Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yaşattıkları unutulmaz. Şu anki başarısız tablo efsaneliğinden bir şey kaybettirmez ama keşke geçen sezon sonunda bıraksaydı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

Sen o kulüpteki en yüksek makama layıksın hocam yönetimin erken seçim kararı alması ve senin Başkan olman dileğiyle her şey sağol Şenol Hocam...
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

adam kelimesinin hayat bulmuş halisin kuzeyden doğan Güneşimizsin. Adam gibi adam Şenol Güneş....
        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

Herşey için Allah razı olsun hocam, ben bu takımı seninle daha çok sevdim.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

Hocam çok güzel şeylere layiksin.Hayat illaki futbol etrafında dönecek diye birşey yok başka şeylerde aynı başarıları aynı temizlik ve dürüstlükle kazanabilmeni çok çok isterim.

Teşekkürler
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Daha önceki misyonlarından sonra yaşanılan ayrılıklardan sonra da dediğimiz ve dillendirdiğimiz; hatta ve hatta yine de dillendirmeye devam edeceğimiz ve dillendirmeye de hazır olduğumuz gibi tekrar tekrar teşekkürler sana karizmatik insan Şenol Güneş. Sen Türkiye'ye fazlasın zaten hocam. Terim bakkalıyla, Aykut hırtıyla seni yan yana getirmem bile; getiremem çünkü saygısızlık etmiş olurum. Herşeyden önce tahsil bakımından ve eğitimciliğinle onların önündesin zira. Yaşattığın mutluluklar için sana sonsuz teşekkürler. Her ne kadar keyfine tam olarak varmamıza müsaade etmeseler de...
              Fanki tonki zonki...

Yorum

Hocam bu düzene karşı durdun, düzende seni yedi. Yolun açık olsun. Seni Trabzonspor'un en yüksek makamlarında görmek dileğiyle. Ben bir Trabzonsporlu olarak ana hakkımı helal ediyorum, sende bizler hakkını helal et...
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

ulan inadına bu başlığa her gün yazıcam. hep üstte kalsın diye bu başlık

Yorum

Hocamızın yolu açık olsun...! Umarım çok daha iyi yerlere gelir..!!
                    İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

Hocam yazık ettin kendine, bu yönetime,bu futbolcu kadrosuna ve hatta bu taraftar kalabalığına yaptıkların,onlar için oluşturduğun alın çizgileri,stresler hepsi boşunaymış.Bizde ıyıler sevilmez hocam, iyilerin kuyusu kazılır. Diğerleri hırsızlarını baş tacı ederken, senin vedan o kadar sessiz kaldıki.Bir çınar devrildi bugün akşam saatlerinde, ve yıllanmış çınarı kökünden kesenler,yıllarca ondan gölgelenenlerdi.

Yorum

Bu gidiş bize yakışmadı (şenol güneş)

bir efsanenin takımdan bu şekilde ayrılması bize yakışmadı.
                        ben 30 yaşındayım.Ve sadece Şenol Güneş döneminde şampiyonluk heyecanlarını yaşadım.
                        şike olayında bu kadar yıpranmış tüm kalburüstü oyuncuları ya kaptırılmış ya da satılmış bir takımın bu halde olması senin suçun değil hocam.
                        şenol hocanın gidişi böyle basit olmamalıydı.
                        en azından taraftarlar tesislere akın edip Şenol hocaya destek vermeliydi.hoş bu onu geri getirmeyecekti ama ama gidişi kedi gibi kapının önüne koyulmak olmamalıydı.arkasından bi ağlayan olmalıydı.Dün adam gibi adam denilen fergusonumuz olsun denilen bugün ise kendi taraftarı tarafından arkasından sövülen ağıza alınmayacak hakaretler edilen Şenol Hoca .sen bu takıma fazlaydın zaten.istifa ettiği günün akşamı hoca getiren yönetime yazıklar olsun.

TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCA.AMA SAKIN BİR DAHA BU KULÜBE GELME.
                        NE HOCA NE BAŞKAN NE DE BAŞKA BİR ÜNVANLA ...EĞER BİRAZ ADAMLIĞIN VARSA GELME................
                        En son matalar tarafından düzenlendi; 27.01.2013, 22:46.
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Bu kadro ile bu kadar hoca nın sucu yok
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

O kadar çok eleştirdim ki seni gitmene sevinmedim desem yalan olur ama içimde de bi buruklukda oldu
                            Ne kadar eleştirsemde bu camianın en büyük değerlerinden birisi olduğunu biliyorum
                            Şike sürecinde çizgini hiç değiştirmediğin için çok teşekkür ederim yolun açık olsun bundan sonra takıma TD olarak değil başka görevlerde bulunman için gelmeni desteklerim

Yorum

Kafanı dinle hocam. Bu sistemde sana yer yok, tıpkı TS'a olmadığı gibi. Biz senin değerini biliyoruz, üzme kendini.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Sadri Şener ve ruhsuz topçular dururken...
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Çalışıyor...
                                X