünen koy malisef kılavuz istemez

Hee yönetime kızıyorum diye Taraftarlık görevlerimizi yerine getirmeyeceğimiz anlaşılmasın
    formayıda alırız Dergiyede abone oluruz Stada da gideriz pankartta yaparız
    Başkanıda Eleştririz

Yorum

• bana öyle geliyor ki bu senede boşuna kürek sallanacak so0n günlerde bomba verecekler elimize ve yine elimizde patlayacak.

herşey bordo için. . .

Yorum

• yılmak yok arkadaslar...
        bu kadar ucuz mu yönetiliyor bu takım..
        gecemizi gündüzümüze katıyoruz diyorlar..
        o zaman siz hiç bir şey yapmıyorsunuz!
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
          yılmak yok arkadaslar...
          bu kadar ucuz mu yönetiliyor bu takım..
          gecemizi gündüzümüze katıyoruz diyorlar..
          o zaman siz hiç bir şey yapmıyorsunuz!
          Eminim bizim kadar gecelerini güzdüzlerine katsalar çoktan transferi bitirmiştik.

Geceler Trabzonspor'u düşündüğümüz kadar uzun olsaydı,güneş doğmazdı!
          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• bence ılk sayfada hazırlanan metın cok guzel hem oyle agır elestırılerde yok sadece unutkan baskanımıza bır kac kelamını hatırlatma babında yazılmıs bunda hıc bır sakınca yok ben gonderdım kulubumuzun butun e mail adreslerine.
            gercı ne kadar etkılı olur bılınmez baskanımız kendı kulubumnuzden yetısen yazarlarımızı bıle tı ye almamaya basladı.
            ayrıca mesajlarda bız msjı atarız sonra transfer yaparlar kotu olur gıbı bı dusunce var bence cok mantıksız bı dusunce keske bı transfer yapsalarda hepımız bırden mahcup olsak ama agızlarından cıkan sozlere uygun bı transferden bahsedıyom yoksa mardınspordan ahmetı bende getırırım..
            yeter kı sozlerını tutsunlar ben mahcuıp olmaya hazırım..
            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
            Mustafa Korkmaz

Yorum

• Kafamdaki sorular, ordan burdan toplama cevaplar...

1- Yabancı transferinde neden geç kalındı?
              • Kontenjan doluydu, oyuncuların fiyatları çok yüksekti, dünya kupası vs. soransı düşen piyasadan faydalanıp paralar çarçur edilmeyecekti.
              2- Yerli transferinde bahsedilen, anlaşılmış yerli yıldızlara ne oldu?
              • Son anda hepsi kulüplerinde kalmaya karar verdiler. (bkz: Hasan Şaş, Mehmet Yozgatlı, vs..)
              3- Hoca transferinde Dünya çapında isimlerin bahsi geçti neden öyle bir isim gelmedi?
              • Evdeki hesap çarşıya uymadı. Büyük hocalar büyük paralar, büyük transferler istedi. Adım adım genişlemek gerekecekti, başarısızlık halinde mali kriz oluşması kuvvetle muhtemeldi, çekinildi yapılamadı. Daha orta halli ve halden anlayacak bir isim getirildi.

4- Dünya kupası bitti, fiyatlar düştü, kontenjanda yer açıldı neden hala transfer yok?
              • Bu seferde biz kendimizi köşeye sıkıştırdık. Uefa'ya vereceğimiz listenin süresinin yaklaşması menejerlerin ve oyuncusuna talip olduğumuz kulüplerin ellerine koz oldu. Düşen fiyatları tekrardan (eskisi kadar olmasa da) yukarı çektiler, şimdi tekrar pazarlık halindeyiz.
              ---------------------------------------------------------------------
              Protesto en doğal hakkımızdır, şu durumda etmeyene şaşarım zaten. Yönetimin yanındayız arkasındayız vesaire.. Bu takımı kim yönetirse yönetsin, hocası olsun oyuncusu olsun başımızın üstünde yeri vardır. Ancak benim protestom şuna;
              Bu taraftarın aklını çelerken, binbir laf ile vaad ile kendi yanına çekerken hiç düşünüp hesap yapmadın mı ey yönetim. Büyük hoca, büyük oyuncu, yıldızlar topluluğu demişsin, kendini seçtirmişsin sonra çıkıp nasıl dersin maliyeti yüksek diye. Sen bu işe girmeden hesap kitap yapmadın mı? Getirisi götürüsü ne olacak diye düşünmedin mi de şimdi çıkıp "evdeki çarşıya uymadı" dersin.
              Şu günlerde yapacağınız transferi merakla bekliyorum.. Avni Aker'de yerlerinize oturup karşı tribüne, sağa sola bakabilecek yüzünüz olsun istiyorum.. Kafası önde maç izlemeyin istiyorum, gerçi sözlerinizi tutmazsanız oraya nasıl geleceksiniz onu da merak ediyorum ya hadi neyse, siz gelirsiniz bi şekilde nasılsa bahane çok güzel memleketimde...
              BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                1- Yabancı transferinde neden geç kalındı?
                • Kontenjan doluydu, oyuncuların fiyatları çok yüksekti, dünya kupası vs. soransı düşen piyasadan faydalanıp paralar çarçur edilmeyecekti.
                2- Yerli transferinde bahsedilen, anlaşılmış yerli yıldızlara ne oldu?
                • Son anda hepsi kulüplerinde kalmaya karar verdiler. (bkz: Hasan Şaş, Mehmet Yozgatlı, vs..)
                3- Hoca transferinde Dünya çapında isimlerin bahsi geçti neden öyle bir isim gelmedi?
                • Evdeki hesap çarşıya uymadı. Büyük hocalar büyük paralar, büyük transferler istedi. Adım adım genişlemek gerekecekti, başarısızlık halinde mali kriz oluşması kuvvetle muhtemeldi, çekinildi yapılamadı. Daha orta halli ve halden anlayacak bir isim getirildi.

4- Dünya kupası bitti, fiyatlar düştü, kontenjanda yer açıldı neden hala transfer yok?
                • Bu seferde biz kendimizi köşeye sıkıştırdık. Uefa'ya vereceğimiz listenin süresinin yaklaşması menejerlerin ve oyuncusuna talip olduğumuz kulüplerin ellerine koz oldu. Düşen fiyatları tekrardan (eskisi kadar olmasa da) yukarı çektiler, şimdi tekrar pazarlık halindeyiz.
                ---------------------------------------------------------------------
                Protesto en doğal hakkımızdır, şu durumda etmeyene şaşarım zaten. Yönetimin yanındayız arkasındayız vesaire.. Bu takımı kim yönetirse yönetsin, hocası olsun oyuncusu olsun başımızın üstünde yeri vardır. Ancak benim protestom şuna;
                Bu taraftarın aklını çelerken, binbir laf ile vaad ile kendi yanına çekerken hiç düşünüp hesap yapmadın mı ey yönetim. Büyük hoca, büyük oyuncu, yıldızlar topluluğu demişsin, kendini seçtirmişsin sonra çıkıp nasıl dersin maliyeti yüksek diye. Sen bu işe girmeden hesap kitap yapmadın mı? Getirisi götürüsü ne olacak diye düşünmedin mi de şimdi çıkıp "evdeki çarşıya uymadı" dersin.
                Şu günlerde yapacağınız transferi merakla bekliyorum.. Avni Aker'de yerlerinize oturup karşı tribüne, sağa sola bakabilecek yüzünüz olsun istiyorum.. Kafası önde maç izlemeyin istiyorum, gerçi sözlerinizi tutmazsanız oraya nasıl geleceksiniz onu da merak ediyorum ya hadi neyse, siz gelirsiniz bi şekilde nasılsa bahane çok güzel memleketimde...
                Galiba Yönetimin fiyat hesabı Büyükşehir belediye spora göre yapılmıştı
                E otomatik olarakda evdeki hesap çarşıya uymadı

Yorum

• şu anki pozisyon gösteriyorki eğer bir değişiklik yapmazlarsa aralıkta bu yönetim gider.
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• UEFA ya verilecek liste için bildiğim kadarıyla bugün son gün. Her sene aynı şey.

Spor haberlerinde Trabzonspor dan hiç bahsedilmiyor. Bekliyoruz ama ne bir transfer ne bir çalışma.

Taraftarın morali daha sezon başında bozuldu.

Biz ne zaman bu işleri hemen halldeceğiz merak ediyorum.

Hadi bakalım, beklemeye devam.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• ligler başladıkltan sonra adam almışsın ne kadar faydası var...
                      bizim uefa maçlarımız var..
                      hayret bir şey ya!
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Çok haklısın kardeş verilen sözler bir an önce tutulmalı. Çünkü geçen sene de yanlış transfer politikası çok şeyler kaybettirdi. Ben illa da yıldız alınsın demiyorum. Ama ihtiyaç olan yerlere iyi takviyeler yapılması lazım. Büyük başkan Özkan Sümer'in de dediği gibi yıldız arayan göklere baksın!
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Adminler bu konuda niye sessiz kalıyorlar.Bmn her zaman yaptığı açıklamalar ile gündemde yerini alırken bu konuda sessiz kalmakta nedir acaba???Tepkimizi ana sayfaya yansıtmalıyız artık.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• bu yönetimden de bir cacık olmaz..... hey gidi özkan sümer bir gün senin yönetimini mumla arayacağımız hiç aklımıza gelmezdi...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                              Adminler bu konuda niye sessiz kalıyorlar.Bmn her zaman yaptığı açıklamalar ile gündemde yerini alırken bu konuda sessiz kalmakta nedir acaba???Tepkimizi ana sayfaya yansıtmalıyız artık.
                              kardeş sana sonuna kadar katılıyorum sırf bunun için sayfa bile açtım ama nedense hiçbir tepki yok...
                              önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
                                kardeş sana sonuna kadar katılıyorum sırf bunun için sayfa bile açtım ama nedense hiçbir tepki yok...

bende katiliyorum artik bmn de sessiz kalmamali.. daha ne kadar daha bu yönetimin isgüzarligina ses cikarmayacagiz ligler baslayincami, takim havlu atincami...
                                Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

Çalışıyor...
                                X