Müspet (!)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
--geçen yıl sezon ortasında geldiler dedik bekledik.... sezon arası iyi transfer olmaz diye olur dedik tamam dedik bekledik.........
--sezon başı bir şey yapamadılar hoca alıp yolladılar dedikki ziya hoca tekrar geldi 1-2 hafta bekleyelim hatta onun tabiri ile 2 ay bekleyelim...
-- 2 ay geçti takım ressmen döküldü. ziya hoca kendi hariç herkesi sorunlu tuttu transferi ben yapmadım oyuncular oynamadı. ama bjkyı ve gsyi yenince onun engin bilgileri ve taktikleri ile yenmiş olduk. neyse sezon ortasını bekledik onun kadrosunu kurması için ...
-- sezon ortası oldu. alınna 4 galibiyetle çok saçma bir açıklama yapan ziya doğan şampiyonluk gibi matematiksel ve oluryu olmayan ütopik bir iddia ortaya attı. ancak tarihinin en kötü futbolunu oynayan gsye ve ankaragücüne ( üstelik tek şut ve pozisyon bulamadan) yenildik.
--gelinen noktada ziya hocanın bir sezona yakın bir süredir takıma herhangi bir oyun düzeni empoze etmeyi beceremediğini gördük.gelen geçenin maskarası olduk. artık hertakım değil deplasmanda Trabzona bile 3 puan için geliyor...
-- şimdi siz hala diyebiliyorsunuzki bekleyin.istikrar.. kusura bakmayın ben saf değilim... artık bu yalanlara kanmayacağımm...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bu sene seyircinin hiç bir suçu yoktur....
8 maç yenilen takımına bile sahip çıkmış stadı doldurmuş gereken desteği vermiştir.....
hatta takımın iyiliği adına toleranslı bile davranmıştır....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene seyircinin hiç bir suçu yoktur....
8 maç yenilen takımına bile sahip çıkmış stadı doldurmuş gereken desteği vermiştir.....
hatta takımın iyiliği adına toleranslı bile davranmıştır....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım tek suçlu ziya doğan ve yönetim mi? diğer takımların Trabzona 3 puan için gelmesinde seyircinin de hiç rolü yok mu?
yıllardan beri hep acele ettik yanlış işler yaptık, senin çözüm önerin nedir? teknik direktör kim olsun? yönetimi kim alsın?
bu kadar somut başlık mevcutken bu suali sorup suçu bu sene hiçbir suçu günahı olmayan seyirciye atmak niye anlayamadım açıkçası???
Yorum
-
şu aşamada sezon sonuna kadar beklemektebn başka çaremiz yok....
ancak yönetiminde klübün önün açmak açısından sezon biter bitmez genel kurulu toplaması gerekir. ziya hocada istifa eder. mevcut yönetim tekrar seçilirse ve ziya hoca ile çalışacaz derse amenna... işt eyapılması gereken budur....
2 ihtimal var:
1- aralıkta zaten genel kurul var. bir kaç ay daha fazla oturmak için gelme niyetleri yoksa genel kurulu sezon sonu yaparlar. çünkü sezon arası olması klüp için hiç iiyi olmaz. bize 1 sezona daha mal olur... bunu yaparlarsa gerçekten Trabzonun iyiliği için çalıştıklarına bir ölçüde inanabilirim.
2- yok eğer kovulmadan gitmeyiz. aralıkta da olsa ancak herkes kovarsa o şekilde gideriz derlerse o zamanda klübün iyiliği için değil kendi şahsi ve maddi menfaatlari uğruna geldiklerini ispat ederler o kadar...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada t.direktör adayları da yönetim adayları da ayrıntılı şekilde durmadan konuşuluyor..
bu kadar somut başlık mevcutken bu suali sorup suçu bu sene hiçbir suçu günahı olmayan seyirciye atmak niye anlayamadım açıkçası???
Yorum
-
Bencede en buyuk suc taraftarin bu kadar rezillige ragmen hala ziyanin istifasi alinamadi..hala erken kongre karari alinamadi..hala birileri cikip ziya doganin sozlesmesi 1.5 sene seneyede takimin basinda diyebiliyor..hala Trabzonspor kume dusme tehlikesini atlatamadi..hala bu takimda istikrar adi altinda gayya kuyusu olan 2. lig A klasmanina dahi gitmseine ses cikarmayacak derecde ziya dogana asigi ziya taraftarlari var...Duyarli bi taraftar toplulugumuz olsa bunlara izin verilirmiydi? haklisin tek suclu taraftar..
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün suç seyircinin demedim, seyircinin hiç mi suçu yok dedim. seyirci ve medya baskısı da önemli bir etkendir. Trabzona gelen takımlar ve hakemler seyirci baskısından ürkerlerdi artık bu da yok ne yazık ki..
bu kötü duruma rağmen tribünler ağzına kadar doluyor.
herşey bu kadar kötü iken seyirci daha ne yapsın abicim..
bunu çok kez tekrarladım.. eğer takım olarak iyi isen seyirci ne yaparsa yapsın destek olarak algılanır...
yok eğer işler kötü gidiyorsa seyirci ikinci yarı olduğu gibi, ne yaparsa yapsın köstek gibi algılanacaktır..
seyirci baskısı sadece kötü takımlarda olur.aynı şey iyi takımlar için destekdir..
maalesef şu anda kötü durumda olduğumuz için biz ağzımızla kuş tutsak sahadakilere baskı yapıyorsun denecektir....
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözellikle 2. yarıda seyirci yapması gerekeni yaptı..
bu kötü duruma rağmen tribünler ağzına kadar doluyor.
herşey bu kadar kötü iken seyirci daha ne yapsın abicim..
bunu çok kez tekrarladım.. eğer takım olarak iyi isen seyirci ne yaparsa yapsın destek olarak algılanır...
yok eğer işler kötü gidiyorsa seyirci ikinci yarı olduğu gibi, ne yaparsa yapsın köstek gibi algılanacaktır..
seyirci baskısı sadece kötü takımlarda olur.aynı şey iyi takımlar için destekdir..
maalesef şu anda kötü durumda olduğumuz için biz ağzımızla kuş tutsak sahadakilere baskı yapıyorsun denecektir....
Yorum
-
Naim
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatta takımın iyiliği adına toleranslı bile davranmıştır....
Lütfen!
Kendimizi Kandırmayalım Bari
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın İyiliği Demeyin Şuna Allah aşkına Tribünlerde Bir grup hariç kimsenin Sesini Kötü Gidişe Yükseltmemesine
Lütfen!
Kendimizi Kandırmayalım Bari
muhaliflerini üç beş kuruşla yanlarına aldırla rsusturdular.. grup olmayınca tek kalan tarfatarda senii çıkarsada pek sesi çıkmadı. yoksa tribünün belli 2 yeri hariç bütün millet bu yönetime lanet okuyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
Yorum