Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi

Trasfer sözleri yerine getirilmemmeis olabilir hatta dogru dürüst trasferde yapilmis deil ama elestirmekte erken oldunu düsünüyorum arkadaslar lig beslesin gidisat kütü olursa tepkimizi gösteririz su an biraz erken gibi.

is isten geçmeden tepkilerimizi dile getirmeliyiz

baksaniza daha 2. lig takimini bile yenemedik

hiç bir sey erken degil hatta geç bile kaldik
    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

Henüz erken diyorum ben.Transfer dönemi bitene kadar kimseyi suçlayamayiz.Bugün mail atariz yarin çat diye söü yerine getilirse o zamn çok kötü oluruz iste.Surda ne kaldi zaten[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak borvi tarafından gönderildi

Trasfer sözleri yerine getirilmemmeis olabilir hatta dogru dürüst trasferde yapilmis deil ama elestirmekte erken oldunu düsünüyorum arkadaslar lig beslesin gidisat kütü olursa tepkimizi gösteririz su an biraz erken gibi.

Önce rakiplerin durmuna bakmak lazim. Eger gazetelere bakarsak transferde çuvalladik gibi gözüküyor ama zaafimiz olan mevkilere Türkiye'den alinabilecek en iyi futbolculari aldik. Devre arasinda Stepanov'u getiren de bu yönetim. 2 oyuncunun da pesindeyiz.. Hazirlik maçindan bisey beklememek lazim. Yeni hocaya göre kondüsyonumuz zaten yeterli degil. Ayrica kötü geçmesi daha iyi; en azindan hatalarimizi görmüs oluyoruz.

Bence yönetimin tek eksi yani tecrübesizligi, büyük camianin gerektirdigi bazi seyleri bilmemesi. Içerideki çekismeler de yanlis mi aksediliyor bilmiyorum ama baskanin bu konuya el koymasi lazim. Son olarak basketbol takimina daha çok dikkat göstermeliyiz.
        Naber?

Yorum

Transfer sezonu bir kapansin , elimizde ne var ne yok bir görelim.

Henüz Sevgi bile bu kadar elestiri yapmiyorsa , protesto için bende erken diyorum...
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

bence bunlari yazmak için erken . transfer dönemi bitmedi henüz. bekleyelim bence . takimdaki yabanci oyuncular gitmeden de alamayiz zaten . onlari bitürlü yolladikdan sonra alamazsak konusalim bence bunlari ...

Yorum

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
              İlk olarak borvi tarafından gönderildi

Önce rakiplerin durmuna bakmak lazim. Eger gazetelere bakarsak transferde çuvalladik gibi gözüküyor ama zaafimiz olan mevkilere Türkiye'den alinabilecek en iyi futbolculari aldik. Devre arasinda Stepanov'u getiren de bu yönetim. 2 oyuncunun da pesindeyiz.. Hazirlik maçindan bisey beklememek lazim. Yeni hocaya göre kondüsyonumuz zaten yeterli degil. Ayrica kötü geçmesi daha iyi; en azindan hatalarimizi görmüs oluyoruz.

Bence yönetimin tek eksi yani tecrübesizligi, büyük camianin gerektirdigi bazi seyleri bilmemesi. Içerideki çekismeler de yanlis mi aksediliyor bilmiyorum ama baskanin bu konuya el koymasi lazim. Son olarak basketbol takimina daha çok dikkat göstermeliyiz.

1.Rakiplerin yaptigi bizi ilgilendirmez..madem onlara bakiyorsun öyle olsun Fenerin ve Galatasarayin kadrosi iyi.. gecen sezon ligi tek basina getirdiler..besitkas delgado ve nobreyi aldi..

2.evt bu yönetim aldi..Djokaji da bu Yönetim aldi yabanci kontenjaniin durumunu bile bile hemdeEdited by: Punisher-61
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

genemi protesto ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]

saka bi yana tamamen katiliyorum
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

TRANSFER DÖNEMI BITSIN BAKARIZ ne demek oluyo transfer dönemi 1 eylülde bitiyo yani ligde 3-4 avrupadada bilmem kaç maç yapiyosun

1 eylülden sonra bakmak bi ise yaramayabilir yeni transferlerin en az 2-3 maç yapmasi iyi olur keske bütün maçlarda oynayabilseler

Yorum

her sene ayni hikayeyi dinlemekten biktik bu taraftar vefakar ve cefakar taraftardir türkiyede esi benzeri olmayan ve 23yildir sampiyonluk görmeden varini yogunu ortaya koyarak taraftarlik görevini yerine getiren taraftardir, kimse bizle dalga gecmesin,

emin olun bu takimin sampiyonluga oynama gibi bir niyeti yok sadece üst siralarda yer almak ve bir sans olursa sampiyonlar ligine gitmek.

gecen sene sampiyonlar ligine girecegiz fatih sakat adam alamadilar küçük cocuga sorsan hemen takimin transfer yapamsi gerektigini bilir, sanki yönetim bilmiyor ama akrep var ceplerinde.. . .

hersey bordo için. . .

Yorum

kesinlikle hakli bi konu.bencede kulube mail atalim ergün ata abide bakarsiniz gazetede biraz deginir.kulubun mail adresini yazarsaniz buraya bende mail atarim
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

Trabzonspor ile ilgili soru ve önerileriniz için: info@trabzonspor.org.tr

Trabzonspor Mehmet Ali YILMAZ Tesisleri
                        Telefon 0 (462) 325 09 67 (4 hat)
                        Faks 0 (462) 325 55 14 - 325 55 15

Yorum

ben yolladim bir mail
                          inadına TRABZON
                          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

anlamadigim sey, bizim yönetimdekiler ülke çapinda baya nüfuzlu kisiler, medya, bilmemne bir sürü baglantilari var, ama bi tanesini lehimize kullanmis degiller, isteseler kim bilir ne yaparlar ama sallayanmi var, ist. büyüksehir belediyeyi yönetiyolar sanki, eee tabi yildiz alacagim, stad yaptiracagim, su ana kadar bi çivi bile çakilmadi, ha pardon sadece Trabzonspor yazisi yazilmis stada[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

WAGNER ARTIK BORDO - MAVI

HABER YOLLADI Isviçre 2. Lig ekibi karsisinda ortaya konan vasat futbol, Trabzonspor'da transfer çalismalarini yeniden hareketlendirdi. Teknik Direktör Lazaroni dün Türkiye'ye dönen Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas araciligi ile Baskan Nuri Albayrak'a, "Hedefe ulasmak istiyorsak Wagner ve Mossoro ikilisini mutlaka alin" diye haber yolladi, Albayrak da bu transferlerin kesin bitirilmesinin talimatini verdi.
                              DAVET ETTILER Bu gelisme üzerine dün Türkiye'ye dönmeden önce Jun ve Djokaj ile de özel bir görüsme yapan Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Djokaj'dan kesin ayrilma sözü aldi. Sirp oyuncunun, "Istenmedigim yerde durmam" sözü üzerine IInternacionalli Wagner'e haber gönderildi ve sol kanat oyuncusu Almanya Kampi'na davet edildi. 28 yasindaki Brezilyali oyuncu, 17 Temmuz'daki maçtan sonra kulübü ile baglarini kopartip 18 Temmuz'da kampa katilacagini açikladi.
                              PERSEMBE GÜN

Ü Tomas Jun'un ise, "Bana çarsamba gününe kadar süre verin. Almanya'da görüstügüm kulüpler var. Eger olmazsa Çek ekibine dönerim" seklindeki açiklamasi üzerine, Mossoro ile yeniden baglantiya geçildi ve, "Persembe gününe kadar bizden haber bekle, kesinlikle seni kadromuza katacagiz" denildi. Bu oyuncu için SC Internacional Kulübü ile de her konuda anlasildi.
                              karadeniz gazetesi yeni haberi yine kandirildik arkadaslar bunlarmi yildiz yaziklar olsun is isten geçemeden biseyler yapmaliyiz[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]galatasaray o kadar borçla gravesen lerden bagsediyor yazik biz denge den bahsediyoruz tepkiyi artirmaliyiz hani 12 milyonluk yildiz hersene ayni masal daha sapiyonluk görmedim ama yinede en büyük trabzonspor ama yöneticiler degil[img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: saaalih

Yorum

Basligi açan liginefendisi Ayhan kardesimi selamliyorum.

BMN'de bu tür tepki konularinda yazmamaya özen gösteriyorum.Çünkü burada yönetimi elestirenler elestiriliyor.Zaten doluyum,senin için bu defa yazmak istiyorum Ayhanim.

Anlasilan geriye dönüp ders almayanlar sadece yöneticiler degil,aramizda bulunan "hele transfer mevsimi bitsin,hele lig baslasin" diyen arkadaslardadir.

Öncelikle suna inaniyorum ki hangi dönem olursa olsun Trabzonspor'da yöneticilik yapan baskan ve üyeler kesinlikle Trazbonspor'un sampiyonlugu ile ilgilenmiyorlar.Önde gelen bir kisim kisiler sira ile yöneticilik yapip,rant sagliyorlar.Eger öyle olmasaydi Trabzonspor bugün armasinin üzerine üçüncü yildizi takmanin pesinde olacakti.Eger öyle olmasaydi Trabzonspor Sampiyonlar ligine bir çok defa katilmis,adini devler arenasinda tüm dünyaya duyurmus olacakti.Bizi ancak Eskisehirspor'lu kardeslerimiz gibi mazimiz ile yasatmak istiyorlar.

Özellikle son üç sezonda dar bir kadro ve her sezonda hoca degisimlerine ragmen bu takim dalga geçtigimiz,yetersiz gördügümüz futbolcular ile iki Türkiye Kupasi,iki lig ikinciligi elde etmistir.Bu paydada kesinlikle yönetimin basarisi yoktur.Bu futbolcular,teknik heyet ve taraftarin gücü ile elde edilmistir.Denebilirki hakli olarak,efendim bir basari varsa bu yönetim olmadan olmaz.Ben de diyorum ki hayir!Olasi sampiyonluga yanlis veya yetersiz transferler ile hakem oyunlari engel olmustur.

Türkiye Kupasinin törenlerinin yayinlanmamasina tepki koyamayan bir yönetim,maçi yayinlanacak diyerek kandirilan taraftarin halinden bihaber olan yönetim,bir futbolcunun pesinde çingene pazarligi yaparak kaybedilen zaman zarfinda baska bir takimin talip olmasi ile elden giden futbolculara neden olan yönetim,Kiev maçindan önce defansin ortasina alinmasi düsünülen ve anlasilan Tomas'i havalimaninda Gs'ye kaptiran ve Tolga'nin da sakatlanmasi ile ortadaki bosluktan on dakika iki gol yenielerek S.Ligi kapisindan dönülmesine sebep olan yönetim,iki yildiz deyip sonra "denge" kivirmasina giren yönetim,ismini duydugunda teknik direktör olarak herkesin memnun olacagi ismi Lazaroni olarak açiklayan yönetim,fenerbahçenin futbolcusuna talip olmasindan gurur duyan yönetim...

Ya ben daha yazmayacagim.Adim zaten muhalefete çikti.Ben hem mail ile hem de telefon ile gayet seviyeli bir sekilde tepkimi dile getirdim.Diger arkadaslar ister transferin bitmesini beklesin,ister ligin bitmesini...hiiiiiiç umrumda degil.Çünkü kaç sezondur su takima direkt olarak katki yapacak iki futbolcu alinmadi.Resmen kandiriliyoruz.Almaya çalistigimiz Mossoro ve Wagner ise Tomas ile Djokaj'dan daha yararli olacagina kesinlikle inanmiyorum.Çünkü iyi futbolcu almak gibi bir niyetleri yok.Bizim için biliyorsunuz en önemli konu denge meselesi.Dengeleri korumak lazim!

Herkese saygilar.
                                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Çalışıyor...
                                X