Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yaklastirirlar mi bilmem ama en iyi görev yapacagi yer tff'dir.

Yorum

Şenol Hocam,
      Bu sezon her mağlubiyet sonrası mağlubiyete üzülmemin yanisira gideceğini açıklayacağın korkusu ile gecti...
      Gittin şimdi...
      Bize 2010-2011 sezonunu yasamaya Hak seni vesile etmiş idi...
      Ankara'dan her hafta sonu beni 3 kizimla,ailemle heyecanla Trabzona getiren de ruhun idi...
      Eskişehir'den gece Ankara'ya donemeyip mahsur kalsakta...
      Seni takımın basında devamlı gormek bizim içindi...
      Şimdi Trabzonspor babasını kaybetmiş gibi yaban ellerde...
      Hangimiz senin kadar Trabzonspor'lu olabiliriz ki...
      Biliyorumki sen de bu gercekleri biliyorsun...
      Duramadın bu yanlış güruhun karşısında...
      Ezilmemek için gidiyorsun...
      Bizim için yine sustuğumuz,
      Yine boynumuzu gümrüğümüz günler olmamalı...
      Hoca gitti ise esas sorumlu yönetim orada durmamalı....
      Birde;
      Ey Tolunay...
      Hemen hocanın pesine gelen ne kadar adam olur,sorgulanmalı...!

Yorum

hoşcakal hocam ..
        u will need justice at the end..

Yorum

Hocam yolun acik olsun futbolda bir sans faktoru diye bir sey vardir ama senin yaninda pek olmadi son maclarda rakiplerin saga sola carpan toplari hep doksana takildi artik ileride hayirlisiyla baskanlik sana yakisir

(ayrica hakem faktorlerinide unutmamak lazim bilhassa bu sezon hakemlerin en kolay samar vurdugu takim durumundayiz sanki birileri bas egmezsen boyle yapariz havasindalar arkadaslar su bizim hakemlerimiz aynaya bakip utansinlar ne zaman hocamiz sampiyonluga dogru gittiyse ayagina ince ince celme attilar yeterki lucescu daum aykut carlos parreira sevinsinler diye)
          En son objek tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 01:44.

Yorum

• yolun açık olsun hocam...sen bu lige bu takıma bu şehre bu taraftara onlarca gömlek fazlasın.. senin değerin de her değer gibi öldükten sonra anlaşılacak malesef. Rabbim uzun ömürler versin..
            "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
            Johan cruyff

Yorum

Benim tahminim artık TRABZONSPORA teknik adam olarak gelmeyeceksin büyük ihtimal başka takımda çalıştırmayacaksın. Elveda hocam

Yorum

Gidişinle birlikte Trabzonspor taraftarlığımda bitti, futbol zaten bitmişti 3 temmuzda.

Yorum

• “İkinci ligde Trabzonspor forması altında çetin sınavlar veriyorduk. Gaziantepspor ile oynadığımız hayli iddialı bir maçta, eski Fenerbahçeli, o zaman Gaziantepspor’un büyük ümidi Abdullah ile karşı karşıya kaldım. Ayaklarına atladım. Aynı anda dişlerim çatır çutur kırıldı. Trabzon’a döndük. Bir iki gün sonra haydi Ankara’ya gidiyoruz dediler. Beni tedaviye götürecekler sandım. Ankara’dan sonra otobüse bindirdiler, Afyon’un yolunu tuttuk. İçimden herhalde dişlerimi orada yaptıracaklar diye düşünüyordum. Afyon’a geldik. Hadi dediler, soyun. Sahaya çıkacaksın. Utancımdan kimseye benim dişler diyemedim. Çıktım, oynadım.” Şenol Güneş

biz bu adamı gönderdik...
                  "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                  Johan cruyff

Yorum

Senol Hocam Yolun acik olsun... Türkiye disinda mutlaka basarili olursun sen... Bu Ligde ne Adalet kalmis ne Fairplay... Onun icin Sampiyon olsak kac yazar...

Evet, seninde Hatalarin vardi her Insan gibi... Belki Transfere karismiyordun yada Yumrugunu Masaya vurmuyordun... Belki Yönetimin seni Taraftarin önüne atarken Ses cikarmiyordun... ama Büyüklügünden ve Asaletinden olsa gerek... Kendine yediremediginden olsa gerek...

Senden önce gitmesi gereken Insanlar hala Takimin basinda... Onun icin Hakkini bu Taraftara Helal et... Yolun acik olsun Trabzonun Günesi....
                    En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 01:37.
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gidişinle birlikte Trabzonspor taraftarlığımda bitti, futbol zaten bitmişti 3 temmuzda.
                      Ne alakadir güzel kardesim yahu? Kisilere bagli mi yasiyorsunuz hayatta? Sonrasinda üzüleceginiz cümleler kuruyorsunuz. Senol Hoca'nin her gidisinde taraftarligi biraksaydik kevgire dönerdik. Birakin artik su gereksiz duygusalligi, ileri bakin.

Yorum

Universite de hic ders kacirmayan biri olarak sen geldiginde en onemli hukuk dersime girmemis seni izlemistim.Kizdim,elestirdim ama istifa karari verdiginde cok koydu hocam.En kotu olani da asil suclunun hala baska futbolculari ve sampiyonluklari peskes cekmek icin orada durmasi.

Yorum

Yilmaz Vural Hocanin dediklerine kimse Kulak asmaz asmayacaktirda... Islerine gelmez Serefsizlerin...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Son senelerde o kadar insan vefat etti,

Hicbirinde senin bugünki istifanda oldugu kadar üzülmedim.

Garip.

Yorum

Senol hocanin herzaman gelisi ayni gidisi ayni...

bir devir kapanir, digeri acilir...

ne günler gecirdik seninle be hocam. Urfadaki büyük zaferle baslayan, kadiköyde onurumuzla dimdik ayakta duran, 2011'de Zaferle sonuclanan bir hikaye...

Sana Sampiyonlugu doya doya yasatmayanlara Allah gün yüzü göstermesin... Sana o sevinci cok görenlerin Allah belasini versin...

herseyin icin tesekkürler hocam...

Yorum

Şimdi Şenol Güneş yok dimi lan. bu nasıl bir dünya kardeşim ya. Şenol hoca candır can.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X