Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ne transferi palavra sıkmasınlar.

Transfer sezonunun kapanmasına 10-15 gün kala adı sanı duyulmamış bir yerden dandirik bir futbolcu alınır.5-6 maç oynatılır.5 milyon Euro para verilir.
    sonra o da gider

Yorum

yaşadıklarımız ibretlik.geçen sezonun kopyası.ders almıyoruz.allah sonumuzu hayır etsin.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
        yaşadıklarımız ibretlik.geçen sezonun kopyası.ders almıyoruz.allah sonumuzu hayır etsin.
        Gemiş sezona geri dönüp bakma gereksinimi bile duymadılar
        Madem Wagner alacaksın
        Madem bu adam 5 ağustosta boş kalacak sende bonservis vermek istemiyorsun onun için bekliyorsun
        be adam bi açıklama yap deki böyle böyle
        anlamıyorum sanki 2 lig takımı yönetimi
        bir ton para verilip adam alınıyor
        sonra ortada icraat yok
        hani hazırdı Transferler? hani junun gitmesini bekliyorlardı??
        Djokay niye gitmiyor??
        çünki wagnerin alınıp alınmayacağı belli değil
        onun için tutuyorlar djokayı wagner olmazsa Djokayı koyacaklar önümüze buyrun bunu yiyin diye
        Ah ulen bir planlı projeli akıllı para kullanmayı bilen yönetim fikriyati gelişmiş Profesyonel Trabzon spor Başkanlığını birincil görev olarak yapan bir adam yok
        sonumuzu hayır etsin Allah

Yorum

ya şu yönetime transferden anlayan bi kişi ne zaman gelecek tamam yapamıycaksın niye söz veriyosun taraftar her zaman beklenti içindedir zaten
          bi de böyle çıkıp bilmem ne kadar para verip dünya yıldızı alacağını ni ye söylüyosun ama sonuç olarak herşeye rağmen geçen seneden daha iyi olacağımız kesin

Yorum

ucuz yıldız arıyormuş nuri albayrak tobe tobe
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
              yazıklar olsun tolgayı bile cincona yani parasızlıktan ayaklanan futbolcuları olan takıma kaptırıyolarya daha ne diyeyim ben.
              Evet 20milyon USD vaatleri ile gelen yönetim Tolga gibi Hem Türk hemde mevkisinin en iyilerinden bir topçuyu elinden kaçırıyor yada alacağı üç kuruş için kaçmasına göz yumuyor. (Kimse centilmenlik demesin, züğürt tesellisi olur, bize gelince kimsenin centilmenlik damarı tutmuyor)

Eziklerin en eziğine nasıl topçu kaptırıyoruz anlamak mümkün değil...
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

Alayına isyan Ölümüne TRABZON
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

bejekeden sonra gayseyede jest yaptı yönetim

Yorum

her gün bir hayal kırıklığı yaşıyoruz..
                    bıkkınlık geldi şimdiden
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

geç kaldık artık ,lig başlayacak uefa başlayacak, yine geçen seneki kadroyla çıkacağız maçlara

Yorum

Arkadaşlar Konuyu açan arkadaşın mailini Bi okuyup info@trabzonspor.org.tr e atalım ... Ben öle yaptım...Yoksa biz burada sabaha kadar konuşalım bise olmaz...

Yorum

Bende maili attım.Herkesi bu protesto mailini atmaya davet ediyorum.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Bence artık aksiyon zamanı burda yırtınmak çare değil yönetime mail atalım. Sonrasında da düzelmezse artık başka bir aksiyon düşünülür.

Her şey Trabzonspor için

Yorum

ucuz yıldız arıyorlarsa özkan sümeri göndersinler brezilyaya 5-6 tane adam getirsin.. biri iyi yıldız olur..
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Sevgili arkadaşlar bu başlığı açan arkadaşa kocaman teşekkür ediyorum Gerçektende eğer söz verilen yıldız transferi olamzsa biz taraftarların buna tepkisiz kalmaması gerektiğni düşünüyorum.. Yönetim bir söz vermiştir bunu yapmak zorundadır eğer yapamıyorsada çıkıp ortaya dürüstçe yapamayacağını ilan etmelidirki bizlerde boşuna beklenti içinde olmayalım.. Aksi halde yönetimin avni akere dahi girebileceğini sanmıyorum. Çünkü bu bir kandırmacadan başka birşey olmaz ve biz bir tepki koymazsak önüne gelen herkes kongrede bize yıldız sözü verir durur bizde her sene şampiyonmluğu bekler dururuz.. of of
                                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X