Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

otobüste yaptığı konuşmanın videosunu dinleyin gözleriniz yaşarsın teşekkür edin yolun açık olsun hocam

En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 17:32.
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Teşekkürler Şenol Güneş. 25'lik delikanlıların göremediği şampiyonluğu gösterdiğin için...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İstifa edecek en son kişi istifa ediyor,asıl istifa etmesi gereken yönetimdir.
        Acıyorum halimize,üzülüyorum ve ağlıyorum hocam gittiği için .

Yorum

• Teşekkürler hocam bana en büyük mutlulukları, hayatımda gördüğüm tek şampiyonluğu yaşattığın, her şeye rağmen bu takımı ayakta tutmaya çalıştığın için.Babam kadar seviyorum seni hocam.Sen bizim kocaman Güneşimizsin her zaman da öyle kalacaksın...
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

her sey ıcın tesekkurler..

Yorum

Teşekkürler hocam biraz dinlendikten sonra tdaha iyi bir durumda bu kulübe hizmetlere devam edersin inşş.

Yorum

Senol Günes bir Trabzonspor efsanesiydi,öyle de kalacaktir istifa etmesi 3 defa gelip gitmesi bu gercegi degistirmez.

Simdiye kadarki hizmetleri icin kendisine tesekkür ediyor,bundan sonraki hayatinda kendisine saglik,mutluluk ve esenlikler diliyorum yolu acik olsun.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yılmaz Vural'ı severiz sevmeyiz ayrı mesele. Bu dedikleri duvara asılası.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

"Trabzonsporun bu ligde aldığı her sonuç başarıdır. Trabzonspor sadece bir takım değil aynı zamanda misyondur. Çünkü şehir takımıdır.moda takımı değildir. Gazeteden,tv den,yorumcudan,babadan,eş dosttan duyularak taraftarı olunan bir takım değildir. Trabzonspor herşeyden önce ekoldur, başkaldırıdır. Bu ekolu yaratan takımın en gerideki oyuncusu bugün camianın en ilerisinde olmak zorundadır."

biraz evvel paylaşılmış bir yazıdan alıntıdır.
                    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

Böyle sessizce bırakmayacak değil mi? Ona minnettar olduğumuz hissettirilmeli. Karşılama ya da herhangi bir şeyle...
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Trabzonspor efsanesinin yaratıcılarından, 1996-2005 ve 2011 Lig Şampiyonluklarının yanı sıra bir çok kupada daha payı olan Şenol Güneş hocamıza kendi adıma ve camiamız adına sonsuz teşekkürler ediyorum.

Trabzonsporluluğun'dan ve ADAMLIĞINDAN zerre şüphe etmediğim yegane ADAMDIR bu kulübün içerisinde olan.

Yarın yine ayaklarına kapanacaklar olacak takımı kurtarman için hocam ama o kadar arayı açma; İLK SEÇİMDE BAŞKAN OL...
                        En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 18:14.
                        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Teşekkürler Hocam.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

kendimi boşlukta hissediyorum
                            61

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.ntvspor.net/video-galeri/...izmet-ediyoruz

Yılmaz Vural'ı severiz sevmeyiz ayrı mesele. Bu dedikleri duvara asılası.
                              Adam 5 dakika neden şikayet etti, adama dalga geçer gibi neyi sordular.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Emeklerin ve hizmetlerin için teşekkürler Hocam.

Yolun açık olsun..

Yorum

Çalışıyor...
                                X