Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Lutfen sacmalamayalim, biz cocuk degiliz dimi, bize yildiz sozu
    verirken, 10-15 milyon eurolardan bahseden baskan, simdi 1 milyon euro
    luk adamlar icin bile cikmazlarda, djokaj bile parayla alindi, zarar
    etmeyek diye baska takima gonderilemezken, hey allahim ya...

Soz verilmistir yapilacak, o soz vermeden de baskanligi alirdi, oyle yapsaydi da fakir ama onurlu bir baskanimiz olsaydi keske..

Maalesef parali ama gurursuz, rant pesinde kosan ve trabzonlu olusundan
    bile suphelendigim biri oturuyor o koltukta, hic yakismiyor...

OFLUYUNUS

Yorum

Ben yönetimi pek begenmeyen bir taraftar olarak yinede yildiz konusunda pek inancimi yitirmis degilim. Trabzonspor yönetimi yildiz oyuncu almadan lige baslarsa aralikta kongreye hazir olalim demektir.
      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

Ya arkadaslar kimi ne sekilde protesto edeceksin bu admlarin nasil buraya geldigi belli yönetimde bir iki disinda kimde para var bana söylermisiniz futbola siyaset karismis siyeset siz neden bahsediyosunuz ya bekleyrlim görelim bu adamlar verdikleri sözleri yerine getire bileceklermi trasfer dönemi devan ederken sen protesto ettin adamlar patlatti yildizlari ne yapacan bekleyelim görelim alistik artik nede olsa adamakilli is yapanülkede görüyoruz adam nasil çalisiyo ülkede golf kim biliyordu söylermisiniz ama bu ülkenin düzeni bu çalisan dürüst olanlar ezilir niye bu adam adayken seçim günü adayliktan çekiliyor birilerini akmeginden mi edecek korkusu herkesi bazi güçlere itiyor.

Ben size söylüyorum bu takim bizim takimimiz biz hangi kosullarda pesine gittimiz biz biliyoruz bu sehir için bu takim için çalisacak insani burya getirmezler ben size söyliyim artik biz bir tepeden yuvarlanan yuvarlak kaya gibiyiz biyer takiliriz rüzgar eser ordan harekete geçeriz tekrar biryere takiliriz bir zaman sonra ordan tekrar yuvarlanmaya baslariz herkes kendi çikarina çalisiyor burada niye bütün adaylar birlik olmuyo yillarca sanpiyon olmammais takim için söylermisiniz o kadar çok istiyorsarsa bu takimin bir yere gelmesini birlikte çalissinlar ama nerde .
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Abi bu haber dogruysa ben daga kaldirirm kendimi ya..

http://www.internetspor.com/v3/futbo...p?haberID=2936 2

OFLUYUNUS

Yorum

İlk olarak yunuso tarafından gönderildi
            Abi bu haber dogruysa ben daga kaldirirm kendimi ya..

http://www.internetspor.com/v3/futbo...p?haberID=2936 2

Haber doğruda adam yanlış
            1.5 ay dahabeklemek ne demek yaa
            Transfer için şaşırmışmı bu adam

Yorum

1,5 ay ...

atay aktug geçen sene "lig bitsin 10 gün içerisinde transfer tamam" demisti.. sonra eylülde mi ne transfer yapmistik...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bu yönetimde martta transfer komitesiyle anlaşmalar yapmaya yollamışlardı güya yöneticileri

geldik 12 temmuza açılışa 15 gün var
                orda bir tane alınmış yabancı yok
                umut,murat,cem ve cağdaşı  almak için komite falan kurmaya gerek yoktu ki

Yorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                  Bu yönetimde martta transfer komitesiyle anlaşmalar yapmaya yollamışlardı güya yöneticileri

geldik 12 temmuza açılışa 15 gün var
                  orda bir tane alınmış yabancı yok
                  umut,murat,cem*ve*cağdaşı* almak için komite falan kurmaya gerek yoktu ki
                  dengeden bahsediyorsunuz hala... ağzınızdan çıkan sözler sırasında bu kulüpte denge yok muydu?
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

Maili aynen gönderdim yazanın eline sağlık güzel olmuş, katılım yuksek olursa hersey daha güzel olur
                    BMN TRABZON

Yorum

mail gönderdik ama ne faydası olcakki adamların yüzlerine karşı söylesen bile anlamazlar

Yorum

geldiğinde alacağımız oyunculardan biri 12 milyon $ diodu o zaman takımdaki dengeleri düşünmüodumu allah allah ya insanı sinirlendirio bu başkan bırak git kardeşim
                        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

evet.. o zaman neden bu kadar insanı heyecanlandırdın.. o kadar oyu neden yerinde tutamayacağın bir söz uğruna aldın?

Yorum

söylenecek söz yok bence ciddi derecede oyuna getiriliyoruz adamaın sözünde duracağı yok bizi oyalıyor okadar
                            bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

ya gidip klüp binasını atşe veririm die protesto yapsak
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

yazacak hiç bişey bulamıyorum bu yönetime hala tolga için kızgınım zaten.ya bıraktım transferi falan kendi as futbolcularımızı veriyoruz kumalara.Bunlar seyhanın satılacağını bilmiyomuymuş biliyosalar yüzde alacağız diye teklifte bulunmamışlarmı.yazıklar olsun tolgayı bile cincona yani parasızlıktan ayaklanan futbolcuları olan takıma kaptırıyolarya daha ne diyeyim ben.
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X