Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Teşekkürler hocam bana en büyük mutlulukları, hayatımda gördüğüm tek şampiyonluğu yaşattığın, her şeye rağmen bu takımı ayakta tutmaya çalıştığın için.Babam kadar seviyorum seni hocam.Sen bizim kocaman Güneşimizsin her zaman da öyle kalacaksın...
"Trabzonsporun bu ligde aldığı her sonuç başarıdır. Trabzonspor sadece bir takım değil aynı zamanda misyondur. Çünkü şehir takımıdır.moda takımı değildir. Gazeteden,tv den,yorumcudan,babadan,eş dosttan duyularak taraftarı olunan bir takım değildir. Trabzonspor herşeyden önce ekoldur, başkaldırıdır. Bu ekolu yaratan takımın en gerideki oyuncusu bugün camianın en ilerisinde olmak zorundadır."
biraz evvel paylaşılmış bir yazıdan alıntıdır.
Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Trabzonspor efsanesinin yaratıcılarından, 1996-2005 ve 2011 Lig Şampiyonluklarının yanı sıra bir çok kupada daha payı olan Şenol Güneş hocamıza kendi adıma ve camiamız adına sonsuz teşekkürler ediyorum.
Trabzonsporluluğun'dan ve ADAMLIĞINDAN zerre şüphe etmediğim yegane ADAMDIR bu kulübün içerisinde olan.
Yarın yine ayaklarına kapanacaklar olacak takımı kurtarman için hocam ama o kadar arayı açma; İLK SEÇİMDE BAŞKAN OL...
En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 18:14.
Yorum