bordolumavi61 özel mesajla bilgi verilecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordolumavi61 özel mesajla bilgi verilecektir.Emrah GÖRMÜŞ
Yorum
-
Kişisel Pankart Rahatsızlığı20 Mart 2007 12:28Avni Aker Tribünlerine yönetici ve futbolculara yönelik asılan ve onlara tek tek destek veren pankartlar yadırganıyor.
Kişisel Pankart Rahatsızlığı
Trabzonspor’un bu sezon çizdiği başarısız tablo normal koşullarda taraftarların moralini bozması gerekirken, tribünlere astıkları pankartlarla dikkat çekmeye çalışıyorlar.
Daha önce de yönetici ve futbolculara yönelik tribünlere asılan ve onlara tek tek destek veren pankartlar yadırganırken, Ankaragücü maçında ise “ Trabzon futbolunun gururu Haşim Sayitoğlu geçmiş olsun” pankartının yanında bir başka tribünde de “Her zaman yanındayız Erdinç” yazılı döviz dikkat çekti.
Taraftarların artık grup grup birilerini sahiplenmeye çalıştıkları ve bunun da bölünmelere, tartışmalara, kavgalara neden olabileceğine işaret edildi. Bunun da ‘tehlike’ işareti olduğu kaydedildi.
Hangi Doğruyu Yaptı ki!
Haşim Sayitoğlu’nun görevde bulunduğu süre içinde hem teknik, hem de transfer politikalarının içinde olmasına karşın takımın geldiği nokta dikkate alınmaksızın asılan pankartın gerekçesi tam anlaşılamadı.
Haşim Sayitoğlu’nu korumaya dönük pankart kafalarda soru işareti yarattı. Sayitoğlu’nun hangi icraatından dolayı ‘gurur’ olduğunun açıklanması gerektiğine vurgu yapıldı.
Erdinç için asılan pankartı da yorumlayanlar “Bir futbolcuya böyle sahip çıkarsanız diğer futbolcuları kaybedersiniz. Taraftar bunu yapmaz. Yaparsa takıma zarar verir. Bu da farklı algılanır. Pankartta ismi yazan futbolcuyu da yıpratır” şeklinde eleştirilerde bulundular.
Emrah GÖRMÜŞ
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili cengiz abi...
bunun cevanını vermek aslında çok kolay ne kadar zor gözüksede...
Trabzonspor dinamiği denince akla üç olgu gelir...
1- taraftar; zira bu taraftar 25 yıla yakın bir senedir şampiyonluk görmemesine rağmen hala ve şiddetle takımını savunmaktadır. Kulübe üye olmaktadır, parasını verip maça gitmektedir. hakkı yenildiğinde de (Cem Papila olayı) ortalığı ayağa kaldıracak güce ulaşmaktadır. takımın kısa süreli geçen başkansızlığında, yapılamayan kongresinde taraftar hep hareketteydi hem Trabzonsporun yanındaydı zira..
2- Kurumsal Kimlik: ne kadar baskı altına alınmaya çalışırsa çalışırsın Trabzonspor kurumsal bir kimliktir, bir markadır. sadece trabzonu değil, istanbulu ve diğer yerleri de besler. tek başına bil kalsa kendine yetecek birikimi vardır.
3- tarihi birikim: bunun hakkında da hiçbirşey söylemeye gerek yok. Trabzonspor yazın göreceksiniz.
"yönetim veya teknik direktör olarak kimi öneriyorsunuz?
suali
aslında Trabzonspor dinamiklerini küçük görmenin en baba şeklidir." bu lafa da
taktım kafayı !!! bizim ne haddimize küçük görmek..
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişisel Pankart Rahatsızlığı20 Mart 2007 12:28Avni Aker Tribünlerine yönetici ve futbolculara yönelik asılan ve onlara tek tek destek veren pankartlar yadırganıyor.
Trabzonspor’un bu sezon çizdiği başarısız tablo normal koşullarda taraftarların moralini bozması gerekirken, tribünlere astıkları pankartlarla dikkat çekmeye çalışıyorlar.
Daha önce de yönetici ve futbolculara yönelik tribünlere asılan ve onlara tek tek destek veren pankartlar yadırganırken, Ankaragücü maçında ise “ Trabzon futbolunun gururu Haşim Sayitoğlu geçmiş olsun” pankartının yanında bir başka tribünde de “Her zaman yanındayız Erdinç” yazılı döviz dikkat çekti.
Taraftarların artık grup grup birilerini sahiplenmeye çalıştıkları ve bunun da bölünmelere, tartışmalara, kavgalara neden olabileceğine işaret edildi. Bunun da ‘tehlike’ işareti olduğu kaydedildi.
Hangi Doğruyu Yaptı ki!
Haşim Sayitoğlu’nun görevde bulunduğu süre içinde hem teknik, hem de transfer politikalarının içinde olmasına karşın takımın geldiği nokta dikkate alınmaksızın asılan pankartın gerekçesi tam anlaşılamadı.
Haşim Sayitoğlu’nu korumaya dönük pankart kafalarda soru işareti yarattı. Sayitoğlu’nun hangi icraatından dolayı ‘gurur’ olduğunun açıklanması gerektiğine vurgu yapıldı.
Erdinç için asılan pankartı da yorumlayanlar “Bir futbolcuya böyle sahip çıkarsanız diğer futbolcuları kaybedersiniz. Taraftar bunu yapmaz. Yaparsa takıma zarar verir. Bu da farklı algılanır. Pankartta ismi yazan futbolcuyu da yıpratır” şeklinde eleştirilerde bulundular.
Vakti zamanında o zamnlarda Çulsuz çoban başkan ilan edilen başkanımız bu pankart işini yasakladığında kıyametleri kopartan bu taraftar değilmiydi....
Tribün Amigolarının Takım Üzerindeki hakimiyetine hayır diyoruz sonuna kadar....Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili cengiz abi...
bunun cevanını vermek aslında çok kolay ne kadar zor gözüksede...
Trabzonspor dinamiği denince akla üç olgu gelir...
1- taraftar; zira bu taraftar 25 yıla yakın bir senedir şampiyonluk görmemesine rağmen hala ve şiddetle takımını savunmaktadır. Kulübe üye olmaktadır, parasını verip maça gitmektedir. hakkı yenildiğinde de (Cem Papila olayı) ortalığı ayağa kaldıracak güce ulaşmaktadır. takımın kısa süreli geçen başkansızlığında, yapılamayan kongresinde taraftar hep hareketteydi hem Trabzonsporun yanındaydı zira..
2- Kurumsal Kimlik: ne kadar baskı altına alınmaya çalışırsa çalışırsın Trabzonspor kurumsal bir kimliktir, bir markadır. sadece trabzonu değil, istanbulu ve diğer yerleri de besler. tek başına bil kalsa kendine yetecek birikimi vardır.
3- tarihi birikim: bunun hakkında da hiçbirşey söylemeye gerek yok. Trabzonspor yazın göreceksiniz.
Altı çizile yerlere pek inancım kalmadı benim.Bir şekilde pasifize edildik,üzerimize ölü toprağı atılsı sanki...Bu yönetime karşı hiç bir olgun tepki ortaya koyamadık zira...DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
-
Acaba bu kişisel pankartlardan rahatsız olanlar, Kendilerine de pankart yapılmadığı için mi rahatsızlar yoksa gerçekten kişisel pankartlara mı karşılar ? eee karşılarsa ulusoy pankartları neyin nesi idi ? o pankartlara niye ses çıkarmadılar ? Sayitoğlu ve Erdinç kolay hedef değil mi ?
Bütün bunlar bir yana H.Avni Aker'de hiçbir şekilde şahsi pankartları bırakın ne idüğü belirsiz taraftarı bile kalmamış grupların pankartının olmasına da karşıyım.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Yönetim, öncelikli olarak futbolu bilmiyor... Derslerine hiç çalışmadan gelip takımın başına geçtiler...Herşey para ile olmuyoor...Futbol takımı yönetmeyide bilmiyor bu yönetim.... Acilen gönderilmesi gerekenlerin başında gelmektedir..
Ziya Hocaya gelince, 2. çok daha iyi bir Trabzon izlettireceğiz dediğin takım bu ise, al bu takımı başına çal...Önümüzde Erciyes maçı var, bir Trabzonspor taraftarı olarak kesinlikle yeneceğiz diyemiyorsam bu senin eserin hocam... Hep seni destekledik ama sen bizi yarı yolda koymaya devam ediyorsun... Takımımızı sıradanlaştırmaya hiç hakkınız yok... Sıradan takımlara yenilmeye başladık yaa... Berbat oynayan bir Gayse bizi yendi.. Ankaragücünün kaleye şut bile atamadık... bunlar ın bir açıklaması vardır herhalde...
Bence hem yönetimin hemde Hocanın kredisi kalmamıştır artık... İkiside gitmeli şimdidenki yeni gelecek yönetim ve Hoca seney hazırlık yapsıın...
Ama kim gelecek yönetim olarak...Kimseden de ses çıkmıyor arkadaş ya... Bu yönetimin çevresi çok iyi herhalde... Herkesi susturdular...Kimse konuşmaz oldu ya... Özkan Sümeri bile paralı elemanları yaptılar..düşünebiliyormusunuz bunlardaki mantığı... Bu takımın bu durumundan rahatsız olan bir tane eski yönetici yokmudur... Neden susarlar bu adamlar...Birisi esas bunu açıklasııın...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Bordoyla mavisine avni aker çimine
74 senesine bakında az utanın...
Nepara var nede pul mülk sahibi istanbul
Dikenli yol taşlı yol dememişler utanın...
Diklenmişler bizansa Trabzon şaha kalkmış
İstanbul saltanatı tam altı kez yıkılmış...
Kuşu tavada yiyen aslan derisi yüzen
İkincilik ne demek diyen ruhtan utanın....
Kahrolsun mentaliten bunun adı korkaklık
Dört ön liberolu sisteminden sıkıldık....
Koca bi sezon geçti bu ne yas bu ne keder
Kimi kurdaşen oldu kimimiz olduk kanser...
Gurbet elde özlemim tek sevdamsın Trabzon
Neler vermezdim seni görmek için şampiyon...
Zeki Gürsoy
Düzce
akşam sabah bunları düşüne düşüne şair etti beni..
hepsi düşsün artık trabzonun yakasından....
istifaaaaEn son zeki gursoy tarafından düzenlendi; 22.03.2007, 08:39..... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
valla bu yönetim yüzünden son zamanlarda verem vakalarıda bayağı arttı....
kendilerine kötü laf etmekten milletin günah defterleri ansiklopedi kadar kalın oldular.....
ama maalsef milletde utanma gibi bazı duygular yok olmuş.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
Yorum