Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Buy arada mail aynen gerekli yere atılmıştır
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

hergun atıyorum...
      kimse bakmıyor sanırım..
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
        hergun atıyorum...
        kimse bakmıyor sanırım..
        baksa ne olcaki yoladığımız msj lara bakıp utanıcaklarmı HAYIR bunlarda azcık utanma duygusu olsa zaten şimdiye kadar bunlar hiç yaşanmaz dıistediğiniz kadar msj atın bunların tınladığıyok
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

bunlar artık okadar laşkalaşmışkı tepkılerıbile alaycı bişekilde karşılıyorlar bundan sonra yapılacak tekşey
          TRABZONSPOR ' DAHAFAZLA KUCULMEDEN BUTUR YALANCILARA ENGEL OLMAK

Yorum

HEPBİRLİKTE HAREKET EDELİM NEYAPILACAKSA BİRLİKTE YAPALIM ama sesimizi duyuralım bunlar butakımı sahipsız sandı...
            ......................................Protesto.... .......................................

Yorum

Bence bu saatten sonra transfer falan yapmasınlar. Şimdi bunlar en az 5-6 milyonu işe yaramaz topçu getirmek için harcarlar. Şimdiden önümüzdeki yılın transferine çalışsınlar ya da en azından bırakıp giderlerse yeni gelecek yönetime Jun gibi kamburlar bırakmamış olurlar.

Yorum

ıkı ucu bılmemnelı degnek. alsalar bı turlu bu saatten sonra ıyı adamı nerden bulcan.almasalar bu takım ılk bese oynar.ufff yaa
                ya hu madem bı sey yapmayacaktınız,yonetım neden degıstı.
                ahh RTE ahh neler actın basımıza.

Yorum

18 Aralik 2005 Pazar - 22 Temmuz 2006 Cumartesİ

SÖzÜnÜtut BaŞkan Sen SÖzÜnÜ Tutanakadar Sayicam
                  ......................................2 1 6.............................................

Yorum

liginefendisi kardeş eline sağlık ama benim görüşüm de ne yazık ki aşağıda....
                    İlk olarak chota tarafından gönderildi
                    Görünen köy klavuz istemez.Bisey olacagi yok yine ayni senaryo...
                    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• ts_fanın tepkisi cok güzel ve yerindeydi
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• biz hersene transferde geç kalmak zorundamıyız hep bilindik bahaneler
                        ince eleyip sık dokumak (en sık biz dokuyoruz ) daha zamanımız var (helebi uefadan elenelim sonra bakarız)parayı çöpe atmayız biz size çöpe atın demiyoruz ki bi kerede kampın başına yetiştirsek kötümü olur yönetim transferleri ertelediği sürece bizde şampiyonluğu ertelemek zorunda kalırız

Yorum

• bundan sonra yönetim bizi şaşırtmalı ve gereken transferleri yapmalı
                          En son champions tarafından düzenlendi; 24.07.2006, 11:22.

Yorum

• inşalllaaaahhhhhhhh
                            54fatherly61

Yorum

• yıllardır bu bole bekle bekle adı ınce elemek.
                              krdesım eleme ısıne ocak ayında baslasana.hazırana yetıssın.
                              lıg bıtınce baslarsan yetısmez tabıı.
                              eeee nede olsa taraftar unutur.
                              ben bol keseden sallayayaım.gokte yıldızdan bol ne var.

barı sezon acılısna yıldız tılbe ıle yıldız kaplanı cagırsınlar alın sıze ıkı yıldız dıyee

Yorum

• inşallah yanılırız. bizim düşmanlığımız veya eleştirimiz kişisel değil keşke yanılsakta yönetim yıldız alsa en büyük albayrak taraftarı ben olurum. bizim derdimiz trabzonsporumuzun başarısı inşallah iyi transferler olur bizde göbek ata ata maç seyrederiz. ne olur bu sefer olsun allahım. trabzonsporumuz şampiyon olsun. çok büyük özlem var içimde.
                                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

Çalışıyor...
                                X