Taraftar kimliği altında, teknik direktörlük ukalalığı yapan, klavye delikanlıları sayesinde, Güneşsiz bir Trabzonspor kaldı. Kına isteyen var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teşekkürler Şenol Güneş
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok uzak değil...
2 sene sonra Trabzonspor'un başı sıkışınca yine akıllarına getirecek seni bu kafalar...
O zaman sadece gül Şenol hoca...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Şenol Güneş'in Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) ziyareti...
Nasıl bir değeri yolcu ettiğimize dair önemli deliller içeren bir video;
vakti olan geniş geniş izlesin.
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Teşekkürler Hocam...
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0:55'dan sonra icim ciz etti..
Aslında çok kolaydı hocam!!! Bunu sen bizden daha iyi biliyorsun. Nabza göre şerbet verseydin taraftara şimdi Sadri Şener'in istifasını konuşuyor olurduk.
Dibe vurduğumuz şu yukarıdaki videodan o kadar net belli oluyor ki. Takım bu halde iken takımı karşılayan taraftar sayısına bak. Nerede o büyük taraftar grupları???? Yoksa parti yemeğindeler mi?????Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)
Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...
Yorum
-
Sürekli takip etmeme rağmen, uzun zamandır forumda yazmıyorum. Ruh halim ve bedenim olağanüstü olaylar karşısında sergilediği tuhaf karın ağrısı ve endişeyle dün geceden beri yutkunmamı zorlaştırıyor. Tek kelime ile yetim kaldığımızı düşünüyorum. Hayatta en kötü günüm bu olsun daha fazlasını kaldıramam. Adam gibi adamı üzdük. Hakikaten güneşimiz battı. Seni çok seviyorum Şenol GÜNEŞ!En son serdar61 tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 09:30.
Yorum
-
Kim ne derse desin . Şenol Güneş'i bu kadar kolay harcayamazsınız bu 1.
Güneşimizsiniz dediniz daha Şenol Hoca Trabzona inmeden Tolunay Kafkası getirmek büyük terbiyesizlik bu 2.
Sabır denilen olayı ne çabuk bitirdiniz bu 3.
Şenol Hocanın bıraktığı (zorunlu olarak yapılan bir işlemdir) bu kadroyu sezon sonu o kadar çok arayacağız ki
SON OLARAK ta Şikecilerin istediği oldu ve Onurlu Şenol Hocanın gidişini kabul ettiniz .
Keşke imkanım olsa da Trabzona gidebilsem.
Trabzonda olanlar gidin tesislerin önünde bekleyin ve istifayı geri aldırın .
Kangren olan kolu kesmek varken kan değişikliği neden .Yönetimi istifaya zorlamak gerek .
Yorum
-
Şenol GÜNEŞ
Sadri Şener , sermayenin katkılarıyla gelir göreve.Ersun Yanal Hugo Bross derken başarısızlık koltuğunu sallar. Biri lazımdır . Başarısızlıkta taraftarın sesini çıkaramayacağı biri.Şenol GÜNEŞ tir o.Gelir başlar.Sadri Şener için başarı değildir.İstanbul abilerinin(!)arkasında olsun yeter.Ama işler öyle olmadı.Şenol GÜNEŞ,Şenerin büyük abisi FB den kupayı alır.Olmadı 15 gün sonra fb yi şampiyonluktan eder.Şener in abisiyle arası açıldı.Sonra bu kadroyu GÜNEŞ imiz parlattı da parlattı.Şampiyon yaptı! bu süreçte Şener in ve Siyasilerin basına verdiği demeçlerin takımımıza verdiği zararı tartışmıyorum bile.Sonra Şener ;tabiri caizse sen misin abilerimle aramı açan diyerek ,96-05 senelrinde olduğu gibi kadro bu seferde itina ile Şener tarfından dağıtılmıştır.Şenol GÜNEŞ e al şimdi bu kadroyu diyerek enkaz vermiştir.Kadro omurgası yokolmuştur bir anda.İki senedir istenen transferler alınmamış,Avrupa liginden elendiğimiz gün iki oyuncu transfer edlmiştir.Ne işe yarayacaksa.Ve en sonunda Şener gibi büyük kurnaz(!) tüm faturayı Güneş imize çıkarttı.Öyle sanıyor.Kimse Şenol Güneş ten büyük Trabzonspor lu değldir.Fırtına İhtilalini başlatan efsanedir o.... Ayrıca bu süreçte bizi haklıyken haksız duruma düşürenler.Trabzonspor Anadoluda çokça taraftara sahipken,küçültenler.Trabzonsporu sanki sadece Trabzonlular tutuyormuş havası verip sindirenler.Her fırsatta ''Trabzon küçük bir şehir'' deyip tarihine ihanet edenler.Trabzonspor gibi büyük bir camianın başkanlığını,yöneticiliğini yapmış eskilerin demeçleri,yaralamaları,balta vurmaları,sahibi oldukları gazetelerdeki manşetleri unutulmayacaktır.Trabzonspor un siyasetten üstün olduğunu kavrayamayan aptallar,şahsi çıkarları uğruna Trabzonsporu satmıştır.Komutanımız ŞENOL GÜNEŞ in söylemiyle; tarih bunu yazacak...
Yorum
Yorum