Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

GENEL KURULGÜNLERI

Yönetim seçildigi gunden beri bi kesim onyargilarinin kurbani olmus ve yonetime dusman kesildi. Yaptigi her harekette bir hata buldu. Seçildigi gun suçlamalar baslamisti zaten.
    Yok basbakanin adami, yok fenerli, yok limani elimizden aldi...vs

Djokaji aldilar, "bumu yildiz dedik", halbuki yonetim takima yildiz getirdik dememisti.

Fatih Akyel transfer edildi, zamaninda bize hakaret ettigi için DEFOL diyorlar, pekidiyelim haklisiniz, Emre Belozoglu galatasaray da oynarken Trabzon taraftarina yaptigi hareket Fatihin dedigine 10 basardi hatirlayan vardir illaki, demek siz ozaman emreyide istemezsiniz oylemi??

Stephanov geldi ayni sekilde suçlandi yonetim, bugun kimse stephanov a laf edemez hatta belkemigimiz, ancak elestiriler geçmiste kalir ve yonetime olan guvenimiz birazdaha azalmistir.

Ardindan Omer Riza alinir "OOOO bu ii transfer" yazilari yazilmaya baslanir. Hangimiz Omer Riza yi 3-4 maç seyrettik. Peki ozaman neye
    gore kalitesini olçuyoruz?? Belkide yaptigimiz en kotu + pahali transferdi!

GELELIM BUGUNE

Cagdas Atan Trabzonda, elestiriler aynen devam, lig baslasin çagdas iyi maçlar çikarsin, yorumlar degisecek ve yonetim bir kez dahahaksiz bir yere suçlanmis olacak.

Son olarak Umut Bulut transfer edildi gibi deniyor, hayirli olsun diyecegimiz yerde yine aynen elestirilecek bir sey bulup, çok paraya aldik diyoruz yine yonetimi topa tutuyoruz, ve tabiki her seferinde oldugu gibi"BUMU YILDIZIMIZ" diyoruz.

Allah askina bu isin sonu nereye dayaniyor? Yonetimi kovdurup silbastanmi baslamak istiyoruz ben anlamadim.

Sadece Vaatlerin Gerçeklesmesini Istiyoruz.

Halilhodzicden Sonra HAzirda B Planimiz Var Dediler.. Hala Tik YOk

Stat Dediler Beton Yiginimiz Hala Yerli Yerinde Duruyor. Bir Aciklamada Yok.

Bunlar Bir Kenara Devre Arasinda Sezon Sonu Icin Sözlestik Anlastik Dedigimiz Adamlari Bile Alamiyoruz.. Madem Bu Futbolcularla Anlasmistik ee hani ? ne pazarligi dönüyor simdi ? IS Biitiren Yönetim Her Halinden Bellidir. O Kadar Safiz ki , O kadar uyutulmusuz ki hala ya daha sezon yeni bitti.. Yönetim Illaki Yapacak Biseyler Diyoruz.. Evet Yaparlar.. Gecen Sene Oldugu Gibi UEFA Macina Yada Transfer Sezonunun Bitmesine Bi Kac Gün Kala Sagdan Soldan Toplarlar Bir Kac Elamani Attirirlar Imzayi. Bu Döngü Böyle Döner..

Yönetim Geldiginde Trabzonspor Bütcesini Umdugumuzdan Daha Iyi Bulduk Diye Aciklama Yaptilar 11 Trilyon Kasada Para Var Dediler Ayrica Cebimizden 10 Trilyonluk Yildiz Alicaz Dediler..

Yildiz Konusunda Yönetime Hak Veririm.. Belkide Dünya Kupasini Bekliyolar.. Ama Yerli Transferinde Ne Bekleniyor.. Teknik Direktör mü ? Yerli Transfer IcinYabanci Yeni Teknik Direktör Beklenmez..Yabanci Bir Hocayi Türkiyeye Getirirseniz Yurt Icinden Nasil Adam Istemesini Beklersiniz ki ? Zaten Türkiyede Ele Avuca Sigan 8-9 Futbolcu Var.Bunlardan Alabildigini Yönetim Alir..Kadroya Katar. Hadi Yildiz Icin Dünya Kupasi Bekleniyor Yerli Transferleride Hocanin IstekleriDogrultusunda Yapacaklar..

Peki Ya Teknik Direktör ? Teknik Direktör Neden Alamiyoruz ? Kovulan Bir Adamlarla Bile Anlasamiyoruz.. Ne Bekleniyor ? Vahid Halilhodciz Ayrilacagini Aciklayali Ne Kadar Zaman Geçti ? Hazirdaki Planlar Nerde ? Futbolcu Transferleri Bir Yana Hoca Konusunda Yönetimin IS Bitiriciliginin Olmadigi Kanimca Kesinlesti. Insallah Bunlari Yazdigim Icin Yönetim Yüzümü Yada Benim Gibi Düsünenler Icin Yüzümüzü Kizartir.

Taraftarlarimizin Cagdas Transferine Önyargili Tepkilerinide Anlayisli Karsilamak Gerekiyor.. Bir Takim Düsününkü Her Mevkide Eksikleri Var.. Ve Ilk 11 de Oynayabilecek Futbolcu Eksigi Var. Biz Takimi Toplayacak Adam Almadan Kulübeye Yiginak Yapmaya Basladik.. Bi Nevi Transfere Tersten Basladik.. Icimizden Kimsenin '' Ya Su Cagdasi Alsak Defansimizi Toplariz.. Keske Alabilsek '' Dedigini Sanmiyorum.

Bu Kadar Eksik Varken .. Su Adamlarla Sözlestik Sene Sonunda BizdelerDiyip Sene Sonunda O Sözlestigin Adamlari Alamazsan Ve Bunun ÜStüne Alakasiz Birini Alip Bunu Taraftarin ÖnüneSürüp Kaliteli BirOyuncu Aldik. Zengin Bir Kadro Icin Calisiyoruz Dersen Bu TaraftarTabiki Sana Kabarir.

Devre Arasinda Bilalle Anlastigini Sene SonuTrabzonspor da Oldugunu Duyur Sonra O BilalinKüme Düsen TakimiMalatyaspordan Becerip O Futbolcuyu Alamyin.KümeDüsen Bi Takimin Futbolcusunu Bile Alamiyoruz Böyle Bir Rezillik Olmaz.

Zengin Kadro Kuracam Dee Sonra Git Umut Transferi Icin Kadrondan Bi Forveti Takas Icin Öner.. ee Hani Zengin Kadro Anlayisin?

Ben Ne Transfer KonusundaNe Stadyum Konusunda Göz Kamastirici Bi Gelisme Beklemiyorum.Vasat Bi Yönetim Vasat Bi Kodro..Büyük Bi Taraftar Kitlesi..Ve BuYilin Kopyasi Bir Sezon Daha..

Dedimya InsallahYüzümüz Kizartilir

Yorum

biz yildiz aramak için gökyüzüne bakmak istemiyoruz....

yönetimin söz verdigi vaadleri yaspmasini bekliyoruz..... ama herhangi bi hareket göremedigimizden elestiri yapmakta en dogal hakkimiz.....

HANI YILDIZLAR......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

daha adayligini koydugu andan itibaren düsman olan ve basarisiz olmalari için gün sayan bazilari var..ama, sabirsiz olduklari için buralarda yönetimi elestiren arkadaslari kastetmiyorum..söz meclisten disari..
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Sonuçta kimsenin kisilerle sorunu oldugunu zannetmiyorum. Herkes trabzonun basarisini istiyor kiminle olursa olsun.Ama ben basindan beri sirf parasi oldugu için seçilen baskana karsiyim. Ne zamanki insanlari futbolu yönetme becerilerine bakariz o zaman bu kulupte elestiriler azalir.

Ben baskanin seçimden önce ki vaatlerini hatirliyorum ve seçimden sonraki demecini. Ne demisti elimde sihirli degnek yok. Sihirli degnegin yoksa bu kadar oy sana niye verildi.Niye sihir gibi vaatlerde bulundun.Bahsettiginmaliyette yildizlarintrabzonda oynamayi su asamada istemeyecegini herkes biliyor.

Avrupada stat maliyetlerini az çok duyduk. Arsenal 150 milyon pound dan fazla para harcamis.Bizim baskan ben insaatçiyim diyordu. Stat olayinin balon oldugunu kabul edelim bence.

Futbolcu transferi konusuna gelince; hala yöneticiler yas bahanesine siginiyorlar.28 yasindaki oyuncuyu yasi büyük diye almadik diyenlere herkes güler.

Benim teklifim Meydan parkindan 3-4 kisiyi seçelim onlardan biri yapsin baskanlik o zaman.Yada biraz CM veya FM oynayan bi arkadas rahatlikla transferden sorumlu yönetici olabilir.

Sinirlerim bozuluyor bu hallere.Insallah ileride daha güzel yazilar yazacagiz.

Yorum

arkadaslar yonetimi elestirmemizin sebebi ne siyasi ne de sevmek yada sevmemekle ilgili..

bakin ilk yari transfer d ediler bombalari F. Akyel cikti..

hoca arayisindalara ama cok gec kalmis durumdalar gelirken vaad ettiklerinin hangisi gerceklesti..

dilegim bir an evvel toparlanip durumu kurtarmalari iste o zaman seve seve ayakta alkislariz..

bu arada b plani filan yok sanirim...

direk z ye gececekler
            YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

herzaman söyledim yine söylüyorum. ya is bilmez bir yönetime sahibiz , yada gerçekten dört dörtlük bir yönetime. Bazen düsünüyorum ser verip sir vermiyolar. transfer bombalarini aniden mi patlatacaklar diye. fiyatlari artmasin diye böyle davraniyo olabilirlermi? hersey muamma suanda. beklemekten baska yapacak birseyimiz yok...
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

ben bu baskanin ts ye hayirli olabilecegini düsünüyorum, sirf parali diye seçildi ama elini cebine atmayacagi besbelli, o bi yana 2. sinif futbolcularla kadroyu sisirirken ön plana çikan futbolcularimizi da ilhan cavcav mantigiyla istanbul kulüplerine satmaya çalisiyorlar, trabzonspor egerbasarili takim olacaksa symkowiak'i gökdenizi fatihi takimda tutabilecek kudrette olmali, bu yönetim ise bizi istanbul takimlarinin pilot takimi, alt yapisi haline getiriyor. teknik direktöre gelince ya avrupadan kariyersiz3.sinif bi adam geirteceklerdir yada anca türkiyede kümede kalmaya oynamis takimlarin teknik direktörlerinden birini getireceklerdir, bana umut vermiyorlar umarim yanilirim.

Yorum

Uzun uzun seyler yazmanin anlami yok. Yönetime elbette düsman degiliz. Sadece gereginin yapilmasini istiyor bu taraftar. Ha, taraftar bunu dile getirirken zaman zaman kantarin topuzunu kaçirabilir ama bunlar çok da önemli degil. Önemli olan yönetimlerin isin geregini yapmasi. Biz de üzerimize düseni yapacagiz elbette.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

yönetime düsmanlik yok aslinda ama verilen vaadler yerine getirlimeyince halk tepki veriyor.

çogumuzun sini,rleri gergin zaten.

Yorum

ben bu baskanin ts ye hayirli olabilecegini düsünmüyorum diyecektim, yanlis yazmisim sonra demeyin ne çeliskili adammis diye, bir de mesaji düzeltme tusunu bulamadim mecbur 2. mesajla düzeltiyorum, bari yamzisken konu ile alakali sunu söyleyeyim

baskanin trabzonspora faydali olabilecegine inanmiyorum , ama kimseye de düsman degilim ,

begenmedigimizatay aktug fenerin sampiyon olduguson iki yilda en büyük rakibi olmustu , 2 türkiye kupasi kazandirmisti. sayin baskan eger daha iyisini yapabilecekse varsa yapsin yoksa isten anlayan insanlardanyardim alsin onu da kabul etmiyorsa bi zahmetyolu açsin, çünkü bizilhan cavcav mantigini kabul etmiyoruz.

Yorum

beceriksizler baska ne söylenebilir ki
                        Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

simdi okudum yeni bir haber. Baskan umut için 2 miyon dolar arti ömer rizayi çok bulmus. Komik degilmi. Çok gelen ömer riza mi acaba [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Biraz sabirli olmaliyiz beyler...Hersey ilk dakika da olacak diye bir kaide yok...Eger ki dönem biter yildizimiz gelmezzse o zaman hesap sorulur
                            BMN TRABZON

Yorum

ya yapmayin beylerr fenerin yili daha onlar bile yildiz almadi bi hoca gelsin tildizda gelecekkk atay aktugu savunan kardesim eger atay aktu takimi birakmasa küme düsecektik nerdeyse yaaa
                              İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                              X