Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tepki versek ne olacak ki...istifami edecekler ...hiç sanmam...ilk ricardinho dediler soonra marchelinho ..ardindan wanger ve massano ...veeeee daha kimseyi alamadik[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]biz zaten yildiz istemedikki siz söz verdiniz
    BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

bir sonraki seçimmi? o zaman yine yildiz sözü verip seçilirler tekrar, kakayi alacam diye

Yorum

Selam

Bir kez daha deneyecegim.Olmazsa da artik yapacak birsey yok...

Mossoro ya da Wagner degil yildiz istiyoruz diye bir kelam yazmadim kaldi ki böyle bir amacim da yok.Seçimde kitleyi enayi yerine koyup simdi adi sani duyulmamis iki adami sark kurnazligiyla yildiz diye bize yutturmaya çalisan zihniyete (hiç olmazsa)"o kadar da saf degiliz" demek istiyorum.

Wagner ya da Mossoro süper topçu olabilirler bunun konuyla ilgisi Ineklerin gazinin ozon tabakasina verdigi zarar kadardir ancak.Anlamak istediklerinizi degil anlatilanlari anlamaya çalisin lütfen.Hamdolsun biz de T.S.liyiz. zaten bütün kaygimiz takimin daha iyisi olmasi adina...

Yanlis hatirlamiyorsam Hz. Muhammed(s.a.v.)efendimizin hadis-i serifidir;"Kitleler layik olduklari insanlar tarafindan yönetilir"

Sizi bilmiyorum ama bu insanlari bizi yönetmeye muktedir bulmuyorum-bulamiyorum...Alenen kandiriliyoruz ve bunu sindiriyoruz bunu da anlayamiyorum....
        İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

Transfer sezonu bir kapansin , elimizde ne var ne yok bir görelim.

Henüz Sevgi bile bu kadar elestiri yapmiyorsa , protesto için bende erken diyorum...

Insanlarin art niyetli olarak elestiri yaptiklarini gördügüm için yönetimi elestirmekten ziyade TRABZONSPOR la siyaseti ,kisisel çikarlari ,seçimde kaybeden es dostlarini birbirene karistiran arkadaslari elestirmeyi tercih ediyorum ama bunu yazarak degil okuduktan sonra kendi kendime yapiyorum.Yazdigim zaman TRABZONSPOR lu diye saygi duydugum insanlarin gerçek yüzüyle karsilasiyorum ne kadar terbiyesiz olduklarini görüyorum vesselam Erkan Abi sadece okuyorum elestiriyi sapla samani birbirine karistiran arkadaslara biraktim.

Albayrak yönetimine simdilik güveniyorum güvenimi kaybettigimde ilk olarak Fatih Tekke olayindan baslayacagim yazima [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Biraz daha sabredelim.En azindan UEFA maçlarinda kadar

Yorum

Bizi en çok yikan laflar:

-"Hele bir lig baslasin (Yönetimden herhangi biri)"

-"Lig uzun bir maraton (kaybedilen bir maçtan sonra Senol Günes)"

32 kisim tekmili birden "Hisseli Harikalar Kumpanyasi"na hos geldiniz.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

İlk olarak liginefendisi tarafından gönderildi

Selam

Bir kez daha deneyecegim.Olmazsa da artik yapacak birsey yok...

Mossoro ya da Wagner degil yildiz istiyoruz diye bir kelam yazmadim kaldi ki böyle bir amacim da yok.Seçimde kitleyi enayi yerine koyup simdi adi sani duyulmamis iki adami sark kurnazligiyla yildiz diye bize yutturmaya çalisan zihniyete (hiç olmazsa)"o kadar da saf degiliz" demek istiyorum.

Wagner ya da Mossoro süper topçu olabilirler bunun konuyla ilgisi Ineklerin gazinin ozon tabakasina verdigi zarar kadardir ancak.Anlamak istediklerinizi degil anlatilanlari anlamaya çalisin lütfen.Hamdolsun biz de T.S.liyiz. zaten bütün kaygimiz takimin daha iyisi olmasi adina...

Yanlis hatirlamiyorsam Hz. Muhammed(s.a.v.)efendimizin hadis-i serifidir;"Kitleler layik olduklari insanlar tarafindan yönetilir"

Sizi bilmiyorum ama bu insanlari bizi yönetmeye muktedir bulmuyorum-bulamiyorum...Alenen kandiriliyoruz ve bunu sindiriyoruz bunu da anlayamiyorum....

Sen yorma kendini Ayhanim,senin derdinin ne oldugunu anlamak istemiyor kimse.Salla gitsin!
                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

walla bende sasirdim ne yapacagimi ama cidden su an nötr bir durumdayim...
                  dogru transfer sezonu bitmedi daha onun için beklemek lazim
                  dogru baskan yildiz sozu verdi ama alip almyacagi süpheli
                  dogru her sezon ayni hikaye ve hüsran
                  dogru her sene transferde gecikiyoruz ve kotu transferler war hep
                  dogru baska takimlar çoktan butun transferlerini yapti

ben simdi ne yapmalyim...
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

Harununda dediği gibi önümüzde ki hafta eğer bizi moosora ve wagner ile kandıracağını düşünüyorsa yönetim aklına şaşarım
                    eğer albayrak yönetimi ricardinho veya ayarında bir 10 numara getirmeyecekse yolu açık olsun
                    Wagnere bile kabulum sol kanatta ama orta sahaya 10 numara bir adam getirmeyecekse o zaman birileri albayrakı götürecek haberi yok

Yorum

baskanin söyledigi gibi dünya yildizimiz hangisi wagner mi mossoro mu? yoksa ikiside mi?

herhalde bu oyuncularin dünya yildizi oldugunu kimse kabul edemezbence sadece wagneri alalim bide herkesin bildigi hayir diyemeyecegi bi isim

Yorum

Bu tepkiyi dogru bulmuyorum!

Sebebi ise DAHA ERKEN OLMASI DEGIL, TEPKIDE ÇOK GEÇ KALINMIS OLMASIDIR. Transferde "vaadedilen" "iyi" oyuncularin transfer yapildigi dönem Mayis ayiydi ve artik hepimize geçmis olsun!

Bu sezonun da geçen seneden farkli geçecegine dair hiç bir olumlu belirti yok. Protesto ya da tepki koymak için bekleyen arkadaslara iyi uykular, renkli rüyalardiliyorum. Hiç uyanmayin bence. Çünkü gerçek dünyada isler aci.

Bu kadar olumsuz hava içinde en son duymak istedigim sey ise "Yönetimin istifasi". Hah biro eksik. O da olsun tam olsun. Bir kez de oy alarak gelenlere istedikleri zamani vermeliyiz ki, icraatlarinin vebalini tamamiyla onlar yasasin. Geçen dönem apar topar gönderdigimiz yönetimin yükünü kendileri degil, yeni yönetim çekti. Simdiki yönetimin yükünü de kimseye yüklemeyelim, o agirligi yasayarak, kendileri tasisinlar. Sonuç iyi olmayacaksa vebalini de onlar tasisin.

@liginefendisi

Sevgili Kardesim, böyle kral çiplak demek kolay olsaydi, söylemek cesaret istemezdi. Elbette insanlar seni anlamayacak, ya da anlamak istemeyecek. Ama "kral çiplak" demenin zorlugu da burada.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Sevgili Kardesim, böyle kral çiplak demek kolay olsaydi, söylemek cesaret istemezdi. Elbette insanlar seni anlamayacak, ya da anlamak istemeyecek. Ama "kral çiplak" demenin zorlugu da burada.
                          Ama Kral Çiplak...Alenen ortada....Bazilari hala görmüyor olabilir!!!
                          Ama Kral Çiplak....

Bizi yine kandirdilar...

Geçen seneden ne farkimiz var???

Fatih Tekke bile diyor...Transfer sart...Ama sunu söyleyemiyor (Saygidan) Transfer sart ama 2 tane çok kaliteli (Yildiz) transfer sart...Maç sallantida giderken takimi biraz kipirdatacak tribünleri ayaga kaldiracak transfer sart....

Ben Murat Ocak'i,Umut Bulut'u,Cem'i,Çagdas'i kötü futbolcu diye nitelemiyorum ama Ricardinho,Marcelinho,Gilbarto Silva,Juninho gibi yildizlarin yaninda onlar bu tribünleri ayaga kaldirmaya yetmiyor...

Yildiz alsinlar 1 Milyon tane forma alalim arkasina ismini yazdiralim...
                          Yildiz alsinlar kombineleri karaborsaya düsecek kadar tüketelim...
                          Yildiz alsinlar her maçi 25-30 Bin kisiye oynayalim...

Yok siz almayin yildiz mildiz...elinizi cebinizdeki akrep isirir...

Biz Ricardinho ya da onun ayarinda bir yildiz istiyoruz...Marcio Mossoro'yu degil....

Sezon basladiktan sonra ''Eyvah surada surada eksiklerimiz varmis,sampiyonluk gitti UEFA için çabalayalim'' demenin anlami yok...

Testi kirilmadan samari patlatmak lazim...Kirilirsa üzülen yalniz biz Büyük Trabzonspor Taraftari olacaktir...Yönetimin umurunda olmaz...Nasil olsa bir kaç vaadle yine seçilirler...

Yönetimi protesto ediyorum...

Edited by: bmteam

Yorum

arkadaslar mesele verilen vaadler sonuçunda nuri albayragin baskan olmasi ve bu vaadleri yerine getirmezse bunun bedelini en agir sekilde ödemelidir hani yan yatti çamura batti hikayelerine karnimiz tok ÖYLE TRABZONSPORA baskan olup bedavadan reklam yok hesabini sorariz

Yorum

yildiz olarak kimi alacaktikki,

hayal kurmayalim baskanin yildizlariyla idare edelim,olmasa göktede yildiz var,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

yönetimleri getirip götürmek bize göre degil .biz yönetimlerin daha iyi olmasini saglamaliyiz .. onun için de sesimizi bu yönde duyurmaliyiz.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Çalışıyor...
                                X