Yaklastirirlar mi bilmem ama en iyi görev yapacagi yer tff'dir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teşekkürler Şenol Güneş
Daraltma
X
-
Şenol Hocam,
Bu sezon her mağlubiyet sonrası mağlubiyete üzülmemin yanisira gideceğini açıklayacağın korkusu ile gecti...
Gittin şimdi...
Bize 2010-2011 sezonunu yasamaya Hak seni vesile etmiş idi...
Ankara'dan her hafta sonu beni 3 kizimla,ailemle heyecanla Trabzona getiren de ruhun idi...
Eskişehir'den gece Ankara'ya donemeyip mahsur kalsakta...
Seni takımın basında devamlı gormek bizim içindi...
Şimdi Trabzonspor babasını kaybetmiş gibi yaban ellerde...
Hangimiz senin kadar Trabzonspor'lu olabiliriz ki...
Biliyorumki sen de bu gercekleri biliyorsun...
Duramadın bu yanlış güruhun karşısında...
Ezilmemek için gidiyorsun...
Bizim için yine sustuğumuz,
Yine boynumuzu gümrüğümüz günler olmamalı...
Hoca gitti ise esas sorumlu yönetim orada durmamalı....
Birde;
Ey Tolunay...
Hemen hocanın pesine gelen ne kadar adam olur,sorgulanmalı...!
Yorum
-
Hocam yolun acik olsun futbolda bir sans faktoru diye bir sey vardir ama senin yaninda pek olmadi son maclarda rakiplerin saga sola carpan toplari hep doksana takildi artik ileride hayirlisiyla baskanlik sana yakisir
(ayrica hakem faktorlerinide unutmamak lazim bilhassa bu sezon hakemlerin en kolay samar vurdugu takim durumundayiz sanki birileri bas egmezsen boyle yapariz havasindalar arkadaslar su bizim hakemlerimiz aynaya bakip utansinlar ne zaman hocamiz sampiyonluga dogru gittiyse ayagina ince ince celme attilar yeterki lucescu daum aykut carlos parreira sevinsinler diye)En son objek tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 01:44.
Yorum
-
“İkinci ligde Trabzonspor forması altında çetin sınavlar veriyorduk. Gaziantepspor ile oynadığımız hayli iddialı bir maçta, eski Fenerbahçeli, o zaman Gaziantepspor’un büyük ümidi Abdullah ile karşı karşıya kaldım. Ayaklarına atladım. Aynı anda dişlerim çatır çutur kırıldı. Trabzon’a döndük. Bir iki gün sonra haydi Ankara’ya gidiyoruz dediler. Beni tedaviye götürecekler sandım. Ankara’dan sonra otobüse bindirdiler, Afyon’un yolunu tuttuk. İçimden herhalde dişlerimi orada yaptıracaklar diye düşünüyordum. Afyon’a geldik. Hadi dediler, soyun. Sahaya çıkacaksın. Utancımdan kimseye benim dişler diyemedim. Çıktım, oynadım.” Şenol Güneş
biz bu adamı gönderdik..."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
Senol Hocam Yolun acik olsun... Türkiye disinda mutlaka basarili olursun sen... Bu Ligde ne Adalet kalmis ne Fairplay... Onun icin Sampiyon olsak kac yazar...
Evet, seninde Hatalarin vardi her Insan gibi... Belki Transfere karismiyordun yada Yumrugunu Masaya vurmuyordun... Belki Yönetimin seni Taraftarin önüne atarken Ses cikarmiyordun... ama Büyüklügünden ve Asaletinden olsa gerek... Kendine yediremediginden olsa gerek...
Senden önce gitmesi gereken Insanlar hala Takimin basinda... Onun icin Hakkini bu Taraftara Helal et... Yolun acik olsun Trabzonun Günesi....En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 01:37.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişinle birlikte Trabzonspor taraftarlığımda bitti, futbol zaten bitmişti 3 temmuzda.
Yorum
-
Senol hocanin herzaman gelisi ayni gidisi ayni...
bir devir kapanir, digeri acilir...
ne günler gecirdik seninle be hocam. Urfadaki büyük zaferle baslayan, kadiköyde onurumuzla dimdik ayakta duran, 2011'de Zaferle sonuclanan bir hikaye...
Sana Sampiyonlugu doya doya yasatmayanlara Allah gün yüzü göstermesin... Sana o sevinci cok görenlerin Allah belasini versin...
herseyin icin tesekkürler hocam...
Yorum
Yorum