Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sen bu lige fazlaydın hocam, şimdi git evine rahat rahat uyu, bizde aziz efendi ve müritlerinin kumpaslarıyla uğraşmaya devam edelim. Sana göre değil bu tarikat işleri..

Yorum

seni bilimle felsefeyle kimse yargılayamadı, tarihlede kimse birşey diyemecek sana

Yorum

Her zaman kalbimde yaşatacağım seni, senin sayendebu takımın makina gibi işlediği zamanları gördük, şampiyonluğu gördük.

Seni seviyoruz Şenol Hocam
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

Hersey icin Tesekürler Senol Hocam. Yolun acik olsun
          TRABZONSPOR

Yorum

Hocam, seni seviyoruz. Ne olursa olsun seviyoruz. Sen bizim için çok farklı bir konumdasın. En kısa zamanda seni güleryüzünle görmeyi diliyorum. Umarım hayatının geri kalanı bu kadar zahmetli ve yorucu olmaz. Sevgiler, saygılar...
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Bana bir efsanenin nasıl olması gerektigini gösterdigin icin cok tesekkur ederim Senol Hocam.

Sayende etrafta dolanan cakma efsanelere sadece gülüp geciyorum.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Trabzonspor için yuregi atan herkes onun icin yav soyle hata yapıyor,sunu niye oynatmıyor diye elestirebilir.

Ama bu forma icin kalbi atan herkesin uzerinde kesin olarak anlastıkları tek konu:

Yav cok kral adamdın be Senol Baba
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Bu seferki gidiş gerçekten çok farklı; sonsuz kredisi varken, tribünde 'Şenol İstifa' sesleri yankılanmadan gitti. Bu kulübe en çok yakışan ve en çok katkı yapmış isim. Artık o 'bize' sabredemedi. İnşallah bir gün tekrar ..
                  keyif adamı ..

Yorum

Senol Hoca söyleyecegini söyledi coktan beri anlayan anlar artik.

Zorla güzellik olmaz iste.
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor için yuregi atan herkes onun icin yav soyle hata yapıyor,sunu niye oynatmıyor diye elestirebilir.

Ama bu forma icin kalbi atan herkesin uzerinde kesin olarak anlastıkları tek konu:

Yav cok kral adamdın be Senol Baba
                      elazığ maçının son dakika yorumlarına bakınca hiç de öyle gözükmüyor.
                      genel olarak şerefin varsa defol denilmiş.
                      o bunu haketmedi bu taraftarda şenol hocayı haketmedi
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Bu günki maça kadar hep sustum..Bu sezona kadar hep savundum kendisini hem forumda hem yakın çevremde..ama hocam çok yorulmuştun belli.malum süreç en çok bizi yıprattı diyen çakma teknik adamlara ve camialara baktığımızda en çok sen yıprandın be hocam.Şampiyonluğunun çalındığını gördün ... hak aramanın dalga malzemesi yapıldığınıgördün..neredeyse sen suçlu ilan edilecektin..üstüne iş bilmez bi yönetimde vardı tepende, onlar da mahfetti seni..keşke sezon başında bırakaydın be hocam.en azından seni seven benim gibi taraftarı da konuşturmazdın hakkında ileri geri..allah yolunu açık etsin.hakettiğin şampiyonluk payesini almayı sağlığında sana nasib etsin..

Yorum

19 mac 24 puan.
                          Bu senin efsaneligine leke surmez ama bu takimin formasi 24 puan alir bunu da kimse inkar etmez.
                          Gec bir karar ama istifa da bir hizmettir.

Tesekkurler buyuk adam!
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

Çocuklar gibi sevinmek en çok onun hakkıydı. Sevinçlerini çalanlar, iki cihada sizin de yedi ceddinizin de yüzü gülmesin.// Hoşçakal hocam.(alıntı)
                            Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

Fenerbahçe gibi trilyonluk bir kulüp senin başarını geçmek için şike yapmak zorunda kaldı...

Sana karşı yapılan şikelere rağmen şampiyon yaptığın takımın oyuncularını kendini bir halt sanan yönetim tarafından takımda tutulamadı.

Futbolu senden iyi kimse bilemez Şenol hoca...

Bu senin ana mesleğin...

Bizler gibi ana mesleğimizin yanında keyfi takip ettiğimiz bir mesele değil...

O yüzden sen büyüksün! Büyük kalacaksın...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

Tekrar görüşmek dileğiyle Şenol Hocam..

Yorum

Çalışıyor...
                                X